Eerste verjaardag: decoratie en aankleding

Het thema van de eerste verjaardag is “Op een grote paddestoel”. Daar hoort dan natuurlijk een aankleding bij van rood met witte stippen. Aangezien we sinds kort actief zijn als pleeggezin zijn niet alle plannen er van gekomen. Veel van de inspiratie komt van pinterest. Dit is het resultaat:

Buiten decoratie

eersteverjaardag_decoratie1

Eenvoudige rode ballonnen met witte stippen hadden we in de achtertuin opgehangen. Het wordt gelukkig mooi weer, dus kunnen we heerlijk buiten zitten.

eersteverjaardag_decoratie3

Voor aan de voordeur heb ik een een geknipt van het restje kunstgras uit de achtertuin. Met vilt heb ik kaboutertjes gemaakt om hieraan te bevestigen.

Foto’s cake smash

eersteverjaardag_decoratie2

Deze rode paddestoel met bal vindt ik helemaal het einde, op het laatst nog gevonden via marktplaats. De foto’s van de cake smash heb ik laten afdrukken en er een een van gemaakt. Deze hing boven de buffettafel.

Decoratie binnen

eersteverjaardag_decoratie4

Binnen hingen natuurlijk ook ballonnen, en haar naamslinger.

Sweet Table

eersteverjaardag_buffet

En zo zag de sweet table er uit. Wederom veel rood met wit. Hartige gerechtjes, taart en zoetere gerechten. Ik ben altijd voorstander van zelfbediening. Zo kan ik zelf ook van de verjaardag genieten.

Volgende
Vorige

Comment ( 1 )

  • Hahaha, laat ik daar nou helemaal niks van gemerkt hebben, vorig jaar. Dat er een thema was..

Enroll Your Words

CommentLuv badge

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.