Of je op vakantie gaat of niet, de Hema heeft dit jaar weer te gekke producten waardoor je helemaal klaar bent voor de vakantie voor het hele gezin! Wat dacht je bijvoorbeeld van de enige echte Takkie-koffer voor de kinderen, een magische regenjas voor de kinderen of een handige babydraagdoek voor onderweg? 

Lees ook: Bananas Bananas; kinderkledinglijn Hema x Yolanthe

HEMA Draagzak; reizen met je baby

HEMA heeft ook gedacht aan het veilig en gemakkelijk reizen met de kleinste. Daarom hebben ze nu ook een draagzak in het assortiment opgenomen! En zoals je gewend bent van de Hema voor een fijne prijs! Deze nieuwe babydraagzak combineert de intimiteit van een draagdoek met het gemak van een draagzak. Je kunt je baby vanaf de allereerste dag (vanaf circa 2,5 kg) hierin dragen, totdat je kleintje pakweg 11 kg weegt – van maat 50 tot en met maat 80. De draagzak kan op verschillende manieren gedragen worden en je kunt de draagzak overal mee naartoe nemen. Daarnaast groeit deze draagzak gemakkelijk mee met je baby door middel van de verstelbare gespen en drukknopen. De draagzak is verkrijgbaar in twee prints.

Meer informatie vind je hier.

Takkie koffer

Voor op reis heeft HEMA een unieke koffer ontworpen in Takkie-design. Extra leuk, kindjes tot 15 kg kunnen plaatsnemen op de koffer en zo gemakkelijk worden meegenomen. Door de handige afneembare trek- en draagband trek je deze koffer namelijk gemakkelijk achter je aan. De koffer heeft ook elastische banden om de inhoud goed op zijn plek te houden met een afsluitbaar ritsvak.

Let op: De Takkie-koffer is verkrijgbaar vanaf 17 juni. Wees er dus snel bij, want het zou mij niet verbazen als dit snel uitverkocht is!

Meer informatie vind je hier.

Magic regenjas die van kleur verandert

Helaas ontkomen we niet altijd aan een tropische regenbui. Voor kinderen heeft HEMA daarom hippe regenjassen met een magisch effect. Wanneer de jas nat wordt, veranderen de regendruppels van wit naar allerlei vrolijke kleuren. In de regen lopen wordt zo dus echt een feestje! Heel handig is ook dat het gaat om een lichte opvouwbare regenjas die je dus makkelijk als reserve mee kan nemen in de tas en pas hoeft te pakken als het gaat regenen.

Tip: HEMA heeft ook bijpassende laarsjes om de outfit af te maken.

Meer informatie vind je hier.

Magic zwembroeken

Mocht er toch een zonn