Bert, Ernie, Elmo en Tommie, wie kent de kleurrijke vriendjes uit de beroemdste straat van Nederland niet? Waarschijnlijk zat je vroeger zelf al iedere dag klaar voor de tv om meegenomen te worden in hun nieuwste avonturen. Voor Elmo heb ik altijd wel een zwak gehad ;-) Over het algemeen kan je van ze genieten op televisie en in het theater. Maar soms kan je ze in het echt ontmoeten, gewoon op straat tijdens het winkelen bijvoorbeeld! Misschien ben je geneigd om je kind thuis te laten als je boodschappen gaat doen of gaat winkelen, gelukkig is dat op deze dag niet nodig en kan je met zijn allen genieten van een dagje uit!

Lees ook: Flevoland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Almere; De Leukste Uitjes En Bezienswaardigheden Met Kinderen

Sesamstraat in real live

Citymall Almere heeft speciaal voor de kleinste bezoekers van het winkelcentrum deze vriendjes uitgenodigd. Op zondag 26 maart komen ze naar het winkelcentrum voor een vrolijke theaterparade om 13.00 en 15.00 uur waarin ze de leukste liedjes zingen uit de tv-serie en de gelijknamige theatershow. Natuurlijk hoef je niet stil te zitten en mag je lekker mee zingen en dansen! Bert, Ernie, Elmo en Tommie komen naar het Forum in het winkelcentrum. Parkeren kun je het best in de Schutter-, Krakeling- of Hospitaalgarage. Station Almere Centrum is ook vlakbij.

Na ieder optreden krijgen de fans de gelegenheid om hun idolen te ontmoeten, en natuurlijk om samen op de foto te gaan. Dan heb je een mooie herinnering om op terug te kijken. Of leuk om te delen met familie en vrienden. En het mooiste van alles? Toegang tot dit kinderfeest is gratis.

Citymall Almere

Sesamstraat City Mall Almere - Mamaliefde.nl

Citymall Almere heeft genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Je vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals MANGO, Pandora, ZARA, Rituals, een extra grote H&M, Primark, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Het winkelcentrum ligt centraal in Nederland. Je kan hier overigens niet alleen terecht om te shoppen, maar ook voor een bezoekje aan de bioscoop, het gezellige restaurantplein of één van de gratis toegankelijke events. Zo komen in april de bewoners van de Bibaboerderij naar het winkelcentrum en wordt er in mei een kinderboekenfestival georganiseerd. Dit uitstapje is ook goed te combineren met een bezoekje aan het PIT Veiligheidsmuseum.

Citymall Almere organiseert regelmatig leuke activiteiten en events voor jong en oud. Speciaal voor de kleintjes is er bijna elke zondag wel wat te doen en ook op zaterdag en in de schoolvakanties kunnen kinderen en hun ouders terecht in het winkelcentrum. Kijk voor een overzicht van evenementen op de website van Citymall Almere. Je kan ze ook volgen via Facebook en Instagram.

Bron afbeelding

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.