Nu onze dochter twee maanden oud is, durfden we het aan om haar mee te nemen naar oma en opa op Texel. En tja, als je op Texel bent kan je natuurlijk niet om Ecomare heen!

Lees ook: Noord-Holland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Vakantie Texel met kinderen; de leukste activiteiten en uitjes
Lees ook: Leukste dierentuinen met kinderen in Nederland, ook met speeltuin voor peuters en kleuters!

Buiten bij de zeehonden

Eerlijk is eerlijk, zelf was ik er ook nog nooit geweest, dus het was vooral ook leuk voor mij. Onze dochter zat in de draagdoek en daar had ze het prima naar haar zin. Lekker een rondje lopen langs de verschillende vissen en zoogdieren. We zijn ook even blijven kijken bij een demonstratie van de bruinvissen.

In de duinen

Na het bezoekje aan de zeedierentuin zijn we de duinen ingetrokken vanaf het terrein. Tijdens de duinwandeling hebben we haar er wel even uitgehaald. Het was wat ons betreft een geslaagd uitstapje, dus we gaan hier zeker vaker komen!

 Zijn jullie wel eens naar Ecomare geweest?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.