We wonen vlakbij de dierentuin Blijdorp. Het is nog geen kwartier rijden. Daarom is het extra leuk dat oma en opa een jaarabonnement hebben op deze dierentuin. Vandaag gingen we met zijn vijven; oma, dreumes, baby, het nichtje en ikzelf een gezellig dagje hierheen. Voor de baby hadden we een draagzak mee en de dames konden lopen / in de tweelingwandelwagen. Dit ging prima, tot ze moe werden maar toch wilden lopen. Snel terug naar het Oceanium, want vanaf daar ben je zo weer bij de auto.

Lees ook: Zuid-Holland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Safari resort Beekse Bergen; weekendje overnachten tussen de dieren maar dan in eigen land!
Lees ook: Rotterdam met kinderen; Kinderuitjes en activiteiten
Lees ook: Leukste dierentuinen met kinderen in Nederland, ook met speeltuin voor peuters en kleuters!

Wasberen

Bij de entree wasbeertjes kijken.

Oerwoud

In het oerwoud…

Met oma kijken…

Langs het water, helaas geen dieren gezien.

Speeltuin

Even in de speeltuin uitpuffen.

Baby boy krijgt natuurlijk de nodige aandacht. Hij vind het wel prima zo in de draagzak.

Oceanium

In het oceanium.

Nog veel meer visjes.

Amazone

Op de terugweg langs de vlinders in de Amazone.

En weer heerlijk naar huis toe. Een paar uurtjes is meer dan voldoende in deze koude.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.