Jaja, waarschijnlijk heb je het al gemerkt; er is een echte babyboom gaande onder de bloggers, er zijn namelijk een nieuwe serie van Bizzy Bubs geboren, de een nog liever dan de andere. Schattige poppen die allemaal een eigen karakter hebben en andere vaardigheden zoals je ook in het echte leven kent en de moedergevoelens van de poppenmoeders of vaders aanwakkert.

Lees ook: Babyshower organiseren; de leukste activiteiten, spelletjes, hapjes en decoratie
Lees ook: Interactieve babypop kopen? Overzicht van poppen met verschillende functies en geluid inclusief ervaringen

Babyshower

En haar naam is…

Er zijn verschillende Bizzy Bubs, en niet iedere baby kan hetzelfde. Daarom is het natuurlijk erg leuk om ze proberen te verzamelen om het gezin compleet te maken. Wij hebben een pop gekregen met de toepasselijke naam Snowbeam, een schattige baby met ijsblauwe haren en sneeuwsterren in haar haar. Onze dochter kon daarom ook niet wachten tot hij uitgepakt was, want ze vond het net een baby Elsa. In de verpakking vind je tevens een speentje en een flesje waarmee je haar kan voeden of kan laten sabbelen.

Interactie tussen moeder en baby

Nu denk je misschien, zoals ik stiekem ook dacht ;-) leuk zo’n pop maar wat moet je er mee? Hij is misschien niet zo groot als een tienerpop of een andere babypop, maar desondanks enorm populair bij mijn kinderen. Hij moest dan ook zeker mee op vakantie, al was ik daar niet zo blij mee omdat er op een gegeven moment ruzie was over wie nu de baby drinken mocht geven ;-) Wat het zo bijzonder maakt is de interactie tussen moeder en baby. Hij wakkert namelijk de gevoelens aan om voor de pop te willen zorgen. Als je op de luierknop drukt maakt zij bijvoorbeeld een sabbelend geluid als je de speen in zijn mond doet of gaat ze brabbelen. De baby kan trouwens ook niet tegen kietelen; als je drie keer snel achter elkaar drukt begint ze te giechelen. Tot grote hilariteit van de kinderen.

Het meest bijzondere vind ik echter nog wel dat de baby kan lopen. Niet alleen omdat het nog een baby is, maar vooral omdat er meer poppen zijn die dat (zouden moeten) kunnen maar dan erg instabiel zijn of je er aardig wat motorische vaardigheid voor nodig hebt om haar aan het wandelen te krijgen. Deze pop zet je eenvoudig neer, en staat dan meteen stabiel. Zelfs op een rijdend tafeltje ;-) En kan je vervolgens laten wandelen. Ze heeft dan ook al heel wat afgewandeld.

En haar vriendinnetjes

Nieuwsgierig naar Snowbeam of de andere Bizzy Bubs; je vindt ze exclusief hier (en nu tijdelijk voor 35% korting dus wees er snel bij!)

stories