Nu we het Sinterklaashoofdstuk hebben afgesloten en de Advent is begonnen, kijken we vooruit naar het Kerstfeest. Voor de één ‘eindelijk’ vakantie en een paar dagen rust na een drukke periode, voor de ander wat lastiger omdat ze iemand missen of omdat er geen geld is voor cadeautjes. Het is dus niet voor iedereen de tijd van gezellig samen zijn, lekker eten en verrassingen. Als je bijvoorbeeld de eindjes aan elkaar moet knopen en je ook graag je kinderen iets extra’s wilt geven met Kerst, omdat je iemand moet missen die je er graag bij zou willen hebben, omdat je een heel lastig jaar achter de rug hebt waarin je moeilijke keuzes hebt moeten maken of … Dan is het fijn als iemand anders een keer aan je denkt.

Christmas Spirit

Daarom organiseren we na het succes van vorig jaar weer een Christmas Spirit Giveaway. Omdat we van mening zijn dat iedereen zou moeten genieten van Kerst. Als blogger heb je soms een bevoorrechte positie, met enige regelmaat wordt er van alles opgestuurd. Natuurlijk krijg je dit niet zomaar, je moet er hard voor werken voordat er iets opgestuurd wordt en er hangen ook verwachtingen aan. Je krijgt het niet omdat ze je zo lief vinden, maar vanwege de blog. Dus is het hoog tijd om iets terug te doen voor de lezers, die Mamaliefde het bestaansrecht geven. Regelmatig geef ik spullen weg zodat er weer ruimte komt, maar een deel belandt ergens in een kast of doos en natuurlijk is het zonde om dat te laten staan. Zeker als je er iemand anders wel blij mee kan maken.

Surprise Giveaway

Daarom hebben we allemaal een verrassingspakket samengesteld. Wat er in zit blijft dus nog even spannend, sterker nog voor een deel nog onbekend aangezien het wordt afgestemd op de ontvanger qua gezinssamenstelling en natuurlijk ook een aantal producten voor de mama. Er zitten zeer handige producten in voor baby’s, speelgoed voor jonge kinderen, maar ook een aantal samples. Het is een zeer diverse doos geworden, dus ik hoop dat de ontvanger er heel blij van wordt.

Meer kans maken? Kijk dan vooral ook bij de zeven andere bloggers die andere pakketten hebben samengesteld!

  1. Miriam van Meervanmir.eu
  2. Merel van Lotuswritings.nl
  3. Fleur van Mamasliefste.nl
  4. Marjolein van Olivette.nl
  5. Mahwish van Mammiemammie.nl
  6. Kim van Mamas-mind.nl
  7. Charlotte van Aukjeswereld.nl

Meedoen?

De spelregels zijn hier net iets anders dan bij een winactie. Je mag namelijk niet voor jezelf meedoen, maar moet voor iemand anders meedoen. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie, samenstelling van het gezin en waarom, natuurlijk voorzien van een geldig mailadres. De reacties zet ik op handmatig goedkeuren, zodat ze niet openbaar gepubliceerd worden en de verrassing eraf is. In de week voor Kerst ontvangt de winnaar een bericht en zal de doos worden opgestuurd, zodat hij hopelijk voor de Kerstdagen binnen is.

Bron uitgelichte afbeelding Shutterstock

Lees ook