De nieuwste LOL serie #hairgoals is de make-overserie waarbij je de poppetjes zelf kan stijlen en kleding kan uitwisselen. Zo zijn er onder andere verpakkingen met losse outfits en extra accessoires zoals schoentjes en sieraden. Ook zijn er nieuwe poppetjes met kapsels die je zelf kan stijlen. En grote sets waarbij je zelf de dolls een glitter of fuzz make-over kan geven, weer een stap verder dan het haar nat maken om ze een andere kleur te geven dus! Om dat te vieren werd er een exclusief LOL Make-over event georganiseerd en waren we samen met andere meisjes (en jongens) uitgenodigd bij het Haartheater in Amsterdam voor een make-over. Dat wilden ze natuurlijk niet missen, niet alleen dochter maar ook zoonlief! Dus reisden we af naar de hoofdstad voor een complete make-over en het resultaat. Wow, ik herkende mijn eigen dochter niet meer! En niet alleen dochter, ook zoonlief ging als enige jongen voor een make-over en kreeg een superstoer superheldenmasker en blauwe stekeltjes. 

Lees ook: LOL Surprise poppetjes, sisters en pets

Make-over

In het hartje van Amsterdam vind je het Haartheater, een salon die voor de gelegenheid was omgetoverd tot LOL Heaven. De nodige voorbijgangers zag je toch wel even omkijken of nieuwsgierig naar binnen kijken. Het moet er ook wel bijzonder uitgezien hebben al die kleine diva’s in de kappersstoelen en heel veel roze. De make-over bestond uit verschillende fasen. Nadat ze een speldje hadden gekregen en de jassen waren opgehangen werden ze helemaal omgetoverd.

Als eerste werd de make-up gedaan. Van een blush, rouge, oogschaduw, lippenstift en zelfs mascara en glitters op de wangen. Dat mag ze thuis niet zo vaak, zeker geen mascara dus dat vond ze natuurlijk superstoer. Toen de lippenstift op ging werd dus direct het mondje getuit ;-) Natuurlijk kon ik het niet laten om een foto te maken en die alvast even door te sturen naar manlief.

De tweede stap was de nagellak; ze konden kiezen uit verschillende kleurtjes of glitters en moesten daarna natuurlijk flink de handen laten wapperen om te drogen.