Net zoals vorig jaar bracht ik ook dit jaar een bezoekje aan Flavourites Live. Het shopping event waar je de leukste en origineelste cadeautjes kan vinden. Webshops waar je normaal de producten alleen online van ziet kan je nu zien, voelen, ruiken en testen. Hier vind je de cadeautjes waarvan je vrijwel zeker kan zijn dat je de enige bent die ze hebt gekocht. Dat je kinderen op het schoolplein niet in dezelfde kleding loopt als de rest, originele methodes om in te pakken of zelfs je zelfgemaakte spullen. Er zijn namelijk meerdere stands met inloopworkshops waar je gelijk creatief aan de slag kan.

Er is zo ontzettend veel te zien en doen op Flavourites dat ik de leukste en origineelste tips voor jullie heb verzameld. Als je dit weekend dus nog een bezoekje brengt zijn deze stands zeker de moeite waard. Daarnaast kan je creatief aan de slag bij het happymakersblog, gezellig zitten bij een van de foodcourts met eten, een foto maken in de fotobus. Ideaal voor een gezellig dagje uit met vriendinnen. Flavourites Live is meer dan alleen de nieuwste trends te spotten en te shoppen. In het Flavourites museum zijn de leukste voorwerpen verzameld en kan je voor een euro de shopper kopen.

Carlijn Q.

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

De kleding van Carlijn Q. zie ik regelmatig voorbij komen op instagram. En ik snap helemaal waarom. Het monochrome karakter van de kleding is helemaal hip. De teksten in ‘woordenboekstijl’ zijn ook zeer origineel gevonden en ook zeer toepasselijk. Combineer dat met de kleuren mintgroene en roze en dan is dit de plek om te zijn.

Once Upon A Tree

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

Ik vind het altijd erg lastig om cadeautjes te bedenken voor opa’s en oma’s, of voor andere volwassenen. Deze familiebomen daarentegen vind ik echt helemaal geweldig. In de boom hang je portretfoto’s van familie of vrienden. Ideaal om op een mooi plaatsje in huis op te hangen.

Orange Rebel

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

De lunchboxes van Orange Rebel zijn een paar maanden geleden hier ook al op de blog voorbij gekomen. Een echte aanrader waarbij je kind hem helemaal persoonlijk kan aanpassen.

Adorable Kidzz

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

Bij Adorable Kidzz kan je niet alleen terecht voor de schattigste en hipste kinderkleding, maar ook gave accesoires voor de kinderkamer. Leuk om neer te zetten in van die hangende huisjes.

Klik-Klak-Kinderstoel

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

Deze stoelen roepen echt een hebben hebben gevoel op. De stoelen zijn van hout gemaakt en zijn een soort 3D-puzzel. Het is een plat pakket dat je zelf in elkaar kan klik-klakken. Lief ook met zo’n kussentje erop. Eventueel met bijpassende tafel. Extra bijzonder wordt het als je de naam van je kind er op laten .snijden met een laser.

Stapjes Vooruit

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

Bij de stand van Stapjes vooruit zag ik dit gave plus plus speelgoed. Ik kende het zelf nog niet, maar het speelgoed dat op het tafeltje lag zodat de jonge gasten zelf ook konden spelen was erg populair. Ik denk ook zeker dat onze dochter dit helemaal geweldig zal vinden. Weer een andere vorm van creatief zijn / bouwen.

C-R-E-8

Foto's Flavourites 2015 blog verslag - Mamaliefde

Het allerleukste van deze beurs zag ik hier liggen; namelijk de naampuzzels. Met behulp van geometrische mozaïek figuren kan je je eigen naam vormen met puzzelstukjes. Een gaver cadeautje kan je niet krijgen toch? Ook ontzettend leuk als kraamcadeau. Is natuurlijk nog even wachten voor ermee gespeeld kan worden, maar naamcadeautjes doen het altijd goed. En blijven leuk, ook als ze ouder worden.

Lees ook: