Done by Deer; een Deens merk dat in twee jaar tijd een flinke indruk heeft achtergelaten in de babywereld. Met frisse kleurencombinaties zoals poederroze en mintgroen, grafische afbeeldingen van olifanten zijn zij niet meer weg te denken in de babywereld. Het meest bekende is misschien nog wel hun babynestje. Het bedje geeft kleine kinderen een veilig gevoel en maakt de overgang van mama’s buik naar de wieg wat minder groot. Dit is een echte musthave geworden voor aanstaande ouders. Maar Done by Deer heeft meer! Van het mooiste designspeelgoed tot en met functionele producten en de mooiste decoratie. Ideaal dus als je op zoek bent naar een kraamcadeautje; als je hiermee aan komt zetten weet je zeker dat het gewaardeerd zal worden. De cadeautjes hebben een verschillend budget en zijn onder andere in Nederland te koop bij Aldoor.nl.

Lees ook: De leukste kraamcadeautjes om te geven en krijgen

1. Houten hobbeldier

Een hobbeldier is één van de populairste cadeautjes om te geven. Ook als de baby voorlopig nog niet kan zitten, is dit een leuk cadeautje om te krijgen. Helemaal als het een houten designhobbelpaard is. De naam van deze prachtige Rocking Rhino is Nozo. Hij neemt je graag mee voor een ritje door de Savanne! Dit hobbeldier van Done by Deer is goed voor urenlang speelplezier en prikkelt de fantasie van elk kindje! Het hobbeldier is mooi glad afgewerkt en heeft een leren zitje zodat de baby comfortabel kan zitten.

2. Muziekmobiel

Naar een muziekmobiel boven de box of boven het ledikantje kan de baby uren kijken. Het is het perfecte speelgoed voor baby’s. In deze muziekmobiel zijn het de gezellige Done by Deer vrienden die samen heen en weer dansen door de lucht. De zachte kleurstelling die kenmerkend is voor Done by Deer maken het plaatje compleet! En zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is voor de kinderen, maar ook goed binnen jouw interieur past.

3. Labelknuffel

Als je budget niet zo groot is, is een labelknuffel altijd een aanrader. Baby’s frummelen graag, daarom scoort speelgoed met labeltjes altijd erg goed. Dit zijn een soort lintjes waar de baby heerlijk aan kan zitten. Ook Done by Deer heeft  een superleuke labelknuffel Ozzy Cosy met een roze olifantje en een rug voor labels. Leuk om als cadeautje te geven of als eye catcher in een luiertaart.

Lees ook: De leukste spelletjes om cadeautjes uit te pakken, ook voor volwassenen

4. Stapelblokken

Zodra de baby gaat spelen is dingen in- en uithalen één van de favoriete activiteiten. Net als stapelen. Zowel de baby als de ouder maak je heel erg blij met deze designstapelblokken van Done by Deer. De prachtige stapelblokken zijn gemaakt van gelamineerd karton. Opgestapeld zijn de blokken maar liefst 1 meter hoog! Als het kindje nog ouder is kunnen ze oefenen met leren tellen en cijfers herkennen, of hun lengte afmeten aan de kant met de meetlat. Natuurlijk komen hierin ook de herkenbare kleuren terug van Done by Deer net als de krokodillen en giraffen.

Lees ook: Kraamvisite; de 10 regels waar je je aan hebt te houden.

5. Koffertjes

Een koffertje kan je gebruiken om zelf een kraampakket samen te stellen door deze te vullen met allerlei handige producten. Van verzorgingsproducten tot en met speentjes en een knuffel. Je kan de koffer natuurlijk ook zelf voorzien van de baby zodat er een persoonlijk kraamcadeautje ontstaat. De koffertjes van Done by Deer zijn niet alleen handig, omdat je nooit genoeg opbergruimte hebt, maar ook nog eens decoratief voor op de kast of plank. De dieren Nozo, Antee, Croco en Ozzo zie je weer terug in deze koffers die er zowel in een roze als blauwe uitvoering is.

Lees ook: Kraammand maken? Tips voor het versieren en vullen met cadeautjes van lege mand

Done by Deer

Zoals ik al aangaf is Done by Deer een Deens merk, opgericht in december 2014. De afgelopen twee jaar hebben ze veel moderne design lifestyleproducten gemaakt voor gezinnen met baby’s en peuters. De filosofie van Done by Deer is het combineren van design met innovatie en eigentijdse kleuren. Centraal staan de dieren Nozo (neushoorn), Antee (giraffe), Croco (krokodil) en Ozzo (olifant). De ontwerpen stimuleren de zintuigen en de ontwikkeling van het kind, met goede materialen, kleurencombinaties en mooie details. Zo ontstaan er producten en speelgoed die door kinderen zeer gewaardeerd worden en veilig zijn. Ideaal voor gezinnen die de eenvoud van Scandinavisch design willen combineren met de rest van het interieur zonder dat het de overhand krijgt. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en getest volgens strikte Europese veiligheidsregels.

Tip; in de Done by Deer sale kun je deze producten tegen een scherp tarief (tot en met 50% korting) bestellen.