Het persoonlijke cadeau voor vrouwen die niet veel sieraden dragen

Als het gaat om sieraden ben ik zeer minimalistisch, eigenlijk altijd al geweest. Natuurlijk draag ik mijn trouwring en de verlovingsring maar daarna houdt het al snel op. Alhans, vaak draag ik wel oorbellen, maar de laatste tijd vergeet ik die vaak. En als ik naar een afspraak ga wil ik mijn outfit afmaken met een ketting. Dat maakt de outfit toch wel af.

Mijn eerste horloge

Ik ben echter begonnen met het dragen van een horloge. Mijn eerste kreeg ik als klein meisje van mijn oma voor mijn eerste communie. Een wit horloge met smalle witte bandjes. Die heb ik dus heel lang dag in dag uit gedragen, tot het bandje doorscheurde. Daarna heb ik nog wel een aantal andere horloges gehad. Maar op een gegeven moment hield het op. Als ik wilde weten hoe laat het was keek ik wel op mijn telefoon.

Persoonlijk

Nu heb ik dus al een aantal jaar geen horloge meer gedragen. Toch vind ik het wel wat hebben, niet zo’n enorm grote en opvallende, maar gewoon een ‘beschaafd’ model. Want, ja het is niet heel vaak, maar het komt wel eens voor dat je geen telefoon bij je hebt. En een horloge staat gewoon heel sierlijk. Is niet alleen nuttig maar ook een fashion statement.

De enkele sieraden die ik draag heb ik ook bewust uitgekozen, de ringen, een ketting met de namen van de kinderen en ook dit houten horloge kan ik een persoonlijke boodschap meegeven. Daarom is het heel geschikt om cadeau te geven. Vaderdag is natuurlijk de perfecte aanleiding, of een verjaardag of als je je trouwdag viert. Hiervoor maak ik toch echt een uitzondering, en houd ik hem liever zelf. Ik vind hem te gaaf om weg te geven. Je kan zelf het lettertype kiezen, net als de grootte en eventueel een paar symbolen. Ik heb gekozen voor de tekst ‘good things, take time’. Toch een verwijzing naar mijn gezin, mijn trots 😉

Uniseks horloges voor mannen en vrouwen

Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals leer en hout krijgen ze een naturelle uitstraling. Hierdoor zijn ze uniseks, dus ook geschikt voor mannen om te dragen. Waar je voor vrouwen vaak kiest voor een wat smaller bandje en voor mannen een brede is er ook een tussenvorm. Daarom mag mijn man, bij uitzondering, het horloge ook dragen. Om mijn pols is hij eigenlijk net iets te ruim en zit hij losjes. Bij hem zit hij toch een stuk beter. En niet alleen mijn man, ook de kinderen vinden hem hoogst interessant. Zij willen ook wel een ‘kleine klok’ 😉

Naast houten horloges heeft Creative Use of Technology nog meer gave producten van hout. Van houten hoesjes tot en met mini wallets en houten decoratie voor in huis.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Houten horloge
Author Rating
51star1star1star1star1star

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comment ( 1 )

  • Wat een mooi horloge. Nog nooit zoiets gezien van hout.

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.