Over de Action is al veel geschreven. Er zijn mensen die het een geweldige winkel vinden en er zijn mensen die er liever snel voorbij lopen. Ik heb persoonlijk soms best wat moeite met alle goedkope “prulletjes” die je er kan krijgen. We consumeren al zoveel met elkaar en het zou ook ontzettend fijn zijn als onze kinderen ook nog een mooie toekomst hebben op de wereld.

Lees ook: Action; Hell or heaven

En toch ben ik fan van de Action, want laten we eerlijk zijn, we leven gewoon ons leven en daar heb je regelmatig producten voor nodig. Die kun je in de supermarkt kopen, bij de drogist of bij de Action; een winkel waar ze zo ongeveer alles verkopen, maar dan voor veel minder geld. Fijn om te besparen en zo geld over te houden voor andere dingen.

Er is natuurlijk wel wat discipline voor nodig, want ik denk dat iedereen wel het moment herkent waarop je met veel meer spullen naar buiten loopt dan je van plan was. En dat komt onder andere omdat het kleine prijsjes zijn. Het lijkt allemaal niks te kosten, totdat je bij de kassa tot de conclusie komt dat alles bij elkaar toch best veel kost.

Maar als je dat een beetje kunt voorkomen, dan is de Action een heerlijke winkel. Ik kom er graag, helemaal nu we kinderen hebben. Ik heb een aantal favoriete producten die bijna altijd wel in mijn winkelmandje terecht komen. Denk aan billendoekjes (altijd handig, ook voor vieze gezichtjes of handjes) en schoonmaakdoekjes (hup; elke dag even een doekje over het toilet heen) Daarnaast koop ik er graag verzorgingsspullen (vaak veel goedkoper dan bij de drogist) en ik ben groot fan van de nootjes! Die kosten in de supermarkt echt veel meer.

Als je eenmaal jouw favorieten hebt uitgezocht, dan is het een prima winkel om regelmatig even naar binnen te lopen. De kwaliteit is niet van alle producten heel goed, maar daarom is het vooral een kwestie van uitproberen en bekijken wat jij lekker vindt.

Vorige week ging ik ook weer even kijken. Ik had een lijstje bij me (best wel handig om al die andere dingen te laten liggen) en ik had voornamelijk huishoudelijke spullen en wat buitenspeelgoed nodig. In de nieuwste video kun je zien wat ik allemaal meenam en hoeveel ik kwijt was (met andere woorden; of ik erg schrok bij de kassa, haha!)