Vandaag begint de (astronomische) lente. Wist je dat vandaag de dag en nacht even lang zijn, en de dagen nu alleen maar langer en de nachten korter? Kom maar op met die zon, en weg met de winterblues. Bij de lente horen natuurlijk lammetjes, kuikentjes en kalfjes.

Lees ook: De leukste kinderboerderijen in Nederland, met speeltuin, de grootste leuk uitje voor peuters en kleuters
Lees ook: Leukste dierentuinen met kinderen in Nederland, ook met speeltuin voor peuters en kleuters!

Kinderboerderij - mamaliefde

Het uitstapje van vandaag is naar de kinderboerderij. In de stad hebben we twee verschillende kinderboerderijen, nog wel. Helaas heeft de gemeente besloten in het kader van de bezuinigingen dat er één gesloten moet worden. Gelukkig proberen een aantal partijen nu of het toch behouden kan worden. Bij de kinderboerderij is ook een waterspeeltuin, voor als het straks mooier weer is. Gelukkig is er een kinderboerderij op fietsafstand, kan niet wachten om straks met beide kinderen in de fietskar daar weer heen te gaan.

Vorig jaar hebben we met baby girl ook als proefkonijnen een fotosessie gedaan voor een stel dat aan de slag wil als fotograaf. Zitten erg mooie foto’s tussen.

Hebben jullie een kinderboerderij in de buurt/ Hoe vaak gaan jullie hierheen?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.