Dagje uit: Uitwaaien op het strand van Kijkduin

Het is toeval, maar ook deze tip speelt zich af in de omgeving van het strand. Ja, we wonen redelijk in de buurt, maar zo vaak als nu zijn we er niet. In april wordt altijd de Duinenmars georganiseerd. Deze wandeltocht bestaat uit verschillende afstanden door de duinen bij Kijkduin. Vorig jaar hebben we deze met het gezin gewandeld. Zelfs baby girl heeft bij de finish een aantal stapjes aan de hand gezet! Nu ze goed zelfstandig kan lopen, doen we dit ook regelmatig.

Lees ook: Dagje uit: Kijkduin

Uitwaaien op het strand Kijkduin - mamaliefde

Het was zo’n mooi weer dat we afgelopen weekend naar Kijkduin zijn geweest. Heerlijk door de duinen gewandeld, helaas bleek er eerst geen geheugenkaartje in het fototoestel te zitten dus zijn de eerste foto’s mislukt. Daarna lekker over het strand gewandeld, waarbij dreumes erg werd aangetrokken door de golven. Tot slot nog een stukje over de boulevard naar het schip waar ze even lekker kon klauteren. De dag sloten we af met een lekker patatje. Daarna was dreumes toch echt wel moe en viel ze heerlijk in de auto in slaap. Baby boy vond het ook heerlijk dicht bij mama in de draagdoek.

Wat doen jullie graag bij mooi weer? En gebruiken jullie wel eens een draagdoek?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

No Comments

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top