Bij Nicole zag ik afgelopen week de I Love Action Tag voorbij komen. Een winkel waar ik zelf ook met enige regelmaat kom en nooit met lege handen naar buiten ga. De vragen die Marij heeft bedacht spraken me heel erg aan en ik denk dat dat voor meer mensen het geval is.

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Alleen als het echt nodig is, vroeger was het een half uur rijden en kwam ik er vaker dan nu hij op tien minuten loopafstand is. Juist omdat het zo eenvoudig is om ‘even’ langs te gaan probeer ik het zoveel mogelijk te beperken. Want als ik ‘even’ voor schoonmaakmiddelen ga kom ik gewoon niet naar huis met een nieuwe lading knutselspullen of ander decoratiemateriaal of gave dingen die ik op dat moment vind dat ik moet hebben.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Dat verschilt nogal, ik denk vaak toch wel tussen de 20 en 40 euro. Dat is het nadeel van zo weinig gaan, als je dan gaat neem je gelijk ook meer mee.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Ja, ik vind het soms wel lekker om rond vier uur wat noodles te eten. Bij de action zijn deze twee keer zo goedkoop als andere winkels en vind ze ook echt lekker. Die gaan dus vrijwel altijd mee. Verder wisselt het nogal sterk wat ik meeneem.

Wat is je grootste miskoop?

Voor de bedragen die je bij de action betaald durf ik niet te spreken over miskopen.Vaak ga ik alleen voor de kleinere gebruiksspullen. Alleen in hoge uitzondering koop ik zoiets als de glijbaan. Maar dan wel nadat ik er een week over heb nagedacht zodat het geen impulsaankoop is. De enige miskopen die ik kan bedenken zijn aankopen die ik bij nader inzien toch niet nodig heb of al in huis heb.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Tja, ik heb het ook heel lang zonder gered. Dan worden de schoonmaakmiddelen gewoon weer in de supermarkt / drogist gekocht en zal er minder goedkoop geknutseld worden. Of althans, ligt er aan of de trend van het goedkoop shoppen ook verdwijnt. Er komen tenslotte steeds meer andere goed betaalbare alternatieven.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Echt gek is het niet, maar wel anders dan anders. Stond er buiten iemand van een of ander onderzoeksbureau die het liefste je bon wou hebben of ten minste wat vragen laten beantwoorden. Bij alle kassa’s hingen geprinte vellen dat hij daar niet was in opdracht van de Action en je vooral niet je bon moest afgeven in verband met garantie.

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Ik denk dat ze daar een heleboel hebben wat zelfs ik nog niet weet. Wat van mij iedereen mag weten is dat ze daar ook binnenspeelzand hebben. Je betaald hier nauwelijks geld voor, is in leuke kleurtjes de koop en is een echte aanrader. Ook leuk straks voor in de schoen.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Niet zo heel erg lang, vaak tussen de tien minuten kwartier. Omdat ik er toch vooral heel doelgericht heen ga. De vestiging hier is ook niet extreem groot.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Ik gebruik alleen een lijstje als ik dingen niet moet vergeten wel, zoals een weegschaal. Ik was ondertussen al twee keer bij de action geweest en pas bij de derde keer nam ik hem ook daadwerkelijk mee.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Van de eennalaatste aankopen heb ik een shoplogje gemaakt. Daarna ben ik er nog een keer geweest. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer wat ik toen heb gehaald. In ieder geval de toiletblokjes en die weegschaal.

Wat haal jij graag bij de Action?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.

Latest posts by Linda (see all)