Vorig jaar was hij er voor het eerst; de mamabloggersdag. Er zijn al zoveel dagen; dus waarom geen mamabloggersdag? Er zijn heel veel mamablogs; van hobbymatig af en toe een blogje schrijven tot en met fulltime bloggers. Op deze dag slaan bloggers de handen in elkaar om alle lezers te voorzien van een mega winactie door middel van een bloghop. Waren er vorig jaar al 55 bloggers die meededen, is dat dit jaar gegroeid tot maar liefst 64 bloggers!

Bloghop

Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, hebben we een bloghop georganiseerd. Dat wil zeggen dat je van de ene blog naar de andere hopt om zo hopelijk heel veel nieuwe en inspirerende blogs te ontdekken. En om de Mamabloggersdag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen.  Hoe je daar kans op maakt? Lees gauw verder!

Misschien ben je hier binnen gekomen omdat je mij volgt op social media of regelmatig even opzoekt. Hartstikke leuk! Maar het kan ook zijn dat je hier bent gekomen via de blog van Dewi van FirmaMama waar je kans maakt op een ‘dit-heb-ik-gemaakt-bord’. Dewi is moeder van twee dochters van negen en vijf jaar en volg ik al even. Altijd handig om een andere meisjesmama te volgen met dames die net wat ouder zijn, weet je waar je je op kan voorbereiden. Of handige tips zoals deze week de Zeemantrui met unicorns die ik gisteren heb gehaald. Want die moest mijn dochter ook hebben en wilde ze na het passen niet meer uittrekken en het liefste mee in slaap vallen ;-) Daarnaast vind je daar herkenbare persoonlijke verhalen met de nodige humor, reviews, kidsfashion, kidsproofrecepten en leuke tips en uitjes.

Om de cirkel niet te doorbreken stuur ik je natuurlijk ook weer door naar een andere blog. In dit geval Marieke van Marieke Blogt , daar kan je een cadeaubon voor Store 85 winnen. Zij heeft ook twee kinderen; een zoon en dochter die net iets jonger zijn dan mijn kinderen. Op haar blog deelt ze vooral veel persoonlijke verhalen en ervaringen met bepaalde producten. Afgelopen zomer deed ze ook mee aan de Mama Challenge.

Even voorstellen

Als je nieuw bent zal ik me even kort voorstellen; ik ben Linda, deze  week vierden we dat we zes  jaar getrouwd waren en in die tussentijd moeder van twee kinderen geworden. Het is aftellen tot onze zoon over twee maanden naar school gaat, de oudste gaat daar al een jaartje heen en zit nu in groep twee. Zij zijn ook de reden dat ik ooit ben begonnen met deze blog en vormen mijn grootste inspiratiebron. Het leven van een moeder is tenslotte enorm veelzijdig! Naast persoonlijke artikelen probeer ik me te focussen op leuke dingen voor de kinderen, denk aan speelgoed, activiteiten, spelletjes etc binnenshuis en de leukste uitstapjes buitenshuis. Want je kan meer met dingen dan je zou verwachten. Daarnaast heb ik een grote zwak voor reizen; dat vind ik het allerleukste om te doen. Dus we proberen regelmatig er even tussenuit te gaan. Iedere maandag begin ik de week met een weekoverzicht.. Op de hoogte blijven? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Om een indruk te krijgen van de artikelen die ik plaats een paar tips om te lezen:

Winactie

Natuurlijk geef ik ook wat weg; en het leuke is dat je mag kiezen. Zoals ik al aangaf ben ik fan van spelletjes en reizen. Dit speelgoed combineert beide! Van Tigertribe heb ik namelijk twee spelletjes gekregen. Daarmee vermaken je kinderen zich niet alleen thuis maar ook enorm goed in de auto.

Voor dochterlief van Fabulous Felts de set Dress Ups. Dit is een vilten set waarmee je poppetjes kan aankleden. Geen gedoe met dingen omvouwen of plakken. Vanwege het vilt blijft het aan elkaar plakken en daardoor zeer geschikt voor in de auto. Mocht je nu een jongen hebben die dat helemaal niets vindt, dan kun je kiezen voor Magna Carry de set Emergy Rescue. Dit werkt met magneetjes. Het is een soort boek dat als je dat openklapt er een groot speelveld vrijkomt waar je de magneetjes kan plakken. Daar kunnen ze hele verhalen mee spelen, van ongelukken, brandjes die geplakt moeten worden, kinderen die oversteken etc. We hadden dit speelgoed mee naar Frankrijk afgelopen zomer en het was een groot succes. Ze hebben zich hier een langere tijd prima mee vermaakt en ook thuis spelen ze er nog graag mee.

En het leuke is dat ik één van deze twee sets weg ga geven. Meedoen met deze winactie? Dat kan door hieronder een reactie achter te laten met welke set je graag wilt winnen. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt na 16 september een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.