Review hatchimals - Mamaliefde.nl

Review; Hatchimals magisch huisdier

Waar je jaren geleden de Furby had, zijn momenteel de Hatchimals een ware rage. Terecht? Dat hebben wij aan den lijve mogen ondervinden en delen dat graag met jou. De hele familie nam deel aan dit testexperiment, maar ik zal me voor nu vooral beperken tot de mening van de peuter des huizes. En hier en daar natuurlijk de niet zo bescheiden mening van ondergetekende. Lees gauw verder wat wij ervan vinden en als kers op de taart mogen we er ook nog één weggeven! Zodat je zelf je eigen mening kan vormen.

Lees ook: Populair speelgoed trends 2018; trends, hypes en rages
Lees ook: Ztringz regenboog touw; voorbeelden touwfiguren om te maken met deze speelgoed rage 2018
Lees ook: Huisdieren en kinderen; een hond, kat, of toch een papegaai of konijn?

Review hatchimals - Mamaliefde.nl

Wat zijn Hatchimals? Van ei tot kind

Hatchimals doorlopen verschillende stadia. Elk stadium komen er nieuwe vaardigheden bij en leert je beestje dus iets nieuws. Door veel aandacht en liefde te schenken zal de Hatchimal als het ware evolueren.

Fase 1: Je ei verzorgen

Vol spanning werd de grote doos uitgepakt en voorzichtig werd het ei aan alle kanten bewonderd. Na ervan verzekerd te zijn dat Mila begreep dat ze echt heel voorzichtig moest zijn met het ei, mocht ze ermee aan de slag. Terwijl ze het ei van alle kanten bekeek, aaide en kusjes gaf, ging ik met het instructieboekje aan de slag. Wat ik hieruit begreep is dat als ze maar genoeg liefde en aandacht zou geven, er een heus uitbroedspektakel zou plaatsvinden.

Fase 2: Broeden maar

Dat uitbroeden is op zich gemakkelijk, via gekleurde lichtjes en geluidjes laat je beestje je weten waar hij behoefte aan heeft. Geef hem dat en je zal beloond worden. Na een knuffelfestijn van ongeveer een uurtje werd al snel duidelijk dat het beestje niet langer kon wachten om zijn baasje te ontmoeten. Ik pakte de camera erbij en het voelde als heel bijzonder om het tafereel te mogen aanschouwen. Bijzonder omdat het toch zo ongelooflijk knap is wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van speelgoed. Allemaal zaten we te kijken, ik met open mond en peuterlief vol ongeduld, hoe de pengual zich een weg uit zijn ei pikte.

Fase 3: Zorg ervoor dat het je baby Hatchimal aan niets ontbreekt

Hoera, een baby geboren! Officieel is je Hatchimal nu een Pengual. Uit elk ei kunnen 2 verschillende Penguals komen, en het is dus een verrassing welke je hebt. De onze, een roze/gele met een blauwe kuif en snavel, werd door de peuter goedgekeurd. Met de instructies in de aanslag werd er verder volop gespeeld. Algauw had de peuter door dat als de ogen blauw kleuren het beestje bang is of het koud heeft. Bij paars heeft hij een beetje trek en worden de ogen groen dan is hij een beetje ziek. Omdat ze het toch lastig vond om alle kleuren en de bijbehorende acties te onthouden, er is bijvoorbeeld ook nog wit, oranje en geel, hield ik dus het boekje dicht in de buurt.

Fase 4: Leer je peuter lopen, praten en dansen

Al snel ontdekten we dat onze nieuwe huisdier ineens kon lopen. Niet alleen dat, ook kon er gedanst worden en een zinnetje gesproken. Een echt magisch huisdier dus. Het dansen trok meteen de aandacht van mijn dreumes. Deze modus vind hij het leukst. Hatchimals zijn geschikt voor 5 jaar en ouder, maar zelfs Bas vond het dus geweldig. Het was meteen duidelijk dat hij goed heeft opgelet want het blauwe kuifje werd steeds zachtjes door hem geaaid. Waarna hij weer werd getrakteerd op een leuk deuntje. Door middel van klappen kun je het lopen trouwens begeleiden. Opvallend hierbij is dat hij op tafel op het randje stopt en nog nooit ervan is gevallen. Dit beestje zit echt knap in elkaar.

Fase 5: Als een kind zo blij met nieuwe spelletjes

Deze modus ken ik alleen uit de boeken want ons peuterbeestje heeft het te druk met dansen, lopen en zingen. Hij is er gewoon nog niet klaar voor om kind te worden. Stiekem kijk ik er wel al naar uit. Het belooft namelijk erg leuk te worden met een viertal spelletjes. In de voorgaande fases waren de behoeftes en acties van de Pengual willekeurig, het fijne van deze laatste fase is dat je nu zelf kan kiezen welk spelletje je wilt spelen. Wordt het een potje tikkertje spelen of toch het spelletje Hatchimal zegt…

Leuke feitjes

 • Bij het overgaan van de ene naar de andere fase zingt je Hatchimal “Hatchi Birthday”
 • Zijn alle stadia doorlopen, maar je kind nog niet uitgespeeld? Met een simpele reset ga je terug naar fase 3.
 • Als je Hatchimal een muziekje afspeelt, kun je op zijn kop tikken om een trommelgeluid te maken.
 • De Hatchimals hebben een eigen Hatchimals youtubekanaal, hier kun je terecht voor instructievideo’s.

Lees ook: LOL Surprise! babypopjes & Lil Sisters & Bruisballen; Welke zijn er en waar kopen in Nederland?

Sinterklaastip

Volkomen terecht is dit een populair stuk speelgoed. Veelzijdig door de verschillende stadia en het spreekt de belevingswereld van mijn kind aan. Vooral het verzorgende deel vindt zij erg leuk. Daarnaast leert het kind ook nog wat over hoe dieren groeien. Het aspect van actie-reactie maakt dat het erg leuk blijft om mee te spelen. Ik denk dat menig kind blij zal worden als de goedheiligman een Hatchimal uit Spanje meeneemt.

Review hatchimals - Mamaliefde.nl

Win je eigen magisch huisdier

Hoe gaaf is het dan dat je nu kans kunt maken op een eigen Hatchimal?! Doorloop de volgende stappen en wie weet help je hiermee de Sint een handje om iets moois voor je kindje(s) mee te nemen. Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars ontvangen aan het eind van de week een mailtje.

De Hatchimals koop je hier.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Review hatchimals; ervaring met dit magische huisdier
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comments ( 143 )

 • met zo’n magisch kado zou ik kleindochter benthe graag verrassen, weet zeker dat ze er heel erg goed op zal passen

 • Och soms moeten dingen zo zijn, onze 8-jarige knul, zo stoer maar zo zacht, dol op al zijn 76 knuffels zag laatst bij zijn vriendje voor het eerst een hatchimal, je kan het vast al raden; hij kan het sindsdien nergens anders meer over hebben!!

  Iedere dag telt hij zijn zakgeld of hij al genoeg heeft, zoekt hij op Google of er al ergens iemand is die hem ter adoptie afstaat en nu zie ik op Facebook dat jij er gewoon een weg geeft!! Hier moet ik aan meedoen!

  Ik vertel Milan nog niet dat ik meedoe maar mocht hij winnen dan krijg je van hem een fantastisch verslag vol vreugde en blijdschap, uiteraard voorzien van mooie foto’s!!

  Lieve groet,

  Wanda

 • Dit is zo super leuk! Mijn dochtertje heeft het hier steeds over, dus ik doe graag mee. Ik volg Mamaliefde overal en wens iedereen veel succes xxx

 • Wat super leuk! Echt wat voor onze kinderen die heel graag een huisdier willen maar daar durf ik nog niet aan te beginnen! Zijn nog wel te jong om een goede keuze te maken! Daarom is dit super! Doe dus heel heel graag mee!

 • Wat is deze leuk! Ik ben verliefd! Het lijkt me heel leuk om dit ei met mijn 3 kinderen uit te broeden! Wat een sensatie als het beestje uit z’n eigen komt… Ze vinden het hier al fantastisch om zo’n dino ei uit te zien komen dus dit is helemaal feest! Ik ga duimen!

 • Och wat leuk! Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Wat een gave actie !! Dit lijkt me geweldig voor mn kids ? ik doe dan ook graag voor ze mee

 • Super leuk voor mijn jongens. Ze zijn gek op hetverzorgen van hun baby nichtje, maar die is teniet altijd, nu kunnen zemooi samen hiervoor zorgen! Naast de oude kat die we hebben en niet zoveel meer nodig heeft…

 • Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Mamaliefde !!! <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dochterlief wil heel heel heeeeeeeeeeeeeeel graag zo'n WAANZINNIG leuke Hitachimal, WAUW! Ohhhh ze heeft 'm op de reclame gezien en in het speelgoedboek… ze is er nu al helemaal weg van.. dit zou toch echt GEWELDIG zijn om haar 5 dec. mee te mogen verrassen  TE GEK! Ohhhhh ze gaat helemaal GEK worden, SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 • Wow. de Sint hoop hier de blits mee te mogen maken!

 • Wat een gaaf ding! Daar zouden mijn jongens heel veel plezier aan kunnen beleven. Een supermooi cadeau voor 5 december

 • Mijn meisje heeft op youtube filmpjes gezien van de hatchimal en sindsdien staat hij op het sinterklaas/ kerstverlanglijstje.
  Graag doe ik dan ook mee voor haar zodat ze hem heerlijk kan vertroetelen.
  Liefs Miron

 • Wat leuk!! Wij doen graag mee met deze winactie!

 • Wat zou onze dame hier blij mee zijn! Haar eigen huisdier die ze helemaal zelf mag verzorgen! Ik denk dat ze een gat in de lucht springt met zo’n geweldig dier!

 • Wat cool! Dit lijkt me een geweldig cadeau om aan alle kids samen te geven. De jongste is bijna 4 en wil ook heel graag een huisdier, net als zijn broer en zus. Als ze hem samen kunnen verzorgen heeft hij er ook eindelijk een, want voor een dier van vlees en bloed vind ik hem nog te jong.

 • Leuk! .ze willen hoer allebei een huisdier maar wij niet! . Zou een ideale tussen oplossing zijn

 • Wat gaaf dat je er een hebt mogen testen! Mijn oudste zoon (8 jaar) wil zo graag een hatchimal dat hij niet meer spaart voor het nieuwe Pokemon Sun of Moon, maar voor een ei 🙂 Dus ik doe graag mee, wie weet kan ik hem verrassen!

 • Mijn zoontje wil heel graag een kitten, niet een poes of een kater maar een kitten. De reden is wel heel lief want onze eigen kat Tommie is nu iets meer dan een jaar vermist en hij vind het zielig dat mama daar verdrietig om is.
  Hij wilde zelfs al onze hond inruilen voor een kitten van de buren verderop in de straat. Hopelijk komt er ooit weer een nieuwe kat maar tot die tijd zal mijn mannetje heel blij zijn met een hatchimal.

 • Mijn dochter zou heel erg blij worden van deze super leuke Hatchimal!

 • Erg gaaf deze kans om een hatchimal te winnen! 3 kids hier die superblij zouden zijn 🙂 en stiekem vindt mama het ook een erg lief beestje 😉

 • Wat gaaf! Vooral die verschillende fasen die start met het ei, lijkt mij geweldig om dit samen met m’n dochtertje te doen. Ik zie ons al helemaal zo zitten zoals in het filmpje 🙂

 • Dat zou een leuk cadeau zijn!
  De kids zijn echte dierenliefhebbers.
  Hoe leuk zou het dan zijn om dit als hun 1e “huisdier” te hebben?

 • Wat leuk! Een huisdier dat niet vies is of moet uitgelaten worden. Wij zijn hier grote dierenfans en die lijkt ons super lief. Isobella van 8 vertelt net dat ze belooft heel goed voor haar Hatchimal te zorgen als ze mocht een hebben!

 • Dit is echt helemaal TOP zeg Mamaliefde!! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ’t maar winnen, WOW  zou te gek zijn voor mijn kleine meid… sinds deze leuke Hitachimals uit zijn zeurt dochterlief dagelijks.. natuurlijk staat deze bovenaan haar verlanglijstje voor sinterklaas  Maar wat zijn ze duur pff! winnen zou echt te gek zijn.. wat gaat ze dit gaaf vinden!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 • Wij zouden super graag een hatchimal winnen, wat een geweldige uitvinding! Ik ben er zeker van dat mijn 2 dochters (en hun mama) hier super goed voor gaan zorgen!

 • Hier wil ze sl een tijdje een kitten, maar omdat we in een wooncomplex wonen op 2 hoog lijkt ons dit niet handig. Ze is er zo verdrietig om, maar als dit als vervanging kan komen worden wij daar heeeeeeeeel blij van.

 • Hij is echt serieus zo cute! Ik vermoed dat dit de furby rage gaan overnemen. Bizar hoe is korte tijd er gewoon robots zijn die op je reageren je dat je ze iets kan leren he. Ik zie mijzelf nog staan met die tamagotie van vroeger. Zal ik vast niet goed schrijven. Hahaha

 • Wat een uitvinding weer hè. In mijn tijd was het de tamachochi (of hoe je het schrijft) die ik moest groot brengen. Ik denk dat dit 1 groot succes is bij mijn dochter die geen poppenmoeder is maar wel heel zorgzaam. Ik loot graag mee.

 • Mijn oren suizen ervan..mijn dochters hebben het over niets anders dan dit ei met bijna echt diertje erin! Ze zouden en gat in de lucht springen van blijdschap als ze Hatchimal zouden winnen!!!! Dus ik ga keihard duimen want die is voor mijn meiden de beste win actie ever!!!! x Elise

 • Wat een gave actie en doe erg graag mee voor onze dochter.ze heeft hem op dr lijstje staan voor sinterklaas of haar verjaardag.ze word 6 dec 5 jaar en hoe gaaf zou zijn als we haar dit kado kunnen geven.ze weet al helemaal wat ze er mee moet doen.dus de duimen draaienmwat zou zei blij zijn

 • mijn zoontje zou hier superblij mee zijn. Hie vraagt al langer om een huisdier, zo heeft hij er min of meer 1 😛

 • Super leuke winactie en zeker erg leuk voor mijn dochter! Ik weet zeker dat ze het super zou verzorgen en er erg lief voor is. Mag zelf mee naar bed waarschijnlijk hahaha

 • Gaaf! Die staat bovenaan op het verlanglijstje van dochterlief! We loten graag mee! 🙂

 • Wow wat een leuke gadget voor mij kinderen. Dochtertje net 4 en erg zorgzaam dus die zou graag voor zo’n lieve “baby” willen zorgen.

 • Dit is echt zoooo gaaf! Ik doe graag aan de winactie. Allebei mijn kinderen willen er 1 en deze Sinterklaas kan echt hulp gebruiken?
  Dus ik ga mega hard duimen (bedankt voor je tip van de website speelgoed direct, ik kende het nog niet!!)

 • Wat een leuk ding, de tamagotchi van deze tijd! Mijn dochtertje zou hier dus echt heel blij mee zijn!

 • Me dochter vraagt al een tijdje hier om. Ze zal hier heel blij mee zijn.

  Ik hoop haat hier blij mee te mogen maken!!

 • Wat een geweldige actie. Mijn kids beginnen altijd heel enthousiast te springen bij de reclame en roepen alleen maar “die willen wij ook”. Dan kan mama eindelijk haar oude Furby de deur uit doen. ?

 • Ohhhh volgens mij nu al DE rage in groep 5 van mijn oudste dochter! Hij staat al bovenaan haar verlanglijstje. Zou dus super zijn om deze voor haar te winnen!!

 • Wat toevallig! Ons zoontje van bijna 5 zag de reclame op tv en zei: ik eil ook zo’n ei. Dat er nu eentje te winnen is vond ik geweldig. ” laat deze kans dan ook niet voorbij gaan. Hij zal dolgelukkig zijn.

 • Ik doe graag mee voor mijn nichtje, ze is hier gek van tante zou haar graag hiermee gelukkig willen maken.

 • Hier heb ik ook al vaak naar staan kijken online en in de winkel. Het lijkt me echt een geweldig ding en volgens mij gaat mijn verzorgende dochterlief dat ook heel tof vinden.

 • Deze staat heel hoog op Sanne haar verlanglijstje…. haar eigen huisdier. Wat zou het gaaf zijn om haar hiermee te kunnen verrassen ?

 • Wat super leuk!!
  Hier zouden ze er super blij mee zijn. Mijn zoontje van 7 die heel graag een puppy wil, maar weet dat we eerst nog goed voor onze oude hondjes moeten zorgen. En dan een poppenmeisje wat overal mee troetelt

 • Hier twee dochters die hier dol op zouden zijn! Echte huisdieren zijn geen optie wegens allergieën!

 • Wat super gaaf. Dit kende ik nog niet. Lijkt me heel leuk om deze groot te brengen in ons huis 🙂

 • Wat een onwijs leuke prijs. Heb hier een grote fan thuis (zoon van 6 jaar). Hoe gaaf om hem te kunnen verrassen ??

 • Dit zou een leuke aanwinst voor mijn gezin zijn. Super leuk ding!

 • Waah! Geweldig leuk! Onze oudste dochter zag een hatchimal op school en was meteen verkocht! In de auto naar huis had ze het er steeds over en mama heeft samen met haar een filmpje gekeken.
  Geweldig vindt ze het!

  Stiekem kriebelt het bij mama ook wel hoor, onze tijd met van die computertjes die je eten en medicijnen moest geven.. Wat een vooruitgang!

 • Super gaaf! Onze dochter van 5 heeft alle filmpjes ervan al bekeken! Zou ze helemaal geweldig vinden om hem ook echt zelf te hebben!

 • Te leuk! Past helemaal bij mijn kleine dierenvriendinnetje die volgende week 3 wordt!

 • Wat een schatje zullen de kids prachtig vinden

 • Het lijkt mij zelfs een leuk ding!
  Mijn dochtertje heeft hem een paar weken geleden op youtube voorbij zien komen en nu is ze er door geobsedeerd…. Hij staat natuurlijk ook op haar sinterklaaslijstje. Daarom lijkt het mij super om hem te winnen! X tanja

 • wauw wat ziet dat er super leuk en leerzaam uit , en meteen heb je er een nieuwe vriendje bij !! Ik doe heel graag mee voor dit super leuke Hatchimals magisch huisdier .

 • Hier zou ik mijn nichtje zo blij mee maken. Ze is helaas allergisch voor veel dieren, en kan dus helaas niet voor een echt beestje zorgen., terwijl dat haar liefste wens is. Ze is 5 jaar oud, en klaar voor deze verantwoordelijkheid. Met wat hulp van deze tante natuurlijk, ben ook erg benieuwd naar de hatchimal

 • Ik doe graag mee voro Quinten, die wil zo super graag een huisdier en dit lijkt mij een mooi begin om eens te kijken hoe goed hij er voor kan zorgen

 • Wat super gaaf, hier staat hij inderdaad ook bij mijn dochter op haar lijstje. Lijkt me super om deze voor haar te winnen!

 • Wat super leuk zeg! Ik baal er zo van dat ik mijn tammacoshi (ofzo) niet meer heb. Een furbi heb ik nooit gehad 🙁
  Dit ziet er zo leuk uit en ideaal voor m’n zoon want wij kunnen geen huisdier nemen ivm allergieën van papa. Doe. Graag mee om te winnen!

 • Wat zouden onze dochters dit geweldig vinden! De oudste (5) zorgt nu al heel veel voor anderen maar vraagt regelematig om een huisdier. Daar zou dit dus perfect bij passen! De jongste (2) zou ook haar ogen uitkijken en het beestje goed verzorgen. want net zoals haar grote zus is ze erg zorgzaam voor alles en iedereen.

 • Wauw dit is leuk zeg! Heb een zoontje van 5 en dochtertje van 3 die hier vast heel blij van worden.
  Goed voor hun ontwikkeling en daar houd ik van…..

 • Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, zodat mijn beide dochters hier vast super leuk mee kunnen spelen!

 • Graag ik heb zelf een dochtertje die 5 nov 1 jaar word maar heb 4 verschrikkelijke lieve en leuke neefjes die we hier ontzettend blij mee zouden maken. Dus graag!

 • Dat zou heel leuk zijn ik ben oma van 3 kleinkinderen en die zouden er erg blij mee zijn!

 • Wauw dat zou te gek zijn voor mijn 2 zoontjes en mijn kleine nichtje!duimen

 • Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter die net 7 jaar is geworden. Vorig jaar kreeg ze eindelijk haar gewenste Furby, maar die had helaas maar een kort leven en niet meer verkrijgbaar. Ik weet zeker dat ze haar Pengual van alle liefde zal voorzien. En misschien (heel misschien) mag haar zusje er ook mee spelen.

 • Geweldig ! Je kan ze niet vroeg genoeg leren om “te zorgen voor”. Maar in dit geval zal dat helemaal van zelf gaan…wat een dotje ! Kids zouden het super vinden om dit kleintje een plekje bij ons te geven..

 • Mijn dochter Jasmijn van 4 heeft een filmpje gezien van de Hatchimals. En nu is ze helemaal verliefd. Ze vindt het ei zo geweldig. En zegt dat ze graag mama wil zijn voor het eitje.
  Zooo lief…
  Ik zou haar met Sinterklaas heel graag verrassen met een cadeau waar ze heel blij van wordt.

 • Wat mag je toch een leuke dingen weggeven! Ben erg enthousiast, het kleine meisje in mij is hier ook erg nieuwsgierig naar geworden! Lijkt me een heel leuk en geslaagd Sinterklaascadeau voor de kids. Maak graag een kansje!

 • Wat ontzettend schattig zeg!
  Dochterlief van 6 zou dat helemaal super vinden!!!

 • Wat een leuk beestje!
  Ik doe graag mee voor mijn kids van 5 en 7 die heel graag een kleintje er bij willen 🙂

 • Wat super leuk! Graag doe ik mee voor mijn dochter. Die zou helemaal uit haar dak gaan als de Sint deze voor dr mee zou brengen

 • Doe heel graag mee voor mijn meiden. Ik vind dit toch wel echt even heel wat anders dan anders. Denk dat dit prikkelt en super interessant is.

 • Wat een leuke win-actie ?Beide kinderen ( mijn eigen koningskoppel- ook meisje en jongen- zoonlief zelf geboren op toen nog Koninginnedag? 30 april ) zijn er al helemaal verliefd op.
  En deze Hatchimal staat dan ook boven aan hun verlanglijstjes. Voor de “disco” Furby’s wordt al goed gezorgddus dit wordt Furby’ 3.0 en dan nog leuker.

 • Wat super leuk is dit, helemaal doordat ze met het uitkomen van dit ei ook nog eens leren hoe ze een huisdier moeten verzorgen. Ik doe heel graag mee om kans te maken op dit leuke magische huisdier Hatchimals

 • Zou leuk zijn mijn kleindochter hiermee te mogen verrassen met de feestdagen 🙂

 • Vanochtend vlak nadat ik wakker werd las is je blog en dacht meteen oh, oh, oh, hiermee zou ik mijn dochters zo gelukkig maken 🙂 ! Maar ja nu moet ik nog wel een geweldige reactie zien te schrijven. Zonder overdrijven heb ik daar de hele dag over nagedacht . En……. ik weet het gewoon niet. Ik ben zo niet goed in dit soort stukjes schrijven. Dan maar gewoon eerlijk vertellen waarom ik het zo graag zou willen.
  1. Ze zijn zo duur, een Hatchimal is al ruim ons hele feestdagen budget, dus alleen door een winactie zou er daadwerkelijk een bij ons kunnen komen wonen.
  2. Ik zou zo graag mijn meiden eens echt willen verrassen met een cadeau die ze daadwerkelijk op hun verlanglijstje hebben staan. Lijkt mij fantastisch om hun stralende koppies te zien als ze dit cadeau uitpakken.
  3. Ze willen heel graag een huisdier, maar in een piepklein appartement vind ik dat geen goed idee. Een Hatchimal voelt door de interactie toch een beetje als een huisdier.
  Ik zal het hier maar bij laten, want dit zijn toch de belangrijkste punten. Dus nu kan deze mama alleen nog maar duimen dat ze haar grote liefdes dolblij kan maken. Groetjes, Suzanne

 • Wat een super origineel speelgoed! Mijn boef is 5 en zorgt geweldig voor zijn knuffels… Dit diertje zal met liefde ontvangen worden!

 • Wat een ontzettend leuk ding! waarom hadden we dit niet toen ik klein was ?? dit beestje is geweldig. Daar kunnen ze uren mee tutten, en het is nog leerzaam ook!

 • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH
  die staat op het verlanglijst van mijn poppetje
  Ik doe heel graag mee

 • Hoe leuk is deze! Als je het ei is uitgebroed is het echt je eigen kind

 • Ah wat een schatje. Mijn dochters hebben het hier vaak over. Zou zo leuk zijn voor ze.

 • Super leuk! Ik doe graag mee voor mn kleinzoon!

 • Onze hond is nu ruim een jaar geleden overleden en mijn kids blijven om een nieuw huisdier vragen, dit is een ideaal cadeau voor in de sintzak en wat gaan ze goed voor dit diertje zorgen! Geliked en gedeeld op Facebook.

 • Wow, nog nooit zoiets leuks gezien.
  Wat zullen mijn kleinkinderen dát leuk vinden.
  Voor hen doe ik graag mee.

 • erg leuk voor de kinderen gaan ze veel speel plezier mee beleven

 • Leuk!!!!

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!!!

 • Oh woooowww wat super leuk !!! Mijn dochters zouden dat echt zoooooo gaaf vinden 🙂 Die zetten we sowieso op het verlanglijstje voor sinterklaas denk ik hahahah

 • Echt een hele leuke prijs! Mijn nichtje zou er erg blij mee zijn.

 • Wat een leuke prijs. HIer ga ik mijn dochter dolblij mee maken!

 • Mijn kinderen zullen hier helemaal wild van zijn. Wat een leuk speelgoed maken ze tegenwoordig toch…

 • Superleuke prijs voor de kids. Uiteraard doe ik mee!

 • Dit soort speelgoed hadden wij vroeger helaas niet. Dit gaan de kids geweldig vinden.

 • Ik stond laatst met mijn oppaskindje(ze is 7 jaar) in de speelgoed winkel en daar zag ze een Hatchimal en toen vroeg ze aan me of ik eentje voor haar wilde kopen. Helaas is ie toch een beetje te duur ………..vandaar dat ik voor haar mee doe en misschien kan ik haar hier mee verrassen 🙂

 • Super leuk om zo onze dochter bewust te maken goed voor dieren te zijn en deze goed te verzorgen.

 • Geweldig dat ze nu toch weer een variant op de Tamagotchi en de Furby hebben gemaakt!
  Was er weg van, en heb ze nog in gebruik voor mijn eigen meis..
  Maar wat zou het leuk zijn om Hatchimals er naast te hebben, deze is nog nét weer even echter 🙂

 • Mijn zoon van 4 is altijd super zorgzaam, zelfs een dino ei (die uitkomt in een bak met water) werd 48 uur stevig in de gaten gehouden, ook de geboorte van de dino was een waar spektakel, mama moest komen kijken en zijn grote zus moest hem helpen om hem uit het water te tillen, maar wel voorzichtig, nu staat hij op zijn nachtkastje een verschompeld exemplaar nu, maar hij mag niet weg…..hierdoor weet ik zeker dat dit super leuke speelgoed hier op twee verzorgers kan rekenen en zou ik er graag voor in aanmerking komen.

 • Wat leuk is dit! ?
  Ik doe heel graag mee voor onze peuterdochter en ben ervan overtuigd dat ze dit geweldig gaat vinden!

 • Ooeoeeeehhh wat een gave prijs! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtjes! In de zak van Sint past dit ei heel goed!

 • Oh wauw wat een geweldige kans om die super leuke Hatchimals te winnen 😀 Dan raken mn kids van blijdschap buiten zinnen :-D! Sinds zei de Hatchimals in het grote speelgoedboek en op YouTube hebben gezien, hebben zei het over dit wonderlijke ei, dat uitgebroed kan worden. En daarna is er een lief beestje dat verzorgd moet worden en ontzettend veel kan. Echt een droom cadeau voor kinderen, vooral omdat hij zoveel fases bevat. Zo raken mijn kinderen nooit uitgespeeld, het is natuurlijk ook enorm spannend en uitdagend vooral omdat het als ei begint. En nu maken wij kans om deze te winnen, woehoeee! Daar word ik dol blij van, leuke bijkomstigheid is dat mijn dochter volgende week 11 november jarig is en 8 jaar word. Wat een enorme geweldige extra verrassing zou het zijn als ik eens met het nieuws mag komen dat mama de Hatchimals gewonnen heeft 😀 Dan zou het dak er tijdens het verjaardags feestje helemaal vanaf gaan!!. Uiteraard ben ik al lang liker op Facebook en heb dit leuke bericht ook even gedeeld (Y) En nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen, de kans is klein maar de wens is groot. Groetjes Tanja Kuijer.

 • Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki hebben het continue over de Hatchimals Magisch Huisdier. sinds ze het filmpje hebben gezien raken ze er niet over uitgepraat deze willen ze echt hebben! Het is natuurlijk ook reuze spannend, je eigen ei die uitkomt en een diertje waar je dan voor moet zorgen. Wat zou het geweldig zijn om mijn meiden te kunnen verrassen.

 • wat een super kans. Onze dochter wil dolgraag een Hatchimals. Staat boven aan het wensenlijstje voor de Sint. Dus deze sint waag graag een kansje

 • Onze dochter is zot van dit ding! Als ze het op tv ziet is het direct van MAAAMAAA kijk!
  Lore heeft het ook al uitgeknipt, op een blad geplakt en naar de Sint gestuurd via de Post!
  Ze hoopt dan ook echt dat de Sint het brengt!
  Dit diertje zal hier dus heeel welkom zijn en zal zeker goed verzorgd worden!

 • Mijn kleindochter is 2. nog wat te jong denk ik om het bewust te spelen maar gaaf is het wel dus wil wel een poging wagen

 • Als ik heel eerlijk ben wil ik dit ook gewoon voor mezelf winnen. Hoe leuk!
  Daar word ik nieuwsgierig van.

 • Harstikke leuk ik zag er ook al een filmpje van.. het diertje tikt zelf zijn eitje open! Ik denk dat mijn zoontje hier hele dagen mee loopt te troetelen dus doe graag mee!

 • Wat een super gave review. Was er naar op zoek omdat onze dochter van 5 deze het allerliefste van de sint zou willen krijgen.
  Erg leuk, maar dan is het altijd maar de vraag is het ook echt wat?!
  Nu ik zo jouw reactie lees denk ik zelf die zou ik nog wel willen 🙂
  Onze dochter zou het geweldig vinden en mama dus ook!
  Bedankt voor het delen van je duidelijke en uitgebreide review.

 • Wat een bijzonder cadeautje is dit! De techniek staat echt voor niets tegenwoordig. Ik denk dat ik dit zelf nog wel leuk ga vinden! 😀

 • Jaaaaaah!!! Kleine peutervingertjes wijzen enthousiast naar het scherm 😀
  Volgens mij wil Evi heel graag voor een kuikentje zorgen! 😉

 • Wat een superleuk actie. Ik loot graag mee. Mijn dochter heeft het over niets anders meer, ze zou dolgraag een hatchimal willen. Ook mijn zoon lijkt het geweldig. Zou leuk zijn als ze samen voor het huisdiertje kunnen zorgen.

 • Ziet er echt superleuk uit!!
  Mijn jongste is ook zo lief voor haar poppen, dit past echt bij haar.

 • Mooi! Welk kind wil er nou niet voor zo’n leuk ei zorgen?

 • Ik zou mijn bonusdochter die volledig bij mij woont hier onwijs gelukkig mee maken. Spijtig genoeg heeft zij op sociaal emotioneel gebied een enorme achterstand waardoor zij laag functioneert. Zij kijkt op YouTube constant naar de filmpjes van de hatchimals en ik zou haar hier zo blij mee kunnen maken.

 • ik ben een kind en heet lieve ik doe heel erg graag mee want ik wil er al heel lang een maar heb er niet genoeg geld voor dus wil ik hem heel graag ik hoop heel erg dar ik heb win

 • Wat enorm lief en leuk. Ik maak graag kans zodat de Sint hier 3 kinderen blij kunnen maken. Mijn zoontje van 6 jaar en dochtertjes van 7 en 4 jaar. Wat zal dit lieve diertje hier vertroeteld worden.
  Ik ga duimen voor ze.

 • Mijn dochter Lenthe zal helemaal blij van worden en hem met liefde verzorgen <3

 • Mijn nichtje zou heel erg blij worden van dit leuke beestje.

 • Het cadeau bij uitstek op het verlanglijstje van onze dochter. Die hout van zorgen en verzorgen

 • Dit zou wel echt een super leuk cadeau zijn voor onze dochter van 3 die dan ondanks haar eczeem en huisdier kan hebben! Ik weet zeker dat ze erg dol gelukkig mee zal zijn!

 • SUPER leuk (y) Mijn dochter van bijna 9 is het perfecte moedertje hiervoor, wat zal zij en ik hiervan genieten!

 • Wauw deze wil mijn meisje ? zo graag ,elke keer in de winkel loopt ze er heen en roept ze mama dit is dat ei dat ik graag wil ,ok deze mama duimt nu zo hard en waagt haar kans om deze prijs te winnen en zo de wens van haar dochtertje te laten uitkomen zou een mooie verrassing zijn ?

 • Ik hoop zo dat er nog geen winnaar bekend is ^_^ Mijn dochter heeft namelijk een smeekgebed gedaan aan Sinterklaas vanmorgen…..Ze wil zoooooooo graag een Hatchimal….

  Deze mama moest zich eerst even inlezen, maar het ziet er inderdaad ergggggg leuk uit!! De portemonnee is er alleen iets minder blij mee, dus ik vrees dat de Sint hem niet mee zal nemen voor haar! Hem hier mogen winnen zou dus echt een kleine droom zijn die uitkomt…..

  We gaan hard duimen dus!!

 • Wat zou NOA blij zijn als ze dit vrolijk diertje uit mag pakken:-) Zelf als moeder lijkt het me heerlijk om het allemaal te volgen en te bekijken hoe ze hier uren plezier mee zal hebben. Helemaal leuk deze actie.

 • Steeds zie ik die leuke Hatchimal voorbij komen en dan realiseer ik me hoe geweldig mijn meisje die zou vinden en hoe beperkt mijn mogelijkheid tot uitgaven is als alleenstaande moeder.

  Gelukkig is mijn dochter een heel dankbaar meisje die ook zielsgelukkig wordt van een klein cadeautje of gewoon een knuffel en een kus maar het zou supergaaf zijn om haar eens echt te kunnen verwennen met pakjesavond en haar reactie op haar eigen Hatchimal te kunnen filmen voor laten dus ik waag graag een poging. ❤

 • Hi!
  Ze zijn super, die hatchimals! Bij alle 3 mijn kinderen staat hij bovenaan op het verlanglijstje. Ik kan niet goed zien of er al een winnaar gekozen is, dus ik hoop dat ik nog kans maak!
  Groetjes Alice

 • Zo leuk voor mijn kleindochter die graag een huisdier wil en er nooit komt vandaar dat ze dan toch iets heeft om voor te zorgen dat is haar grootste wens☺️?

 • Wat zou ik dit graag voor mijn dochter willen winnen

 • Deze winactie is geweldig! Hoe gaaf zou het zijn, als ik deze Hatchimal zou winnen voor mijn zoon Kay?! Hij kan leren voor een “huisdier” te zorgen, er mee spelen, en hem opvoeden! WOW te gek! Ik weet zeker dat hij uit zijn dak gaat; en de Hatchimal goed verzorgt! (Ik duim voor hem dat wij hem winnen!)

 • Oh heel graag. Mijn dochters willen er heel graag 1 hebben aar nergens meer te krijgen. Dus dit zou super zijn!!

 • Wat een leuk kerstkadootje, Leuk voor mijn zoon.

 • Wat een mooi kerstkado zou dit zijn !! ik maak heel graag kans

 • Wat een leuke actie ik doe graag mee.

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top