Op één dag shoppen, workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen en lekkere gerechten proeven. Maar ook optredens van Nederlandse topartiesten, auteurs, cabaretiers én ander aanstormend talent op verschillende podia bijwonen? Dat is de sfeer van een festival, maar dan onder een dak! Daarom heet Margriet Winter Fair vanaf nu Margriet Winter Festival.

Zing lekker mee tijdens optredens van o.a. Jeroen van der Boom, de 3JS, Charly Luske of Ruth Jacott op het Hoofdpodium of geniet van ‘huiskamerconcerten’ en ontdek aanstormend talent in het Margriet Huis. Ontmoet de columnisten van Margriet en je favoriete schrijvers, waaronder Simone van der Vlugt, Ronald Giphart en Griet op de Beeck. Ook kun je weer volop inspiratie opdoen tijdens de vele workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je geluk beter kunt ervaren, hoe je een niet-te-mislukken kerstmenu maakt of hoe je je eigen winterlandschap tekent met het Rijksmuseum. Laat je culinair inspireren in World of Food, waar je kookdemonstraties kunt volgen én natuurlijk allerlei heerlijke gerechten kunt proeven.

Vanzelfsprekend kun je ook als shopliefhebber je hart ophalen; overal vind je leuke kraampjes, shops, en een sfeervolle kerstmarkt. In totaal maar liefst driehonderd stands op velerlei gebied.

Margriet Winter Festival is:

  • (kerst)cadeautjes scoren
  • dansen en meezingen met artiesten bij verschillende podia
  • (kook)demonstraties volgen
  • slenteren door het Modekwartier en winkelen bij 300 shops
  • professioneel stylingadvies krijgen bij het FashionLab
  • interviews met schrijvers en Margriet-columnisten
  • ideeën krijgen voor je huis
  • de leukste workshops volgen
  • en vooral: in de feeststemming komen!

Je komt toch ook?

DrukwerkHet Festival vindt plaats van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Bestel snel kaartjes en kom naar het allerleukste en –grootste festival onder een dak! Zeker weten dat je kaartjes hebt of helaas niet gewonnen, maar wil je wel naar Margriet Winter Festival? Kaarten kunnen t/m 17 november worden besteld voor €15,95 i.p.v. €19,95. Klik hier om kaarten te bestellen

Winactie

Wil je kans maken op gratis toegang voor twee? Laat dan hieronder een reactie achter en maak kans op 2 kaarten t.w.v. € 39,90. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaar contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaar krijgt voor 17 november bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfestival.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Margriet Winter Festival
Author Rating
51star1star1star1star1star