Herfst deco shoplog wibra & action - Mamaliefde

I Love Action Tag

Bij Nicole zag ik afgelopen week de I Love Action Tag voorbij komen. Een winkel waar ik zelf ook met enige regelmaat kom en nooit met lege handen naar buiten ga. De vragen die Marij heeft bedacht spraken me heel erg aan en ik denk dat dat voor meer mensen het geval is.

Herfst deco shoplog wibra & action - Mamaliefde

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Alleen als het echt nodig is, vroeger was het een half uur rijden en kwam ik er vaker dan nu hij op tien minuten loopafstand is. Juist omdat het zo eenvoudig is om ‘even’ langs te gaan probeer ik het zoveel mogelijk te beperken. Want als ik ‘even’ voor schoonmaakmiddelen ga kom ik gewoon niet naar huis met een nieuwe lading knutselspullen of ander decoratiemateriaal of gave dingen die ik op dat moment vind dat ik moet hebben.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Dat verschilt nogal, ik denk vaak toch wel tussen de 20 en 40 euro. Dat is het nadeel van zo weinig gaan, als je dan gaat neem je gelijk ook meer mee.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Ja, ik vind het soms wel lekker om rond vier uur wat noodles te eten. Bij de action zijn deze twee keer zo goedkoop als andere winkels en vind ze ook echt lekker. Die gaan dus vrijwel altijd mee. Verder wisselt het nogal sterk wat ik meeneem.

Wat is je grootste miskoop?

Voor de bedragen die je bij de action betaald durf ik niet te spreken over miskopen.Vaak ga ik alleen voor de kleinere gebruiksspullen. Alleen in hoge uitzondering koop ik zoiets als de glijbaan. Maar dan wel nadat ik er een week over heb nagedacht zodat het geen impulsaankoop is. De enige miskopen die ik kan bedenken zijn aankopen die ik bij nader inzien toch niet nodig heb of al in huis heb.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Tja, ik heb het ook heel lang zonder gered. Dan worden de schoonmaakmiddelen gewoon weer in de supermarkt / drogist gekocht en zal er minder goedkoop geknutseld worden. Of althans, ligt er aan of de trend van het goedkoop shoppen ook verdwijnt. Er komen tenslotte steeds meer andere goed betaalbare alternatieven.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Echt gek is het niet, maar wel anders dan anders. Stond er buiten iemand van een of ander onderzoeksbureau die het liefste je bon wou hebben of ten minste wat vragen laten beantwoorden. Bij alle kassa’s hingen geprinte vellen dat hij daar niet was in opdracht van de Action en je vooral niet je bon moest afgeven in verband met garantie.

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Ik denk dat ze daar een heleboel hebben wat zelfs ik nog niet weet. Wat van mij iedereen mag weten is dat ze daar ook binnenspeelzand hebben. Je betaald hier nauwelijks geld voor, is in leuke kleurtjes de koop en is een echte aanrader. Ook leuk straks voor in de schoen.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Niet zo heel erg lang, vaak tussen de tien minuten kwartier. Omdat ik er toch vooral heel doelgericht heen ga. De vestiging hier is ook niet extreem groot.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Ik gebruik alleen een lijstje als ik dingen niet moet vergeten wel, zoals een weegschaal. Ik was ondertussen al twee keer bij de action geweest en pas bij de derde keer nam ik hem ook daadwerkelijk mee.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Van de eennalaatste aankopen heb ik een shoplogje gemaakt. Daarna ben ik er nog een keer geweest. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer wat ik toen heb gehaald. In ieder geval de toiletblokjes en die weegschaal.

Wat haal jij graag bij de Action?

Volgende
Vorige

Comments ( 8 )

 • Ik houd van de Action! Ik kom er bijna wekelijks en vind het heerlijk om er even rond te struinen. Zeker nu hebben ze leuke dingen. Ook ik ben fan van het zand, maar heb daar bijvoorbeeld ook de metaaldetector gekocht voor Milan. Superleuk en ik schrijf er dan ook een blogje over. Verder koop ik er ook graag shampoo etc en zelfs de vochtvreters daar zijn goed 😉
  Marisca| Mamablogger onlangs geplaatst…Shoplog| Shoppen voor in huis bij Action!My Profile

 • Ik haal echt van alles, verschilt per keer. Overigens neem ik bijna altijd wel de stofdoekjes mee, die zijn fijn! Verder kan je er ook prachtige knutselpakketten samenstellen voor bijvoorbeeld verjaardagen of spulletjes voor tractaties!
  Channa onlangs geplaatst…Spam je Instagram & Ask me anythingMy Profile

 • Hier iemand die af en toe ook daar te vinden is, maar ik probeer me altijd te beheersen en niet heel de winkel leeg te halen. Hoewel ik tegen tags ben, de vragen zijn wel erg leuk…
  barbara onlangs geplaatst…Hoe leg je Wintertijd uit aan een kleuter?My Profile

 • De Action is een heerlijke winkel, maar ik kom er bewust niet zo vaak meer. Ik ben altijd bang dat ik onzin ga kopen, wat eigenlijk gek is, want meestal koop ik echt alleen wat ik nodig heb. Kan me wat dat betreft prima inhouden. Als ik meer dan € 5,- uitgeef is het veel. Wel wil ik binnenkort gaan kijken voor wat leuke kerstspulletjes.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #63My Profile

 • Leuke tag, ik kom ook geregeld bij de Action. Dus ga de Tag misschien nog wel invullen… Ik ga er nooit ‘zomaar’ even heen. Als ik ga is het bewust voor een artikel.

 • Leuke tag! Ik ben zelf echt nooit in de Action te vinden, het is er vaak veel te druk en daar heb ik echt geen zin in.. Haha. Misschien dat ik het nog een keer een kans ga geven als het rustig(er) is!
  Iris onlangs geplaatst…My FX Adventures – Peeled Off SkinMy Profile

 • Leuke tag! Voor mij scheelt het dat ik er echt bewust naar toe moet rijden, dus ik kom niet zo vaak bij de Action. Er staat wel binnenkort een ritje gepland voor de kerstspullen, ik was vandaag bij de Intratuin en voor het bedrag van 2 kerstballen daar heb ik bij de Action m’n hele boom volhangen!
  Mama Kip onlangs geplaatst…Reistips voor Londen met kinderenMy Profile

  • Ja, bizar is dat prijsverschil. En dan maakt het niet uit wat de kwaliteit is. Het hangt er toch maar even en je kan dan volgend jaar weer nieuw kopen. Hier morgen of overmorgen ook maar eens kijken, voordat alles uitverkocht is als je na Sinterklaas gaat zoals vorig jaar.

Enroll Your Words

CommentLuv badge

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.