Naar de kinderboerderij

Vandaag begint de (astronomische) lente. Wist je dat vandaag de dag en nacht even lang zijn, en de dagen nu alleen maar langer en de nachten korter? Kom maar op met die zon, en weg met de winterblues. Bij de lente horen natuurlijk lammetjes, kuikentjes en kalfjes.

Kinderboerderij - mamaliefde

Het uitstapje van vandaag is naar de kinderboerderij. In de stad hebben we twee verschillende kinderboerderijen, nog wel. Helaas heeft de gemeente besloten in het kader van de bezuinigingen dat er een gesloten moet worden. Gelukkig proberen een aantal partijen nu of het toch behouden kan worden. Bij de kinderboerderij is ook een waterspeeltuin, voor als het straks mooier weer is. Gelukkig is er een kinderboerderij op fietsafstand, kan niet wachten om straks met beide kinderen in de fietskar daar weer heen te gaan.

Vorig jaar hebben we met baby girl ook als proefkonijnen een fotosessie gedaan voor een stel dat aan de slag wil als fotograaf. Zitten erg mooie foto’s tussen.

Hebben jullie een kinderboerderij in de buurt/ Hoe vaak gaan jullie hierheen?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

Comments ( 10 )

 • Ik weet eigenlijk niet of er echt een kinderboerderij in de buurt zit maar woon wel in een dorp waar de paarden, koeien en schapen om de hoek staan dus komt vast goed!

  • Dat komt dan zeker goed. Zolang ze maar kunnen zwaaien, kijken en misschien aaien. Meer hebben ze voorlopig niet nodig.

 • leuke foto’s! Kinderboerderij is zo leuk voor de kleintjes. Ik wil gauw weer eens met de kids erheen.

  • Dank je. Hier geldt hetzelfde, is helaas niet naast de deur. Dus je moet er echt tijd voor maken om er heen te gaan. De intentie is er in ieder geval wel.

 • Heerlijk met de kids naar de kinderboerderij. Zelf heb ik tot verkort er gewerkt, en zal straks met mijn kleintje er ook vaak heen gaan.

  • Wat leuk dat je er gewerkt hebt. Bijzonder dat je er straks dan met je eigen kindje heen kan.

 • Wat leuk, dat mis ik hier echt in het dorp. In mijn oude woonplaats hadden we het wel en zowel de kinderen als ik genoten ervan.

  • Jammer dat er geen kinderboerderij meer is. Hier wordt hij bedreigd door bezuinigingen, hoop echt dat dat niet doorgaat.

 • vroeger deed ik dat heel vaak, gezellig al die diertjes,
  echt een geniet en ontspan moment…

 • Pingback:Seizoen mens - Mamaliefde

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top