Toen Ireen Wust goud won had ze haar nagels in de kleur van de Nederlandse vlag gelakt, en een gouden nagel voor de medaille die ze hoopte te veroveren. Voor vandaag deze tip om zelf creatief met nagellak aan de slag te gaan.

Olympische Spelen - nagellak - mamaliefde

En voor je kindje het volgende:
Olympische Spelen: creatief met nagellak - mamaliefde

Dragen jullie graag make-up, of nagellak? Vroeger had ik echt alle kleuren van de regenboog, tegenwoordig draag ik alleen in een uitzondering transparante nagellak. Ik heb altijd problemen met het afbladderen. En make-up; daar kom ik niet aan toe, maak ik eerlijk gezegd ook niet de tijd voor.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.