Afgelopen weekend was het wederom ontzettend mooi weer. We boffen maar zo in november. Goede reden om er lekker op uit te gaan voor een mooie herfstwandeling. Aangezien manlief op pad was voor toneel kon ik fijn afspreken met mijn beste vriendin. Zien we elkaar ook nog eens een keer ;-) En ik had de auto ook nog eens tot mijn beschikking. Hier in de buurt is er wel aardig wat groen en een wat groter parkje. Maar binnen een minuut ben je daar ook doorheen gewandeld, ok het park iets langer. Maar daar heb ik het ook al wel gezien. Met de auto kunnen we verder weg dus gingen we naar het Delftse Hout. Daar zit ook een prima lunchgelegenheid. Rond twaalf uur stond ze op de stoep. Nog even snel tas inpakken met flesje / potje luier, jassen en schoenen aan en gaan.

Lees ook: Leukste uitjes in de herfst met kinderen; ongeacht mooi weer of als het regent

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

Herfstwandeling Delftse Hout - Mamaliefde

 

Na een heerlijke wandeling. Waarbij onze peuter zowaar haar best deed om de plassen te ontwijken. Dat mag ze namelijk niet op de peuterspeelzaal, ook al hebben wij een paar keer aangegeven dat we daar geen problemen mee hebben en ze daarvoor speelkleding draagt. Ze heeft vrijwel het hele eind gelopen, op het eind een paar meter op mijn nek. Voor de zekerheid had ik een draagzak bij me, maar die was overbodig.

Na de wandeling hebben we heerlijk buiten op een terrasje gezeten om te genieten van een uitsmijter. En wat voor een; maar liefst drie boterhammen. Gelukkig maar dat ik voor onze dochter een leeg bordje en bestek had gevraagd. Meestal bestellen we wel iets, maar mag ik de rest op eten. Nu ik wat meer wil letten op wat ik eet, draaien we de rollen om ;-) Zo mocht ze ook het koekje dat ik kreeg bij mijn warme chocolademelk zonder slagroom. Moest eerlijk gezegd wel even twijfelen, maar toch voor bedankt.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.