Clementoni babywalker voor de eerste stapjes

Toen mijn oudste één werd liep ze al rondjes langs de tafel. Mijn jongste liep met dertien maanden al helemaal los. Ikzelf was ook een heel vlotte loper, dus je begrijpt van wie ze het hebben. Dit zijn uitspraken, die ik nog nooit heb gedaan en ook nooit zal kunnen zeggen. Mijn dochters vinden het namelijk prima om niet op hun eigen twee benen door het leven te gaan. Met kruipen kom je ook een heel eind, dus waarom zou je?

Clementoni baby walker - Mamaliefde.nl

Oké, ik geef toe dat de dreumes naar verwachting wel sneller stappen zal maken dan haar oudere zus deed, maar dat is ook niet echt moeilijk. Zij liep immers pas twee weken voor haar tweede verjaardag voor het eerst los. Daarna heeft ze nooit meer gekropen, dus dat scheelde wel weer. De dreumes proberen we zo veel mogelijk te stimuleren om eens mobieler te worden, maar zolang haar zus nog alles aangeeft vindt zij het wel prima op haar billen.

Om de dames toch aan te moedigen verticaal te gaan hadden we een loopkar in huis gehaald. Het was zo’n mooie houten blokkenkar. De blokken waren een groot succes, de kar zelf niet. Elke keer als ze probeerden te staan kieperden de wagen om door het gewicht dat op de duwstang kwam. Om de één of andere reden was de loopwagen niet daarop gebouwd,  wat ik erg vreemd vind aangezien het een hulpmiddel bij het lopen moest zijn.

Toen de dreumes werd geboren was mijn andere dochter 20 maanden. Mijn ouders kochten voor haar een prachtige roze poppenwagen en ze hoopten dat ze dan net als mama achter de kinderwagen zou gaan lopen. Het was echt een heel mooie poppenwagen, maar ook deze kieperde de hele tijd om door het gewicht van de peuter. Om dit tegen te gaan deed manlief een kussensloop gevuld met stenen in de wagen. Zo bleef het wel stabiel, maar het zou niet nodig moeten zijn.

Clementoni baby walker - Mamaliefde.nl

Je kunt je dus voorstellen dat, als het om loopwagens gaat, ik nogal sceptisch ben. Clementoni durfde met haar twee-in-één-babywalker de uitdaging met mij wel aan te gaan.  Uiteraard maakte dit mij erg nieuwsgierig. Zo gezegd zo gedaan, ik ontving hun product en ging ermee aan de slag.

De babywalker bestaat uit twee poten, het lichaam en een paar losse blokken. De twee poten steek je heel simpel achter in het lichaam. Omdat ze ook weer gemakkelijk eruit te halen zijn is het gemakkelijk mee te nemen als je op stap gaat. Ik was even bang dat ze tijdens gebruik eruit zouden vallen, maar dat viel gelukkig mee. Vervolgens heb ik even wat gewicht op de handvatten gezet om te ontdekken of ook deze loopwagen kieperen zou. Clementoni is wat dat betreft glansrijk door de test gekomen! Vervolgens heb ik de dreumes erachter gepland om te zien of ze wilde gaan lopen. Helaas vond ze de activity center van de loopwagen leuker dan de mogelijkheid van het zelf erachter lopen. Geruime tijd was ze bezig met de knopjes, geluidjes en met name ook de blokjes. Haar desinteresse voor het lopen reken ik Clementoni maar niet aan. Wel krijgen ze een punt voor de extra’s die hun loopwagen biedt naast het wandelen an sich.

Dus ja, de twee-in-één-babywalker van Clementoni is een uitstekende wagen om de eerste stapjes mee te zetten. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een kind dat ook lopen wil.

Winactie

Clementoni babywalker - Mamaliefde.nl

Wil jij ook graag een babywalker winnen? Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat met wie je graag zou willen gaan. De winnaars ontvangen aan het eind van de week een mailtje.

miriam

Blogger at Meer voor Mir
Ik ben moeder van 2 prachtdochters en werk 4 dagen per week als juriste. Het gezin is voor mij de grootste rijkdom. Het leven is een stuk interessanter sinds de Muppets er zijn
Volgende
Vorige

Comments ( 42 )

 • Ooooh wat gaaf…! Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Julia.. ze is bijna 8 maanden ?
  Facebook: An Na

 • Oeh, hier doe ik graag aan mee. Mijn zoon is nog maar 3 maanden oud, maar zo’n mooi hulpmiddel om te leren lopen lijkt me heel fijn voor hem!

 • Dit zou een perfect cadeau zijn voor mijn kleine neefje. Ik doe graag mee om dit alvast voor hem te winnen.

 • Leuk!! We doen graag mee. Pascal is nu nog wat te klein maar de tijd gaat zo snel. Voor we het weten is hij toe aan z’n eerste stapjes…

 • Dat omkieperen van de kar als mijn zoontje hem vast heeft en wilt gaan staan, ken ik helaas maar al te goed! Wat een drama is dát! Ook tot grote frustratie van zoonlief zelf. Daarom zou ik héél graag deze van Clementoni willen winnen. I keep my fingers crossed!

 • Leuk ding zeg, zo met dat stuurtje! Lijkt wel een scootertje:) Zou hem ook wel willen winnen voor mijn zoontje inmiddels bijna 7 maanden. Maar de voorkant is ook leuk om eerst te gaan ontdekken als hij gaat zitten en dat zal niet zo lang meer duren, hopelijk;)

 • ooh dit zou een fijn cadeau zijn om onze kapoen van 15 maanden te helpen bij het stappen.Hij is niet zeker van zichzelf waardoor hij gewoon blijft staan eens hij de handen of de meubels loslaat.kruipen doet hij op handen en voeten.niet altijd even praktisch,maar geweldig om te zien,zo ga ik ook vooruit denktie =p

 • Ja ik doe mee! Wat super leuk! Mijn kleine gaat vast zijn eerste stapjes zetten over een paar maandjes, dan is dit super leuk natuurlijk.

 • Ik doe graag mee. Mijn zoontje heeft zijn loopkar wel helemaal af-gespeeld, dus deze van Clementoni zou helemaal te gek zijn voor zijn zusje

 • Er zijn zoveel leuke babywalkers te koop. Ik kan niet kiezen maar misschien wel winnen!

 • Hoi.

  Leuke actie. Ik doe mee voor m’n neefje, die is zo ver nog niet, maar kan m over een tijdje zeker gebruiken:)

 • Leuk kraamcadeautje! Dit zou ik graag winnen!

 • doe graag mee voor moeders voor moeders, kunnen dit heel goed gebruiken, helpen minderbedeelde gezinnen

 • Anne Dierselhuis
  Begeleidster bij Stichting Zeker Zorg
  Wat leuk het duurt hopelijk nog wel eventjes voordat mijn zoon Teun (4mnd �) gaat lopen maar overal waar geluid uit komt als je er op slaat op tegen aan schopt vindt hij erg interessant
  Vind ik leuk · Beantwoorden ·

 • Heeeeeelll leuk! Ik doe graag mee voor mijn petekindje!

 • Leuk voor mijn zoon van 7 maanden. Hij vindt het prachtig om aan de hand te lopen, dus dit vindt hij vast ook leuk!

 • Wat een leuk! Dit zou gewoon zo leuk zijn om mee te leren stappen! Heel graag een kansje voor ons 8 maand oude scheetje

 • Wat leuk.
  Mijn zoontje van bijna 1 jaar zou hier heel blij mee zijn om zijn stapjes nog beter te oefenen.

 • Ik zou deze mooie babywalker van Clementoni graag winnen voor Benjamin. Hij is pas 1 jaar geworden is en probeert zich al overal aan op te trekken dus de eerste stapjes zullen binnenkort gezet worden. En waar kan hij dat nu beter mee doen dan deze mooie gekleurde babywalker.
  En de activity-center voorop zal hij zeker ook gebruiken aangezien Benjamin erg nieuwsgierig is.
  zolang het maar geluid maakt dan is hij een tevreden manneke.

 • Baby 2.0 wordt binnenkort verwacht! Lopen zal hij nog niet meteen maar de tijd gaat zo snel … en ik ben gewoon zelf erg nieuwsgierig naar deze babywalker. Onze oudste was erg vroeg met lopen, of de tweede dat ook gaat doen dat is de vraag, maar wel fijn als hij/zij dat veilig en verantwoord kan oefenen.

 • Voor mijn kleinzoon zou dat helemaal geweldig zijn. Ben benieuwd hoe snel hij aan het lopen slaat.

 • Wat een leuk ding! Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje 😉

 • Wat superleuk. Ik kreeg net vorige week te horen dat ik tante mag worden.
  Reuzetrots als ik ben, maak ik graag kans voor mijn toekomstige nichtje of neefje.

 • Super als ik dat mag winnen voor mijn meisje. Wij gaan duimen.

 • Zou super zijn deze te mogen winnen voor ons klein prinsesje… Doe heel graag mee

 • Leuk!!!! Mijn dochtertje kan hier heel goed mee vooruit… zou super zijn deze te mogen winnen

 • Super super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor de kleine dame van mijn beste vriendin!

 • Oh wat super leuk !!! Mijn zus is onverwachts zwanger van de 3de en heeft alle babyspullen al weg gedaan. Zou dus echt super leuk zijn voor mijn lieve kleine nichtje/ neefje 🙂

 • Waauw, zou te gek zijn voor de kleine boef van mijn zusje. Die wordt eind deze maand 1 jaar, dus zou een mooi (extra) groot cadeau zijn, waarvan hij veel plezier gaat beleven.
  Mijn zusje heeft een walker op haar lijstje staan voor cadeautjes, dus weet zeker dat ze er erg blij mee zal zijn voor haar kleine. En als peettante mag je je petekindje toch zeker eens goed verwennen op zijn 1e verjaardag?

 • wauw die zou gaaf zijn voor onze kleine man!

 • Ik doe heeeeel heeeeel graag mee voor onze dame. Afgelopen weekend de 11 maanden gepasseerd en ze stapt nu langs de bank…hij zou heeel erg van pas komen!

 • Zou geweldig zijn voor mijn 10 maanden oude dochtertje die al enthousiast langs de meubels loopt!

 • Het jongste kleindochtertje van mijn beste vriendin wordt hier vast heel vrolijk van.
  Een loopwagentje heeft ze nog niet , dat weet ik zeker.
  Graag doe ik voor haar mee met deze leuke winactie.

 • Fantastisch. Dan hoef ik me minder zorgen te maken over alles dat er nu in de weg staat in huis. Ik ben constant bang dat ze ergens tegenaan valt.

 • Wat handig om onze kleine meid zo te zien stappen achter de babywalker!

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.