Het nieuwe schooljaar begint nu voor iedereen. Dan merk je hoe belangrijk het is om een goede planner te hebben. De family planner biedt helder overzicht van één week of maand.Voor iedere dag en ieder gezinslid is er een hokje (5 x 8,5 cm) om alle afspraken in te noteren. Zo weet iedereen ruim van tevoren of er een oppas geregeld moet worden, wanneer je naar zwemles moet en welke dagen studiedagen zijn. Met een family planner voorkom je dubbele afspraken en onaangename verrassingen. Het is daarom verstandig om die op een handige plek in de kamer op te hangen die goed zichtbaar is en voor iedereen toegankelijk. Omdat je er dagelijks mee bezig bent, wil je natuurlijk wel een hele leuke en vrolijke kalender. Daarom heb ik de leukste kalenders die ik voor jullie op een rijtje heb gezet.

Lees ook: Family time; tips & 8 activiteiten samen met het gezin
Lees ook: De leukste en grappigste teksten zwangerschap, mama of papa; letterbord inspiratie en lightbox quotes

A journal planner

Zonder goede family planner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Daarom hebben we de A-Journal planner ontwikkeld. Een strak design, overzichtelijk weekoverzicht en heel veel lijstjes. Omdat ze je helpen georganiseerd te blijven en grip te houden op je leven zonder iets te vergeten. Zo is er ruimte voor to do’s, no to do’s, groceries, family time, Weekly notes en natuurlijk this weeks rating. In de planner is ruimte voor vijf familieleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. En oh ja, en er zitten ook hele leuke stickers bij! Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Meer informatie vind je hier.

Family Survival Planner – Gezinnig

Dit jaar is voor de tiende jaar op rij de Family Survival Planner beschikbaar die duizenden gezinnen helpt op de drukke momenten. Vanaf de koelkast, wc-deur of het prikbord. De planner telt zo’n duizend stickers, die kinderen in één oogopslag overzicht bieden over hun vakanties, hun afspraken en die van hun ouders. De auteurs, twee multitaskende werkende moeders, geven je hun beste, humoristische tips en die van hun vriendinnen. En zoals altijd krijg je bij deze planner vijf bonusmaanden cadeau: hij begint al in augustus, als de scholen weer beginnen en loopt tot december. De Family Survival Planner 2019 loopt van augustus 2018 t/m december 2019.

Meer informatie vind je hier.

Gezinsplanner Plan it Do it

Vergeet nooit meer een speelafspraak of dinerdate met deze handige gezinsplanner! Alle activiteiten en afspraken van het hele gezin houd je gemakkelijk bij op deze weekplanner. Hang hem op een plek waar je hem elke dag ziet, succes gegarandeerd. Tip: je kunt ook één vakje gebruiken om een weekplanning te maken voor het avondeten!

Meer informatie vind je hier.

Home Planner

De Homeplanner 2019 van Plan-Point is de meest complete familieplanner om ieder huishouden en gezinsleven efficiënt te organiseren! Door de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat kun je eenvoudig activiteiten plannen, zien wie, wat, wanneer te doen heeft en welke zaken niet vergeten mogen worden. Op deze praktische familiekalender kun je niet alleen afspraken noteren, maar ook de kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een basislijst voor boodschappen, slimme opruimtips, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

Meer informatie vind je hier.

Kidsproof family planner