Handig, nuttig & leuk met Nûby!

Er zijn van die merken die werkelijk waar van alles verkopen. Als nieuwe mama kom je regelmatig van dit soort leuke merken tegen. Nûby is daar een goed voorbeeld van. Ze verkopen de meest leuke, handige en duurzame producten die niet te missen zijn in een huishouden met (kleine) kinderen. Zo heeft dochterlief verschillende drinkbekers, maar de tuitbeken van Nûby is overduidelijk de populairste in huis. Deze gebruikt mevrouwtje dagelijks. Omdat Nûby nog veel meer leuke spulletjes verkoopt mocht ik speciaal voor Mamaliefde er een aantal samen met dochterlief uitzoeken om uit te testen. Lees hier onze ervaringen.

Click-it gamma beker

Zo koos ik voor de handige Nûby Click-it gammabeker. Deze roestvrije geïsoleerde drinkbeker met het ideale “No-Spill” systeem is handig voor kindjes van Lola’s leeftijd (1,5 jaar). Omdat het een geïsoleerde beker is blijft de inhoud zelfs tot 6 uur warm of koud. Zo kun je makkelijk warme melk ergens naartoe nemen of juist een koud drankje heerlijk koel houden. We namen koude melk mee voor Lola tijdens een ver familiebezoek. De melk bleef inderdaad heerlijk koel. Lola kan zelf de dop open klikken en omdat hij niet lekt kan ze er zelfstandig mee spelen en drinken zonder te knoeien. Het silicone rietje is fijn voor gevoelig doorkomende tandjes en lekker om op te knabbelen. De beker is wat zwaarder dan de niet geïsoleerde drinkbekers, maar niet superzwaar. Het valt me reuze mee. Het design is ook nog eens erg vrolijk en hij is makkelijk schoon te maken. Een handige beker om mee te nemen op uitstapjes maar ook prima voor in huis. Lola vindt hem in ieder geval erg interessant.

Opstapstoeltje

Sinds dochterlief zelfstandig kan lopen (nu 2,5 maand) gaat ze dagelijks flink op ontdekkingsreis. Ze wil het liefst overal opklimmen. Een opstapstoeltje is daarom een perfect testproduct voor ons kleine klauteraapje. Zodra hij uit de verpakking kwam, begon Lola te stralen en klapte ze in haar handjes. Sindsdien is ze iedere dag druk in de weer met haar nieuwe opstapstoeltje. Ze zet hem voor het raam zodat ze er op kan staan om naar buiten te kijken over de vensterbank. Ook de buren vinden dat wel gezellig. Ze kan er inmiddels zelf op gaan zitten en staan. Ook mogen alle knuffels er om de beurt op, gebruikt ze hem als stoeltje, tafeltje en als trapje. Heel af en toe mogen papa of mama hem ook gebruiken. We kunnen er zelfs met zijn allen tegelijk op staan, want hij kan maar liefst tot 360 kilo dragen. Dit hebben we overigens niet getest hoor. Het stoeltje is erg licht in gewicht waardoor zelfs Lola hem de hele kamer door draagt en met de handvatten pak je hem makkelijk op. Door de antislip aan de onderkant glijdt hij niet weg op een gladde ondergrond, wat een veilig gevoel geeft. De kleuren zijn lekker vrolijk en passen goed bij de rest van Lola’s speelgoed. Lola en papa en mama hebben er al veel plezier van gehad want hij is multifunctioneel en ook nog eens leuk om mee te spelen.

Badtijd Visnet met kleurrijke diertjes

Voor in bad koos ik een leuk badspeeltje uit voor Lola. Ik laat haar in bad altijd lekker even spelen en wilde haar graag eens iets anders geven dan eendjes en bootjes. Natuurlijk kon ze niet wachten om met het visnetje te spelen totdat ze  in bad ging, dus mocht Lola er overdag al mee spelen. Het liefst speelde ze met de diertjes. Ook ’s avonds in bad wilde ze liever met de diertjes spelen dan met het visnetje. Toen ik het een paar keer voordeed leek ze pas te begrijpen wat precies de bedoeling was. Dat netje was natuurlijk veel leuker om doorheen te kijken of om op je hoofd te zetten in plaats van er visjes mee te vangen. In de dagen daarna kwam ze regelmatig in de badkamer haar visnetje en visjes halen om er mee te spelen, dus Lola heeft ze inmiddels helemaal goedgekeurd. Al speelt ze nog steeds liever met de visjes dan dat ze de visjes “vangt” in haar netje.

Ik wist voorheen niet dat Nûby zoveel verschillende leuke en nuttige kinderproducten verkocht. Op de website kwam ik nog veel meer leuke dingen tegen. Ik ben zeer tevreden en blij met deze producten van Nûby en zou ze nu niet meer willen missen. Ze zijn handig, nuttig  & leuk!

Gebruik je ook producten van het merk Nûby? Welke is je favoriet?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nuby opstapje, drinkbeker, visnetje
Author Rating
41star1star1star1stargray

Comment ( 1 )

  • Wij hebben het badnetje ook. Topding!

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top