Afgelopen weekend, en de dagen daarna natuurlijk ook, was het ontzettend mooi weer. Goede reden om heerlijk op pad te gaan. Onze dochter mocht kiezen; naar het bos of de kinderboerderij. Eerlijk gezegd had ik de kinderboerderij verwacht, maar ze koos voor het bos. Achterin de wijk heb je een klein stukje bos. Het is niet groot, maar voor deze kinderen is het voldoende. Lekker een stukje door het bos, de heuvel op en over half begane paden. Zoals jullie weten ben ik fan van dragen. Zelf gebruik ik de manduca; perfect voor dragen op de buik en de rug. Mooi moment om de nieuwe draagjas die ik heb ontvangen te testen.

Lees ook: Baby draagdoek knopen; Tutorials hoe op buik, rug, heup of met gezicht naar voren?

Heerlijk naar het bos. Fietskar achter de fiets en gaan. Onze dochter had de bij windvaan meegenomen. Die ging ze dan heen en weer zwaaien. Het was heerlijk om even een rondje te lopen door het zonnetje. Voor de zekerheid had ik mijn gewone jas meegenomen, dat was nergens voor nodig, deze jas was warm genoeg. Zelfs bij deze eerste zonnestralen. Wel spannend hoor, beetje ‘model’  spelen. Wonder bij wonder zijn de foto’s beter dan ik had gehoopt.

Review draagjas draagwandeling boswandeling in de lente - Mamaliefde

Even model spelen

Review draagjas draagwandeling boswandeling in de lente - Mamaliefde

Review draagjas draagwandeling boswandeling in de lente - Mamaliefde

Review draagjas draagwandeling boswandeling in de lente - Mamaliefde

Review draagjas draagwandeling boswandeling in de lente - Mamaliefde

De draagjas die ik heb ontvangen is een zogenaamde vier in een draagjas. Je kan hem al prima aanschaffen als je nog zwanger bent. De jas groeit prima mee. Daarna kan je hem dragen om je draagdoek of draagzak heen. Krijgt je kindje nog borstvoeding? Bovenaan in de jas zitten er twee netjes verborgen ritsen zodat je rustig je baby kan voeden. En dat zonder dat je jas hoeft uit te trekken. Als je baby groter is en zelfstandig kan lopen kan je hem ook dragen zonder tussenstuk als normale draagjas. De jas is zowel lekker warm, heerlijk voor in het voorjaar en het najaar. Ook in de zomer kan je hem prima dragen. Hij is ook aan de binnenkant lekker zacht en de buitenkant wat gladder. Hij hield bij mij de wind goed buiten. De volgende keer als we naar Texel gaan, gaat de jas ook zeker mee. Kan ik kijken of hij echt winddicht is.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.