Nu het buiten steeds mooier wordt, met meer en langere zon en warmere temperaturen is het natuurlijk heerlijk om met je kinderen naar buiten te gaan. Helaas heeft niet iedereen de beschikking over een enorme achtertuin. Zelf zijn we al blij dat we een stukje eigen grond hebben. Jammer dat het huis zover naar achteren staat zodat de voortuin groter is dan de achtertuin. Maar toch, in de middag komt hier de zon en met het kunstgrasveld hebben we er een mooi speelplekje van weten te maken. Nu is het natuurlijk erg leuk om een zandbak in je tuin te hebben, of een schommel en glijbaan. Die ruimte hebben we helaas niet, vrije speelruimte is ook erg belangrijk. Gelukkig zijn er andere manieren om je achtertuin toch aantrekkelijk te maken voor jonge kinderen. Veel hiervan hebben we gevraagd voor de eerste verjaardag van onze dochter.

Lees ook: De 101 leukste activiteiten & spelletjes voor buiten spelen
Lees ook: Top 10 populairste buitenspeelgoed voor dreumes, peuter en kleuter
Lees ook: Leukste Buitenspeelgoed hema; van waterspeelgoed, tot zandbak of actief of creatief speelgoed
Lees ook: Lidl buitenspeelgoed; van springkussen tot zandbak

Buitenspeelgoed Little Tikes

Buitenspelen is gezond voor kinderen. In vergelijking met binnenshuis spelen, biedt buitenspelen kinderen meer mogelijkheden om motorische vaardigheden te ontwikkelen.* Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker.

Little Tikes Watertafel

In de zomer kan je niet zonder watertafel; zeker voor jongere kinderen is dit ideaal speelgoed. Zo kunnen ze toch heerlijk met water spelen ook zonder een badje. Of als het weer iets minder is, kunnen ze er toch prima mee spelen. Little Tikes heeft diverse watertafels die enorm populair zijn. Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben we er een gekregen en daar een aantal jaar met veel plezier mee gespeeld.

Little Tikes Water Factory

Little Tikes denkt ook aan het speelplezier op de warme zomerdagen, wanneer kinderen willen spetteren met water. De gloednieuwe Fountain Factory Watertafel is geweldig voor een verkoelend spel op een warme dag! Wateractiviteitentafels stimuleren de zintuigen en het samen spelen. De watertafels van Little Tikes zijn voorzien van een handige afvoerstop die makkelijk schoon te maken is. Bouw, spetter en speel met de leukste watertafel die er is. De verwisselbare leidingen en kranen van de Fountain Factory zijn goed voor de ontwikkeling van motorieke vaardigheden, op een speelse en praktische manier.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Review Little Tikes Water Factory

Little Tikes Piraten watertafel

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spetterend avontuur met deze piraten zand- en watertafel! Deze eenvoudig in elkaar te zetten watertafel bevat verschillende speelelementen als een ophaalanker, kraaiennest, waterkanon en bijhorende accessoires.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Review Little Tikes Piraten Watertafel

Fun Zone Battle Splash watertafel