De laatste middag van het familieweekendje zijn we naar de Waarbeek gegaan. Heerlijk genieten van het mooie weer in een kleinschalig attractiepark waar je geen honderden euro’s kwijt bent om de dag door te brengen. Niet voor niets zijn ze het goedkoopste dagje uit.

De Waarbeek

Pluspunt is ook dat het vooral gericht is op jonge kinderen. Die zijn er dan ook in grote aantallen. Gelukkig merk je daar niet zo heel veel van. De wachttijden, voor zover die er zijn, zijn zeer beperkt. Tenzij je een rondje wilt doen in de rodelbaan, dat is de favoriet voor de aanwezige oudere kinderen. Aangezien we er met de hele familie waren, was er altijd wel iemand die met de kinderen mee wou in een attractie. Ze hebben hun ogen uit gekeken.

Pipo pannenkoek

Na afloop zijn we naar het pannenkoekenrestaurant gegaan. Wat een lekkere pannenkoeken zijn daar. Er is ook heel veel keus, zodat mijn broertje en ik samen twee pannenkoeken deelden. Voor de kinderen was er ook een speciale kinderkaart. De pipo pannenkoek met versierd gezichtje en na afloop een ijsje werd zeer gewaardeerd. Het was wel iedere keer even wachten op de bediening, dus werd er volop gespeeld in het indoor klimparadijs en even filmpjes gekeken. Waar baby boy heerlijk geslapen heeft, en op het einde wat gedronken. Werd onze dreumes toch wel een beetje hangerig. Ze had maar kort geslapen want er was zoveel te beleven. Op de terugweg was ze echter zo vertrokken.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
De Waarbeek
Author Rating
51star1star1star1star1star