Oké, misschien is het een beetje laat, maar ik had bedacht dat het nog wel leuk was om wat nieuwe kleding te kopen voor de kerstdagen. Een nieuw jurkje voor onze dochter voor alle kerstvieringen en een stoere kersttrui voor de mannen in huis. Woensdag was ik al even het winkelcentrum in geweest, voor het kerststukjes maken moest er namelijk decoratie gehaald worden. Maar helaas niet helemaal geslaagd. Online had ik al wel even gespiekt en bij een shop min of meer geslaagd en wat gave kledingstukken in het winkelmandje gestopt. Echter vond ik het wel wat prijzig. Dus besloot ik voor het definitief af te rekenen de volgende dag op mijn vrije ochtend even alleen de stad in te duiken, en naar de Primark. Dat liep zoals je hier kon lezen een beetje anders dan gepland, maar ik kwam wel met vier tassen thuis dus was absoluut geslaagd. En zowaar voor allevier de gezinsleden, al kwam manlief er een beetje bekaaid vanaf. Kijk je mee?

Lees ook: De leukste grappige en foute kersttruien voor baby’s, kinderen, dames en heren.

Vögele

De vorige keer dat ik hier kwam hadden ze hele gave en schattige jurkjes, dus ik had verwacht hier wel te slagen. Helaas niet, ze hadden wel een kanten jurkje dat ze heel erg mooi vond maar ik toch iets te duur vond. Toch gingen we niet met lege handen naar huis, lange leve de sale. Zo kocht ik een setje van twee leggings en een truitje dat ze bij binnenkomst al zag liggen maar ik nog even verder wilde kijken. Best een bijzonder model dat heel erg wijd uitloopt. Voor zoonlief nam ik een spijkerbroek mee. Bij de kassa kreeg ze zowaar ook nog een gratis etuitje en mocht ze kiezen uit Frozen of Star Wars.

Primark

Voor commentaar op de Primark verwijs ik graag naar de blogs van Ester en Josan die perfect hebben verwoord hoe ik er ook over denk.

Hier kon ik heel goed slagen; terwijl dochterlief met oma alvast op zoek ging naar de jurkjes, keek ik op de jongensafdeling. Daar kwam ik onder andere twee kersttruien tegen met een sneeuwpop en rendier waarvan dochterlief mocht kiezen. Later pakte ik ook nog een dikke trui met Star Wars mee voor hem, een shirtje voor twee euro voor onder een vestje of jasje. Ik had ook al even een blazer in mijn handen, maar toen zag oma een blouse met spencer en strik die ze erg leuk vond en hij aan zou kunnen trekken op haar 60ste verjaardag. Daar zocht ik meteen een passende broek bij, eentje met stoere bretels. Later ging er ook nog een set pyjama’s mee, alleen kwam ik er thuis achter dat dit de verkeerde maat was.

Dochterlief had ondertussen de jurkjes gevonden, de één nog meer glitter, kant en tule dan de ander. Er waren onder andere drie Elsajurkjes waarbij het uiteindelijk het jurkje werd met korte mouwtjes in plaats van mouwloos en iets minder prinsesserig zodat ze die ook gewoon naar school aan kan. Ook hier hingen kanten jurkjes, maar voor een derde van de prijs die we eerder hadden gezien dus daar ging ik direct mee akkoord. We zochten er nog een vestje bij die ook goed bij het Frozenjurkje past, ook hier een setje met twee leggings. In een ander rek zag ik de lekkere wollen trui met kant aan de onderkant en vond dat wel erg gaaf en zocht er een broek bij. Daar heeft ze er niet heel veel meer van. Bij het afrekenen beloofde oma dat zij de Frozenjurk zou betalen en haalde er nog een extra voor het nichtje.

Terwijl oma met dochterlief op zoek ging naar een jurk voor zichzelf op de damesafdeling keek ik bij de kersttruien op de mannenafdeling en liet door het raam dochterlief kiezen; een sneeuwpop of een rendier compleet met bellen. Het werd de sneeuwpop met wortel, later zag ik ook nog een star wars-kersttrui. Toen was ik eruit en nam voor mezelf de sneeuwpop mee omdat ik die wel erg gaaf vond.

Name-It

Terwijl we door het winkelcentrum liepen kwamen we langs de winkel van Name-It en zag ik buiten de kersttruien hangen. Nu had ik er natuurlijk wel al een maar vond deze veel gaver dus heb de andere even apart liggen om mogelijk terug te brengen. Omdat zoonlief nog niets had gekregen van oma, kreeg hij deze van haar.

M&S Mode

En toen kwamen we dus bij de M&S Mode, ik dacht dat ze al dicht waren maar ze zijn dus bezig met de uitverkoop en hebben overal 50% korting op. Ook zag ik broeken hangen voor 12 euro, dus toch maar even gekeken en gepast. Broeken zijn altijd fijn. Daarnaast kocht ik een vestje met wat glitters, handig voor de kerstontbijt & diner op school en ouders ook uitgenodigd zijn. Ben je toch een beetje in sfeer gekleed. En een nette blouse en kanten vest voor als ik een keer netjes moet zijn.

Een zeer geslaagde shopsessie dus. Behalve voor oma, die wel een jurk heeft gepast maar nog niet heeft meegenomen.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'