Komende zaterdag is het al zover; Valentijnsdag. Dan is het natuurlijk erg leuk om je geliefde te verrassen met iets origineels, bijvoorbeeld iets handgemaakt. Natuurlijk zal ik komende week het een en ander delen van de dingen die ik met de kinderen hebt gemaakt. Soms is het gewoon even makkelijk om een cadeautje te bestellen, al dan niet handgemaakt. Bij Dawanda ben je rustig een paar uur kwijt aan het rondneuzen tussen vele cadeautips voor Valentijnsdag. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het daar kopen. En hebben ze het niet in Nederland, dan is dat geen probleem. Het is super makkelijk om internationale orders te plaatsen.

Natuurlijk heb ik voor jullie de proef op de som genomen. Samen met onze dochter hebben we plaatsgenomen achter de laptop om ons te vergapen aan al het moois. Er ging een wereld voor me open. Als je daar voor het eerst kijkt is er zoveel te zien. Al snel merk je dat je kan selecteren op regionale producten (uit Nederland), voor een bepaalde categorie en kan je shops toevoegen aan je favorietenlijst. Handig voor de volgende keer.

Zelf heb ik uiteindelijk gekozen voor een gehaakte slinger. Ik zag zoiets laatst op instagram voorbij komen en vond dat wel erg gezellig. Lijkt me wel leuk voor op de kamer van onze dochter. Gezien mijn eerste haakpogingen zit het er voorlopig niet in dat ik het mij zelf gaat lukken. In de shop van FlowerNL heb ik bij een mama die dat wel kan een mooie gehaakte slinger besteld. Dezelfde week kwam hij binnen in een mooi versierd doosje, en vervolgens ook nog eens in cadeaupapier met handgeschreven kaartje. Altijd leuk zulke kleine verrassingen. Ik vind het een bijzonder principe om zo te kunnen genieten van iemand anders handvaardigheid. Natuurlijk werd de slinger gelijk opgehangen!

Bij Dawanda kan je niet alleen bestellen wat iemand anders heeft gemaakt. Maar je kan ook zelf aan de slag. Er is een lijstje gemaakt met diverse tutorials waarmee je thuis aan de slag kan. De materialen die je hiervoor nodig hebt kan je hier gelijk bestellen. Een andere slinger die ik regelmatig tegenkom is de houten kralen woonketting. Het heeft even geduurd, maar ik ben om. Die wil ik ook wel zelf gaan maken. Al een aantal keer heb ik in diverse winkels gezocht naar houten kralen, helaas zonder veel effect. Gelukkig kon ik ze hier wel bestellen in de Duitse shop Gloria-Maris. Niet alleen mooie houten kralen, maar ook een zachtroze kraal voor de afwisseling. Het accorderen van de bestelling duurde wel een paar dagen. Momenteel heb ik de kralen nog niet in huis, ze zijn wel al onderweg. Zodra de ketting klaar is laat ik dat natuurlijk zien.

Bij een andere Nederlandse shop Dreamkey Design heb ik een aantal kaarten besteld om aan de knipjes (die ik al wel in huis heb) op te hangen. Deze bleken wel iets kleiner dan verwacht; namelijk visitekaartformaat in plaats van ansichtkaart. Dat is echter mijn eigen schuld, het staat er duidelijk onder in de beschrijving. Ik had er ook een stickervel in Valentijn thema besteld. Met allerlei kleine labeltjes en etiketjes, waarmee je bijvoorbeeld een lief berichtje kan achterlaten op een tandenborstel. En je hebt er nog veel meer

Dit was mijn eerste bestelling en het zou me niet verbazen als ik binnenkort nog meer via deze site bestel. Ze hebben nog zoveel meer wat op mijn ‘wishlist’ staat voor leuke prijzen. Het enige nadeel is dat als je iets besteld bij meerdere shops, je dus ook meerdere keren verzendkosten betaald. Dit is wel goed om rekening mee te houden.

Winactie

Winactie: Dawanda voucher - Mamaliefde

Wil jij ook graag shoppen bij Dawanda om daarmee je geliefde te verrassen? Doe dan mee aan deze winactie. De voorwaarden om mee te doen spreken voor zichzelf; je laat onder dit bericht een reactie achter met geldig e-mailadres.

Voor bonuspunten kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief of de Facebookpagina liken.  De winnaar wordt zondagavond 15 februari bekend gemaakt. Niet gewonnen; je kan je ook helemaal uitleven met het pinnen van allerlei leuke spulletjes op je prikbord voor een ander moment of om zelf te maken! Je kan ook heel eenvoudig de link delen op facebook of per mail naar je vrienden sturen voor je verjaardag.

Adriana gefeliciteerd

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.