Afgelopen weken stond de (kinder)modewereld weer in het teken van het nieuwe seizoen. Over het algemeen wordt er een jaar vooruit gewerkt, dus werden de herfst/wintercollecties (f/w) gepresenteerd. Op een paar uitzonderingen daargelaten die de zomercollectie hadden staan. Zo werd er onder andere de Sunday School georganiseerd in Utrecht met een modeshow, ik besloot daar niet heen te gaan en op maandag werden we uitgenodigd voor een soort inlooppresentatie. Gisteren was er ook nog een presentatie in de showroom van Pr4Kids die wel gericht was op de lente/zomercollectie. Ik heb dus een hoop merken voorbij zien komen, een hoop kleding gezien, en gevoeld. Nieuwsgierig naar wat je dit jaar kan verwachten? En welke nieuwtjes we hoorden? Kijk en lees dan snel verder! 

Lees ook: Handig overzicht van 40 leuke en meer of minder bekende Nederlandse merken kinderkleding voor jongens en meisjes.
Lees ook: Babymaten; Welke maat bij welke lengte (of gewicht) en wat zijn de schoenmaten?
Lees ook: Kinderkleding trends 2019; jongens en meisjes

Fluweel, suède en leer

Superrebel

Diverse materialen die het dit seizoen helemaal zijn. Van fluweel, suède en leer en andere (kunstmatige) stoffen, je komt het allemaal tegen. Het één supercomfortabel, het ander ziet er heel stoer uit maar vraag ik me af of het wel fijn en niet te stijf is voor de kinderen. Je ziet deze materialen niet alleen in aparte kledingitems, maar juist ook vooral heel erg in combinatie met elkaar. Dus een leren rokje met een fluwelen bovenlijfje etc.

Lees ook: Trends winterjassen voor kinderen

Super zacht; Wol & bont

Play Up

Prenatal