Naast de gangbare kledingmerken / -winkels blijf ik altijd op zoek naar nieuwe merken. Zeker nu onze dochter ouder wordt en straks naar de basisschool gaat. Kinderen kunnen kijken naar de kleinste details en je wilt tenslotte niet dat zij om die reden buiten de boot vallen. Eén van de voordelen is dat je kennis kan maken met nieuwe collecties en merken van kinderkleding. Afgelopen weekend was ik op een beurs voor retailers en pr om de nieuwste modellen te leren kennen. Mijn lijstje met interessante merken is in ieder geval sterk toegenomen. Welke met name minder bekende merken raad ik aan om in de gaten te houden? Een overzicht van leuke merken voor babykleding vind je bij Lady Lemonade.

Lees ook: Goedkope en betaalbare (merk) kinderkleding kopen? 8 tips om je slag te slaan
Lees ook: Babymaten; Welke maat bij welke lengte (of gewicht) en wat zijn de schoenmaten?
Lees ook: Wat is duurzame kinderkleding? Waar moet ik op letten en wat zijn eerlijke merken?
Lees ook: Stoere kinderkleding met dierenprint; van luipaard / leopard tot panterprint voor meisjes, jongens en baby’s

4FunkyFlavours

Funkyflavours is een kleurrijk Nederlands kinderkledingmerk met opvallende mooie motieven en bont kleurgebruik. Swingende retro patroontjes en strakke kleurcombinaties wisselen elkaar af. 4Funkyflavours combineert in haar halfjaarlijkse collectie 4 verschillende smaken tot een sappig gerecht! Je bent fan of niet, maar het smaakt de meeste mensen heel goed!

Er is niet alleen een collectie voor kinderen, ook voor volwassenen, en vind je hier.

 

B’Chill

B’Chill is het nieuwe kledingmerk uit de Chill familie voor de jongens. B’Chill is het broertje van O’Chill meisjes kleding en de grote broer van O’Chillie babykleding. O’Chill is een razendpopulair meisjeskledingmerk en nu is er dus ook een heel leuk merk bij van dezelfde ontwerpers voor de jongens. B’Chill is een kleurijk, stoer label met een eigen stijl. B’Chill produceert comfortabele en kwalitatief goede kinderkleding waar de jongens zich heel prettig in voelen en waar je in gezien mag worden.

Meer informatie en de collectie vind je bij SchattigeBabykleertjes.

Bampidano