Uitjes hoeven niet altijd heel veel geld te kosten. Verspreid over het jaar worden er ook heel veel evenementen & festivals georganiseerd waar je gratis naar toe kan, met kinderen. Soms zijn er wel bepaalde activiteiten waar je om deel te nemen voor moet betalen. Een overzicht van alle evenementen zowel landelijk als in de verschillende steden.

Lees ook: Goedkoop dagje weg met gezin; tips voor gratis dagjes uit of met korting op stap met kinderen
Lees ook: 57 dagjes uit gratis of goedkope uitjes onder de 10 euro pp

Kom in de Kas – Dag – Landelijk

Niet alleen in het Westland, maar begin april zijn er verspreid over heel Nederland meer dan 200 kassen die hun deuren openen voor een kijkje in de kas. Je kunt genieten van allerlei groenten en kleurrijke bloemen en planten. De kwekers vertellen je graag alles over de producten die ze telen en vaak kan je het ook proeven ;-)

Meer informatie vind je hier.

Dag van het kasteel

Op de Dag van het Kasteel bezoek je op 21 mei kastelen en buitenplaatsen overal in Nederland!

Meer informatie vind je hier.

Dag van de Bouw – Landelijk

Tijdens de Dag van de Bouw gaan er allerlei bouwlocaties open in Nederland. Op de locaties die opengaan hangen bouwhekdoeken van de Dag van de Bouw! Kom eens achter de stalen hekken kijken.

Meer informatie vind je hier.

Weekend van de Wetenschap – Landelijk

Tijdens Weekend van de Wetenschap in het eerste weekend van oktober zijn er meer dan 1.500 -veelal gratis- activiteiten door het hele land. Voor iedereen is er iets leuks of avontuurlijks te beleven. Ieder jaar worden er ook twee wetenschappers gevraagd als ambassadeur en worden er activiteiten georganiseerd.

Lees ook: Weekend van de wetenschap

112-dag – Landelijk

De hulpdiensten zijn vaak heel indrukwekkend voor kinderen. Tijdens de 112-dag worden er ambulances, brandweerwagens en politieauto’s uit de kast getrokken en mogen bezoekers hier op of in en kunnen ze oefenen met brandjes blussen of voelen hoe zwaar bepaalde uitrustingen zijn etc. Dit wordt vaak lokaal georganiseerd.

Kerstmarkten – Landelijk

Aan het einde van het jaar in november en december worden er steeds meer kerstmarkten georganiseerd. In grote steden maar ook kleinere dorpjes of juist kastelen en andere sfeervolle locaties worden er kerstmarkten of andere evenementen georganiseerd waarbij bijvoorbeeld het licht van de kerstboom met muzikale omlijsting aangestoken wordt.

Lees ook: Overzicht van kerstmarkten in Nederland

Molendag – Landelijk

op Nationale Molendag – jaarlijks het tweede weekend van mei – zijn ruim 950 molens open voor het publiek.

Lees ook: Nationale Molendag

Nationale Museumweek – Landelijk

Dde tweede week van april staat in het teken van de Nationale Museumweek en openen musea door heel Nederland niet alleen de deuren, maar kan je hier ook met korting heen en worden er extra activiteiten georganiseerd.

Internationaal Vuurwerk Festival; in augustus worden er verspreid over twee weekenden in Scheveningen het vuurwerkfestival georganiseerd met iedere avond twee vuurwerkshows die vanaf een ponton in de zee worden afgestoken en goed te zien zijn vanaf het strand of de Pier.

Meer informatie vind je hier.

Lightfestival – Amsterdam

Tijdens het festival dat begint op 30 november zijn er speciale rondvaarten en wandelroutes langs spectaculair verlichte kunstwerken. De Water Colors rondvaarten nemen je mee langs de vele kunstwerken en laten de stad vanaf het water zien. Vanaf half december 2017 tot en met begin januari 2018 is er de wandelroute Illuminade, die door de stad loopt. Daarnaast zijn er rondleidingen en vinden er uitgebreide programma’s en activiteiten plaats in musea, theaters, restaurants, winkels en andere locaties in Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie.

Uitmarkt – Amsterdam

De Uitmarkt trekt jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers en is daarmee een van de grootste culturele evenementen in Nederland. Het festival opent traditioneel het nieuwe culturele seizoen met meer dan 350 optredens op zo’n 30 podia. Van klassiek tot kindvriendelijk, hiphop tot dans en theater tot jazz – er is voor ieder wat wils.

Kijk hier voor meer informatie.

Sonsbeekmarkt – Anrhem

Een andere terugkerende markt / festival wordt getipt door Desirée. Namelijk de Sonsbeekmarkt bij Park Sonsbeek in Arnhem, dit wordt elke eerste zondag van de maand georganiseerd. De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Een vrolijk feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt er om te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen.

Hier vind je meer informatie.

Park Spoor Noord – Antwerpen

Ook net over de grens in Antwerpen worden er leuke events georganiseerd. Zo tipt Nathalie Park Spoor Noord. Daar zijn altijd dingen te doen zoals workshops.

Hier vind je meer informatie

Kinderfeest – Bodegraven

Marguerita woont in Bodegraven en tipt het Kinderfeest. Dit wordt georganiseerd in de eerste week van de schoolvakantie. Het Kinderfeest is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar. Ouders van de kinderen zijn welkom om even binnen te kijken, een deel van het programma bij te wonen of een drankje te drinken op het terras. Op het programma staat onder andere met elkaar zingen, spelletjes doen, kijken naar sketches en in kleine groepjes kletsen en knutselen. We maken er een feestje van!

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Schoolvakanties 2018-2019

Parkpop – Den Haag

Op de laatste zondag van juni wordt Parkpop georganiseerd in Den Haag. Dit is één van de grootste gratis festivals van Europa, en tevens één van de langstlopende. Naast de muziek en het programma werkt de locatie in het park mee aan de sfeer. Parkpop is namelijk meer dan alleen pils en popmuziek maar draait vooral om de gezelligheid en de mensen met nationale en internationale acts. Daarom is dit ook zeer geschikt voor ‘beginners’ en kinderen. Zeker als je aan het begin komt. Aan het einde van de dag wordt het drukker en kan het gras nogal vies zijn.

Meer informatie vind je hier.

Sail – Den Helder

Van 22 tot en met 25 juni wordt in Den Helder Sail georganiseerd. Volgens Emy een echte aanrader, helemaal als je kinderen net zoals die van mij van bootjes kijken houden. Hier kan je je onderdompelen in de magie van het maritiem nautische erfgoed. De rijke historie van de zeevaart en haven die nog steeds belangrijk zijn in de economie. Kom kijken naar de Tall Ships, Nederlandse historische schepen, moderne schepen en marineschepen en beleef de diverse grote en kleinere evenementen vol leuke activiteiten op Willemsoord, Flaneerkade, Nieuwediepkade en Marineterrein in Den Helder!

Meer informatie vind je hier.

Bieslanddagen – Delft

De BieslandDagen zijn het leukste, groenste en gemoedelijkste evenement in de regio. Elk jaar worden ze in het eerste weekend van september gehouden op 6 locaties in en rondom Klein Delfgauw. Met onder andere een streekmarkt, boerendoepad, kalfjes knuffelen, schminken en paardrijden bij knorretje, een schapendrijfwedstijd, leuke muzikale optredens, workshops en vooral genieten van het groen! Voor jong en oud. Dit jaar zijn de BieslandDagen op 2 en 3 september.

Kijk hier voor meer informatie.

Jonge Dierendag – Deventer

Voor de Dierendag bij de Ulebelt in Deventer moet je snel zijn. Die wordt namelijk dit weekend op Tweede Paasdag georganiseerd. Dit is een tip van Kidseropuit. Dit jaar zijn er biggen, lammetjes, kuikens en pony’s! Er is veel te knutselen en Heidi’s Handwerkclub presenteert zich, net als veel natuurorganisaties. De eigen spingroep van de Ulebelt komt spinnen en vilten, je kan reuzebellen komen blazen en naar muziek luisteren. Er zijn weer tuinplantjes te koop van onze eigen tuingroep. Uiteraard scharrelen de Paashaas en Tweedehands Hen over het terrein. Een dierenschilder demonstreert zijn kunsten, het terras is open voor lekkere drankjes en hapjes.

Meer informatie vind je hier.

Deventer op Stelten – Deventer

Ook dit is een tip van Saskia, begin juli wordt dit in Deventer georganiseerd. Dit is het grootste theaterfestival van Oost-Nederland en vindt plaats van vrijdagavond 7 t/m zondagmiddag 9 juli. ‘Deventer Op Stelten’ is uitgegroeid tot toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Met een programma van voorstellingen op hoog niveau, zowel in letterlijke als figuurlijke zin, maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals. Van hoogstaand buitentheater tot openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, van theater op stelten tot spektakel op hoog niveau, van humoristische tot meer ingetogen acts.

Meer informatie vind je hier.

Zomerklanken – Dordrecht

Stadsfestival ZomerKlanken stuurt haar bezoekers op een culturele ontdekkingstocht langs muziek, theater en film. Er is ook een speciale food line-up. De organisatie werkt samen met poppodium Bibelot, Schouwburg Kunstmin, Cultuurcentrum ToBe en bioscoop Kinepolis. Het festival vindt plaats op het nieuwe evenemententerrein in Dordrecht, voor het Energiehuis.

Meer informatie vind je hier.

Summerloverz – Ede

Judith adviseert het Summerloverz festival in Ede op 24 juli.

Meer informatie vind je hier.

Lichtjesroute – Eindhoven

De Lichtjesroute is een evenement dat in het najaar, beginnend met de bevrijdingsoptocht op 18 september, wordt gehouden in Eindhoven. Het is het ‘gevolg’ van de bevrijding van Eindhoven: het doel van de lichtjesroute is het in stand houden van de herinnering aan de bevrijding van Eindhoven, met het uitbeelden van herdenking en vrijheid maar ook van de illusie van ‘sprookjes in licht’.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Uittip; Lichtjesroute 2019 in Eindhoven

Vettt Bengelfestijn Bevrijdingsdag – Enschede

Het Vettt Bengelfestijn is een onderdeel van Bevrijdingsfestival Enschede op de Universiteit Twente. Dit is speciaal voor kinderen van 0 tot 8 jaar die wel van een feestje houden! Lekker dansen, knutselen, hutten bouwen, LEGO bouwen, muziek maken, schmincken en af en toe een springkussentje pakken? Dan willen ze dit niet missen! Enne, als ouder mag je ook mee :-). We zorgen ook voor een plek waar je eventueel een flesje kunt verwarmen, een luier kunt verschonen (mocht het gras te nat zijn :-) en waar je kunt voeden.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Bevrijdingsdag festivals; de leukste evenementen om met kinderen te bezoeken

Kaasmarkt – Gouda

Als je op donderdagochtend in de buurt van Gouda bent is de kaasmarkt een absolute aanrader volgens Mariska. Dit wordt iedere donderdagochtend georganiseerd en duurt de hele zomer. Op de kaasmarkt is er heel veel te zien en doen voor kinderen. De Gouda Kaasmarkt is een spectaculair historisch schouwspel. Voor de Waag onderhandelen boeren met de handelaren over de prijs. En zoals het al eeuwenlang gaat, wordt de koop nog altijd met een handjeklap beklonken. De kazen worden aan- en afgevoerd op brikken en na de verkoop gewogen in de monumentale Goudse Waag.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Gouda: Bezienswaardigheden, uitjes en activiteiten. Tips wat te doen met kinderen ook in omgeving

Kids@thePark – Hengelo

Kids@thepark: een ideale en gezellig dag met je gezin! De kids vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje! Voor het eerst is kids@thepark een twee dagen durend evenement, en wel op zaterdag 2 en zondag 3 september 2017. Het knusse Prins Bernhardplantsoen in Hengelo wordt omgetoverd tot een gezellig familiepark! Er is van alles te doen en te zien o.a.: vele kramen en tenten met uiteenlopende producten voor het hele gezin, groot podium met diverse optredens,
modeshows, verschillende kinderworkshops, diverse sport- & spelactiviteiten en spectaculaire attracties.

Kijk hier voor meer informatie.

Loeren bij de Boeren – Limburg

Ook in Limburg worden er leuke activiteiten georganiseerd; zoals het loeren bij de boeren op zondag 30 april dat getipt werd door Marjon. Loeren bij de Boeren wil de agrarische sector dichter bij de mensen brengen. Daarom openen zeven agrarische ondernemers in Leudal en Peel en Maas hun poorten. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen bij de boer is welkom. De diverse boerenbedrijven zijn te bereiken via een fietstocht van ongeveer 20 kilometer. Het is een belevenis op zich om de verscheidenheid en diversiteit van zowel het landschap als de bedrijven te ervaren. U kunt dit zien, horen, voelen en proeven. Alle zintuigen worden aangesproken.

Je hebt trouwens op 2/3 juli een gelijknamig festival; Loeren bij de Boeren is een zomers festival met goede muziek, een streekmarkt, kinderactiviteiten en bijzonder locatietheater.

Meer informatie vind je hier.

Bloemencorso Bollenstreek – Lisse / Noordwijk

Van 19 april 2017 tot en met 23 april 2017 is het Corsoweek in de Bollenstreek. Behalve dat het Bloemencorso van de Bollenstreek het enige evenement van dit kaliber is dat zich afspeelt in het voorjaar, is het eveneens het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. Niet voor niets wordt het Bloemencorso van de Bollenstreek ook wel het gezicht van de lente genoemd, want geen corso kan zich meten met de unieke lentekleuren en geuren die dit omgeeft. De optocht bestaat uit zo’n twintig praalwagens en wel meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Voor een extra feestelijke uitstraling wordt de stoet begeleid door muziekkorpsen.

Meer informatie vind je hier.

Onder andere ook in Winterswijk en Eelde worden er bloemencorso’s georganiseerd waarbij je een plaatsje zoekt langs de route en vervolgens de mooist versierde voertuigen voorbij ziet komen.

Midden-Delflanddagen – Midden-Delfland

Ook deze tip kwam van Lisette. Op 18 en 19 juni worden de Midden-Delfland Dagen georganiseerd. Om te laten zien hoe dichtbij dit groene veelzijdige gebied eigenlijk is. Bezoekers kunnen genieten van de natuur en kennis maken met de verschillende organisaties die in en rondom het Midden-Delflandgebied gevestigd zijn. Er zijn diverse wandel-, fiets- en vaarroutes en er worden zeer diverse activiteiten en workshops georganiseerd. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

Meer informatie vind je hier.

Boerol – Midden-Delfland

Vlak naast de deur van Lisette wordt op 23 en 24 juni Boerol georganiseerd in Midden-Delfland. Dit jaar voor de 10de en laatste keer. Boerol is hèt cultuurfestival in de polder met theater, beeldende kunst, toneel, film, land-art, poëzie en natuurlijk veel muziek. Boerol is voor jong en oud en op de zaterdag helemaal gratis. Het begon met als doel landschap en cultuur met elkaar te verbinden. Activiteiten zijn onder andere: dichters in het veld, acrobatiek, verrassend theater rondom het boerenerf, wereldmuziek op de boerenwagen, kunstobjecten in het veld, streekproducten bij de horeca, blije gezichten bij alle kinderactiviteiten.

Meer informatie vind je hier.

KidsAdventureland – Raalte

Als onderdeel van het Ribs & Blues pretpark wordt er speciaal voor de kinderen KidsAdventureland georganiseerd. Dit bestaat uit 3 werelden voor verschillende leeftijden. Zo heb je de Mini kids world voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Dit is een veilige speelhoek waar kinderen kunnen deelnemen aan allerlei leuke spelletjes. Er staat ook een springkussen. Kids Corner is er voor kids t/m 12 jaar waar ook diverse activiteiten worden georganiseerd. Bijvoorbeeld: schminken, houten Goliath-spellen, zelf popcorn en stokbrood bakken, een draaimolen, een klimtoren en de Air Slide: een combinatie van een glijbaan (7m) en een vrije val. Tot slot heb je de KidsAdventurelant uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren. Zoals Tokkelen, een klimnet, bungee-trampoline, Stormbaan Roll Off en Sweeper.

Meer informatie vind je hier.

Oogstfeest Kinderboerderij de Kraal – Rotterdam

Het Oogstfeest is een gezellige dag aan het einde van de zomer. Vroeger de dag dat de boeren vierden dat ze de oogst hadden binnengehaald maar bij ons een dag waarop we een feestje bouwen op de kinderboerderij. Er is van alles te doen bij Kinderboerderij de Kraal. Je kan pizza bakken, aardappels omtoveren in rolchips, armbandjes maken van echte schapenwol, kaarsen maken en fruitsap maken. Bij een volle strippenkaart krijg je een cadeautje.

Kijk hier voor meer informatie.

Wereld Haven Dagen – Rotterdam

Elk eerste weekend van september staat Rotterdam in het teken van de haven. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Tijdens dit weekend krijgt iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende (haven)bedrijven. Een unieke kans om op plekken in de haven te komen waar je normaal gesproken niet mag komen. De 40e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 1, 2 & 3 september 2017. Het thema van deze jubileumeditie is ‘Werelds’.

Meer informatie vind je hier.

Vlaggetjesdag – Scheveningen

Vlaggetjesdag Scheveningen is een evenement dat al jaar in jaar uit de komst van de Hollandse Nieuwe haring aankondigt. Deze dag wordt ieder jaar door honderdduizenden mensen bezocht. Er is tijdens dit evenement op 17 juni in de Scheveningen Haven dan ook van alles te doen voor jong en oud. Wat dacht je van een vlootschouw waar talloze grote en kleinere visserijschepen uitvaren en zorgen voor een spektakel op zee. Je kan deelnemen aan de Oud-Hollandse Kinderspelen waar kinderen de spelletjes spelen die opa’s en oma’s vroeger speelden. Terug in de tijd in het Schevenings Tafereel en Dorp, met foto’s en ansichten en demonstraties van Scheveningse ambachten. En natuurlijk hap en test je tijdens Vlaggetjesdag de nieuwe haring!

Meer informatie vind je hier.

Vliegerfestival – Scheveningen

Het Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Vanwege het fantastische schouwspel op 23 en 24 september is het evenement een perfecte gelegenheid voor een leuk dagje of weekendje met kinderen aan het Scheveningse strand! Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen presenteren vliegeraars uit tientallen landen vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren.

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook: Vliegerfestival op Scheveningen

Vuurwerkfestival – Scheveningen

Twee weekenden vol sensationeel vuurwerk aan de Haagse kust. Het Internationaal Vuurwerkfestival vindt dit jaar plaats in augustus. Het grootste vrij toegankelijke vuurwerkevenement van Europa wordt inmiddels voor de 40e keer georganiseerd. Ook dit jaar gaan verschillende landen met elkaar de strijd aan voor de prestigieuze titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk van het jaar’.

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook; Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen met kinderen

Varend Corso – Westland

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een heerlijk dagje uit met familie of vrienden. Het corso is dit jaar op 4, 5 en 6 augustus te zien. De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen.

Meer informatie vind je hier.

Buitenspeeldag – Landelijk

Buitenspeeldag is een dag in Nederland en België met het doel kinderen te stimuleren om buiten te spelen en te sporten in hun eigen buurt. Dit wordt gesteund door Jantje Beton, en Veilig Verkeer Nederland versterkt het initiatief door op dezelfde dag de Nationale Straatspeeldag te organiseren waarbij straten en pleinen worden afgezet zodat veilig kan worden gespeeld. In Nederland wordt de Buitenspeeldag jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van juni, vlak voor de zomervakantie. Dit jaar op woensdag 14 juni.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Buitenspeeldag 2019; Activiteiten & Ideeën

Campina Open Boerderijdagen – landelijk

Elk jaar op de vrijdag na Hemelvaart en op maandag Tweede Pinksterdag openen onze boerenfamilies hun staldeuren, zodat jong en oud kan zien en beleven waar de melk van Campina vandaan komt. De boerderijdagen van 2018 waren wederom een groot succes!

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Campina Open Boerderijdagen

Open Monumentendagen – landelijk

In het tweede weekend van september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit.

Meer informatie vind je hier.

Nationale Museumweek (voorheen Museumweekend) – Landelijk

De ‘Nationale Museumweek’ (voorheen ‘Museumweekend’) is een jaarlijks evenement in Nederland. Veel musea zijn dan gratis of met korting toegankelijk. Ook organiseren veel musea allerlei activiteiten.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: De leukste museums met kinderen in Nederland

Foodtruckfestivals

Festival Trek – Diverse steden & data

Vanaf dit voorjaar doet de TREK-karavaan Rotterdam, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbierbus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar! Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dancehits uit de eighties.

Meer informatie vind je hier.

Lepeltje Lepeltje – diverse steden & data

Op Lepeltje Lepeltje worden al je zintuigen geprikkeld. Dit is een cultureel foodfestival voor jong en oud. Je kan genieten van vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, toffe bands en dj’s en de mooie spullenmarkt. Speciaal voor de kinderen wordt er een vrolijk programma voor de kinderen georganiseerd.

Meer informatie over data & locaties vind je hier.

Lees ook: De leukste en familievriendelijke festivals in Europa

Eten op rolletjes

Amanda is fan van het foodevent “Eten op rolletjes”. Dit is een reizend openlucht food festival voor jong en oud dat dit jaar op vijf plaatsen plaatsvindt. De mooiste parken van Nederland worden omgetoverd tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Dit jaar met andere foodtrucks, bandjes en theater!…

Meer informatie vind je hier.

Missen jullie nog een gratis event, festival of markt in dit overzicht laat het dan even weten in de reacties! Zo help je anderen aan leuke tips voor dit jaar.

Heb jij nog een leuke tip voor een gratis uitstapje?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Gratis activiteiten & festivals met kinderen in Nederland 2019; voor een goedkoop dagje weg
Author Rating
51star1star1star1star1star