Eerste verjaardag; Thema Op een grote paddestoel

Het thema van de eerste verjaardag is “Op een grote paddestoel”. Daar hoort dan natuurlijk een aankleding bij van rood met witte stippen. Aangezien we sinds kort actief zijn als pleeggezin zijn niet alle plannen er van gekomen. Veel van de inspiratie komt van pinterest. Dit is het resultaat:

Buiten decoratie

eersteverjaardag_decoratie1

Eenvoudige rode ballonnen met witte stippen hadden we in de achtertuin opgehangen. Het wordt gelukkig mooi weer, dus kunnen we heerlijk buiten zitten.

eersteverjaardag_decoratie3

Voor aan de voordeur heb ik een een geknipt van het restje kunstgras uit de achtertuin. Met vilt heb ik kaboutertjes gemaakt om hieraan te bevestigen.

Foto’s cake smash

eersteverjaardag_decoratie2

Deze rode paddestoel met bal vindt ik helemaal het einde, op het laatst nog gevonden via marktplaats. De foto’s van de cake smash heb ik laten afdrukken en er een een van gemaakt. Deze hing boven de buffettafel.

Decoratie binnen

eersteverjaardag_decoratie4

Binnen hingen natuurlijk ook ballonnen, en haar naamslinger.

Sweet Table

eersteverjaardag_buffet

En zo zag de sweet table er uit. Wederom veel rood met wit. Hartige gerechtjes, taart en zoetere gerechten. Ik ben altijd voorstander van zelfbediening. Zo kan ik zelf ook van de verjaardag genieten.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

Comment ( 1 )

  • Hahaha, laat ik daar nou helemaal niks van gemerkt hebben, vorig jaar. Dat er een thema was..

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top