Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling

Afgelopen weekend was het wederom ontzettend mooi weer. We boffen maar zo in november. Goede reden om er lekker op uit te gaan voor een mooie herfstwandeling. Aangezien manlief op pad was voor toneel kon ik fijn afspreken met mijn beste vriendin. Zien we elkaar ook nog eens een keer 😉 En ik had de auto ook nog eens tot mijn beschikking. Hier in de buurt is er wel aardig wat groen en een wat groter parkje. Maar binnen een minuut ben je daar ook doorheen gewandeld, ok het park iets langer. Maar daar heb ik het ook al wel gezien. Met de auto kunnen we verder weg dus gingen we naar het Delftse Hout. Daar zit ook een prima lunchgelegenheid. Rond twaalf uur stond ze op de stoep. Nog even snel tas inpakken met flesje / potje luier, jassen en schoenen aan en gaan.

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

 

Na een heerlijke wandeling. Waarbij onze peuter zowaar haar best deed om de plassen te ontwijken. Dat mag ze namelijk niet op de peuterspeelzaal, ook al hebben wij een paar keer aangegeven dat we daar geen problemen mee hebben en ze daarvoor speelkleding draagt. Ze heeft vrijwel het hele eind gelopen, op het eind een paar meter op mijn nek. Voor de zekerheid had ik een draagzak bij me, maar die was overbodig.

Na de wandeling hebben we heerlijk buiten op een terrasje gezeten om te genieten van een uitsmijter. En wat voor een; maar liefst drie boterhammen. Gelukkig maar dat ik voor onze dochter een leeg bordje en bestek had gevraagd. Meestal bestellen we wel iets, maar mag ik de rest op eten. Nu ik wat meer wil letten op wat ik eet, draaien we de rollen om 😉 Zo mocht ze ook het koekje dat ik kreeg bij mijn warme chocolademelk zonder slagroom. Moest eerlijk gezegd wel even twijfelen, maar toch voor bedankt.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

Comments ( 9 )

  • haha, wij hebben gisteren ook een herfstwandeling gedaan! Mooie foto’s!

  • Lekker even aan de wandel. Altijd leuk! Fotootjes zijn ook leuk geworden 🙂

  • Wat een leuke foto’s! Flauw van de peuterspeelzaal dat ze niet in de plassen mag stampen. Al snap ik het ook wel weer..vast iets met te weinig tijd om natte broeken en sokken te vervangen. 🙂

    • Dat nog niet eens, heb ze al aangegeven dat wij daar niet moeilijk over doen. Maar ze gaan dan niet eens naar buiten. Andere kinderen mogen niet vies worden, dus mag niemand. Zit ook wel iets in.

  • Wat een leuke foto’s en inderdaad, wat hebben we nog prachtig weer voor de tijd van het jaar. Erg leuk maar jammer genoeg staan we er ook niet altijd bij stil bij het klimaat hé. Elk jaar zeg ik het opnieuw, dat ik binnen x aantal jaren (in januari) in bikini kan gaan vieren en je ziet, het goede weer komt dichter en dichter naar de winter toe.. Akelig toch?

  • Heerlijk he die wandelingen? Ik moet Keano bijna elke dag naar de peuterspeelzaal brengen en vind het dan echt heerlijk om te genieten van al die bomen die veranderen. Verder haat ik de herfst

  • Heerlijk zo’n wandeling! Mooie foto’s ook!

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top