Dagje uit: Julianatoren Apeldoorn - premiere Jul & Julia - Mamaliefde

Dagje uit: Julianatoren met Jul & Julia

Zoals ik afgelopen weekend aangaf heb ik een aantal mama’s / bloggers gevraagd of zij namens Mamaliefde aanwezig willen zijn bij events of producten willen reviewen. Voordat we een tweede huis nodig hebben om alles in op te bergen 😉 Een daarvan was een uitnodiging voor de feestelijke première van Jul en Julia. De twee muizen van Julianatoren die op werkdagen om 6:30 en 8:15 uur te zien zijn bij RTL Telekids. Kosten nog moeite waren gespaard voor dit feestje. Er waren maar liefst 600 gasten uitgenodigd die voorzien van een vip-bandje mochten genieten van al het leuks in Julianatoren. Famke was hierbij aanwezig. Samen met haar zoon en zijn beste vriend (8 jaar) en dochtertje van een half jaar en moeder. Een echt familie-uitje voor jong en oud.

Lees ook: Beste pretparken van Nederland met kinderen

Ontvangst

Het was een prachtige dag, heerlijk warm weer met een mooie, warme zon. Nadat we de auto hadden geparkeerd en alle spulletjes uit de auto hadden gehaald werden we vriendelijk onthaald door twee medewerkers van de Juliana Toren. We kregen een VIP- bandje om onze polsen en konden het park ingaan.

Lekker griezelen en genieten

Dagje uit: Julianatoren Apeldoorn - premiere Jul & Julia - Mamaliefde

Als eerste hebben we een rondje gegriezeld in het spook slot, de jongens zaten in het wagentje voor mij met vingers in hun oren. Ik gok vanwege de spannende geluiden. Maar eenmaal buiten stonden ze heel stoer te vertellen dat ze echt niet bang waren! Naast het spook slot stond een ijskraam en daar hebben we genoten van een heerlijk ijsje, waarna de jongens de achtbaan spotte en daar natuurlijk in wilden gaan.

Stoer & nattigheid

Dagje uit: Julianatoren Apeldoorn - premiere Jul & Julia - Mamaliefde

Inmiddels was mijn jongste dochter niet meer zo tevreden in de buggy, dus heb ik haar in de draagdoek gedaan en de rest van de dag op mijn buik gedragen. Wat ze heerlijk vond, ze kon zo alles veilig bekijken. Hierdoor kon ik alleen zelf niet in de achtbaan. Wat de jongens helemaal niet erg vonden, want ze waren toch al groot. Erg leuk om die stralende gezichten te zien.

Na gesmuld te hebben van wat poffertjes en een flesje drinken zijn ze de piratenboot in geweest en hebben ze mensen nat gespoten in een bootje. Zelf kwamen ze drijfnat weer uit het bootje. Doordat de zon zo lekker scheen waren ze ook zo weer droog.

Feestelijke première Jul & Julia

Dagje uit: Julianatoren Apeldoorn - premiere Jul & Julia - Mamaliefde

Copyright Levin den Boer – Kwaliteitfoto.nl

Rond 17.30 uur werden we verwacht in de circustent. Daar lag een grote rode loper en stonden er mensen klaar met prachtige jasjes aan die allemaal een dienblad vast hadden met champagne, jus d’orange en voor de kinderen een flesje Jul en Julia limonade. Hier stond ook een ijskraam. De man die het ijs schepte zorgde er dat de kinderen op een spectaculaire en grappige manier voorzien werden van een ijsje. De kinderen lagen er helemaal dubbel om.

Dagje uit: Julianatoren Apeldoorn - premiere Jul & Julia - Mamaliefde

Copyright Levin den Boer – Kwaliteitfoto.n

Toen de circustent open ging kregen we een emmertje met popcorn en een flesje drinken. We werden feestelijk welkom geheten door Geert Hoes, die niet veel later Mevrouw Suikerspin, Meneer Kaasschaaf en de muizen Jul en Julia op het podium uitnodigde. Na een groot applaus kregen we de eerste 5 afleveringen te zien van de nieuwe tv-serie. De muizen Jul en Julia beleven een spannend avontuur in de Juliana Toren. Tijdens de serie hebben de kids ademloos zitten kijken.

Toen de serie was afgelopen kon iedereen weer naar buiten, waar ze een goodiebag kregen van de Juliana Toren.

Buiten stonden er grote ballonnentorens waar ze een ballon van mochten meenemen en liepen er weer mensen met dienbladen rond vol lekkere hapjes en drankjes.

Rond 19.30 uur zijn we naar de auto gelopen, en waren de kinderen helemaal enthousiast over deze geweldige dag. En kreeg ik de vraag of ik alsjeblieft de tv-serie wilde opnemen zodat ze hem wel konden volgen.

Kennen jullie de muizen Jul & Julia uit Julianatoren al?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Julianatoren
Author Rating
51star1star1star1star1star

No Comments

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top