Een paar weken geleden had ik een winactie in het kader van de Play-doh pro winactie. Er zijn een aantal inzendingen binnen gekomen, de ene nog leuker of origineler dan de ander. Het was dan ook erg lastig; maar er is een selectie gemaakt en vier inzendingen maken kans om de nieuwe Play-doh pro te worden. Het doel van de Play-doh pro is dat ouders en kinderen worden voorzien van handige tips en leuke ideeën. Logisch dat jij als ouder dus uiteindelijk bepaald wie er wint!

Lees ook: Play-doh structuren en gereedschappen

De inzendingen

Carolien van Wijngaarden – Breng sprookjes tot leven

Carolien is 29 jaar, actrice en scenarist, maar daarnaast ook moeder van Bodhi. Ze zag de oproep voor Play-Doh Pro en haastte zich om een mooie creatie af te leveren die niet te moeilijk is. Want, vindt Carolien ‘iedereen moet het kunnen maken”. Wie gaat deze walvis als eerste namaken? Laat ons weten wat jij ervan bakt!

Ilse Verhoeven – Herfstfiguren

De Vlaamse Ilse liet Play-Doh weten dat ze het idee van een Pro echt een super initiatief vindt. Zelf uit ze haar creativiteit regelmatig op haar eigen blog: Kreanimo.be. Speciaal voor ons maakte ze een leuke vlog met tips voor vrolijke herfstversierselen met Play-Doh, die ook prima door kleine kinderhandjes te kleien zijn. Heerlijk voor een winderige woensdagmiddag. Wat vinden jullie van Ilse’s pompoen? Is ie net schitterende voor Halloween?

Lees ook: Kappertje spelen met Rapunzel en Play-Doh
Stephanie Simoons – Dino’s

Op advies van haar oppasmeiden maakte Stephanie twee liefdes-dino’s. Want Jurgen, hun zoontje, is nog te klein voor enge dino’s ☺ . Naast oppassen werkt Stephanie in de gehandicaptenzorg als activiteitenbegeleidster. Ze wil heel graag Play-Doh Pro worden en vooral workshops geven lijkt haar erg leuk. Wat vinden jullie van haar inzending?

14670685_447963068707792_3878851673373052163_n

Sara-Lynn en Nicole – Halloween monsters

Sara-Lynn en Nicole zijn vriendinnen geworden via het schoolplein. Allebei dol op fröbelen en leuke dingen ondernemen. Sara-Lynn heeft een eigen schoonheidssalon en Nicole is professioneel blogster op MoodKids. Voor die site hebben ze samen een Play-Doh herfsttafel gemaakt. Sindsdien zijn ze bevangen door de Play-Doh koorts. Met deze inzending doen ze een gooi naar de titel Play-Doh Pro. Hun inzending: een Sinterklaas tak, die je leuk samen met je kinderen kan maken. En speciaal voor Halloween een tafereel met enge monsters! Laat ons weten wat je van de creaties van deze twee crea-mama’s vindt!

Jij kiest!

Op de Facebook pagina van Play-doh kan je met de reactieknop aangeven wie jouw favoriet is. Je kan dus maar een keer een stem uitbrengen. Hiervoor kies je:

‘Grappig’ voor Nicole en Sara-Lynn
‘Verbluft’ voor Stephanie Simoons
‘Geweldig’ voor Ilse Verhoeven
‘Leuk’ voor Carolien van Wijngaarden

Wie ga jij stemmen?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'