Als je een beetje LOL Surprise! fan bent (of een dochter hebt die dat is) is het je misschien niet ontgaan. Deze hele week was het mogelijk om via Airbnb een overnachting te boeken in een Amsterdams herengrachtenpand dat speciaal was omgetoverd in een LOL Surprise! House. Want de lancering van een nieuw LOL Surprise House en family moet natuurlijk wel op gepaste manier gevierd worden!

Lees ook: LOL Surprise! speelgoed; Overzicht lol poppetjes & namen lils, tots, pets, boys en meubelen / speelsets
Lees ook: Review: LOL Surprise Monopoly
Lees ook: L.O.L. Surprise! O.M.G.™-poppen

Overnachten in een levensecht L.O.L. Surprise! House

Natuurlijk was dit enorm populair en waren de twee weekenden binnen een uur volgeboekt, gelukkig was de woensdag nog wel vrij en samen met Fleur van Mama’s Liefste besloten we deze nacht te reserveren voor onze dochters. Ideaal om ook de kosten een beetje in te perken ;-) Welk meisje zou er tenslotte niet van dromen om in een echt L.O.L. Surprise! House te slapen? We hadden de dames vooraf nog niets verteld, ook toen ze ons met trolleykoffertjes en tassen zagen lopen kwamen er weliswaar vragen, maar hebben we niets verteld. Zodat het een echte ‘surprise’ zou zijn. Althans; we zeiden dat we een afspraak hadden in een fietsenwinkel en dat we daarvoor speciaal naar Amsterdam gingen ;-) In die fietsenwinkel konden we namelijk de sleutel ophalen van het stijlvolle en charmante huis erboven. Toen ze bij de deur een bordje zagen met LOL Surprise! House ging er al wel een klein lichtje branden, maar wisten ze nog niet goed wat ze moesten verwachten.

Het huis was echt schitterend en bestond uit drie verdiepingen. Op de eerste verdieping was de woonkamer met speelhoek waarin het nieuwe LOL-woonhuis te vinden was, een bank, een gedekte tafel met nog meer speelgoed en tijdschriften en de keuken. Hier was ook een klein balkon met zitje en parasol (natuurlijk ook met LOL Surprise!). Daarboven waren twee verdiepingen met twee slaapkamers; waarvan de één met een badkamer en de ander met uitzicht over de stad. De bedden waren voorzien van LOL-beddengoed en een lading LOL-knuffels. Op het bovenste bed stonden ook twee goodiebags klaar voor de dames. Overal waar je keek was LOL aanwezig; van borstels in de badkamer tot en met keukenpapier in de keuken, slippers naast het bed, kleedjes op de bank en zelfs een LOL Surprise!-paraplu mocht niet ontbreken.

We hebben ons dan ook niet hoeven te vervelen. Van het spelen met de 2-in-1 glamper die ik had meegenomen zodat ze daarmee konden spelen (en ik nog wat foto’s maken) en het LOL House! tot en met knutselen en kleuren aan tafel. Fleur had ook de nodige boodschappen in LOL-stijl ingeslagen zoals pepernoten in LOL-uitdeelzakjes en LOL Surprise! chocolade-eieren. Vanwege de verjaardag van Eline had ze zelfs cakejes laten maken met LOL Surprise!-afbeeldingen. Op tafel stonden ook bekers en rietjes met LOL waar natuurlijk de limonade in moest. Na het spelen en poffertjes gegeten te hebben was het even tijd voor een rustmomentje en toen ze naar de tv keken zagen we zelfs daar LOL Surprise! voorbijkomen ;-)

L.O.L. Surprise House with New Family

L.O.L Surprise! House is de ultieme plek om te chillen voor L.O.L Surprise!-poppen. Het is tijd om te verhuizen! Pak 85+ verrassingen uit om de inbegrepen, exclusieve familie te verhuizen naar het L.O.L Surprise! House. De familie bestaat uit de traditionele meisjespop, een anatomisch correcte jongen en een dier.

Het huis is gemaakt van echt hout, 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift. Het terras buiten bevat een echt zwembad, een hottub en een zandbak voor de L.O.L Surprise!-huisdieren. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast. De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer. In de slaapkamer staan stapelbedden en een wieg. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paarse regen. Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag! De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert!

Toen de dames dit zagen waren ze natuurlijk helemaal onder de indruk en klonk het ooh en aah. Iedere keer ontdekten ze weer wat nieuws; zoals de lift die van boven en naar beneden kan. Er werd dan ook volop mee gespeeld en terwijl wij mama’s op de bank zaten hoorden we de dames hele avonturen verzinnen die de poppetjes aan het beleven waren. De ene keer stonden de meubels in het huis, het volgende werden ze er uitgehaald om op de grond te spelen. Sterker nog, niet alleen de kinderen speelden er mee. Ik kon het zelf ook niet laten om er even mee te spelen onder het mom van ‘foto’s maken’ ;-) Dan voel je je toch weer even kind.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Packs

Nu is het poppenhuis niet goedkoop, sterker nog verre van. Daarom is het heel fijn dat er daarom ook een viertal meubelpakketten te koop zijn. Deze zijn een stuk goedkoper, sterker nog in een pakket zitten maar liefst 10 verrassingen om uit te pakken, inclusief een nieuw poppetje, terwijl het maar een paar euro duurder is dan de originele LOL Surprise!-ballen. Bij het ontwerp is ook echt stil gestaan om deze zo functioneel mogelijk te maken, zo kan je de stevige kartonnen doos waarin de verrassingen verpakt zitten uitvouwen en ombouwen tot kamer; van slaapkamer tot boetiek of nagelsalon. Ook als je geen oneindig budget hebt kan je dus prima met LOL Surprise! spelen.

L.O.L. Surprise Furniture Bedroom & Neon Q.T

Het slaapkamerpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 2, Neon Q.T., met een hartvormig bed, schattig ledikant en accessoires, zodat L.O.L. Surprise!-poppen heerlijk kunnen slapen. Je kunt de doos uitvouwen tot een fantastische slaapkamerspeelset, waarbij Neon Q.T. een slaapfeestje kan organiseren met haar BFF’s.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Cozy Coupe & M.C. Swag

Het Cozy Coupe-pakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, M.C. Swag, plus een schattige Cozy Coupe (deed me denken aan de Little Tikes karren) voor L.O.L. Surprise!-poppen, lil Cozy Coupe, stickers en accessoires.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Salon & Diva

Het Salonpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, Diva, plus een salonstoel, waanzinnige kaptafel en beautyaccessoires – perfect om je L.O.L. Surprise!-poppen een make-over te geven. Je kunt de doos uitvouwen tot een fantastische salonspeelset, waarmee Diva zich kan voorbereiden op het podium.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Boutique & Queen Bee

Het Boetiekpakket bevat een opnieuw uitgegeven personage uit serie 1, Queen Bee, plus een glamoureuze garderobe, een fantastische spiegel en accessoires – perfect voor een glitterkoningin om al haar waanzinnige outfits in te bewaren. Je kunt de doos uitvouwen en zo een fantastische B.B. Boetiek-speelset maken, waarbij Queen Bee de meest bijzondere outfits kan samenstellen.

Meer informatie vind je hier.