Afgelopen weekend waren we te gast bij Center Parcs het Heijderbos. Een van de populairste vakantieparken van Center Parcs en na dit weekend snappen wij wel waarom. Nu hebben we het heel erg getroffen met het weer, waardoor iedereen er lekker op uit ging voor een wandeling, fietstochtje of om relaxed op een terrasje te zitten. Er was tenslotte genoeg te zien en te doen op dit park. Je eigen bungalow is dan de perfecte uitvalsbasis. Bij aankomst werden we warm welkom geheten door de konijntjes die zich echter niet makkelijk op de foto laten zetten en ’s ochtends word je wakker gefloten door de vogeltjes. Ideaal dus om er een weekend echt even helemaal tussenuit te zijn.

Lees ook: Kindvriendelijke vakantieparken Nederland; top 10 goedkope, beste luxe of leukste parken met kinderen of peuters.
Lees ook: Limburg met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Tropische uitjes & overdekte indoor activiteiten Nederland
Lees ook: Review Villages Nature Paris; Center Parcs naast Disneyland en vlakbij Parijs! 

Center Parcs Heijderbos

Vanaf drie uur is het mogelijk om je bungalow te betreden. Bij aankomst rijd je door een poort en moet je je auto parkeren op de parkeerplaats. Daarna is het een korte wandeling naar de receptie waar het rond die tijd wel spitstijd is. Wij waren met een groep, waarvan de eersten om drie uur er al waren, als je zoals wij iets later aankomt is daar niets meer van te merken en is het rustig bij de receptie. Op de aankomst- en vertrekdag mag je met de auto het park op om te laden en lossen. De overige dagen is dat niet toegestaan. Daar wordt ook goed op gecontroleerd. Mocht je de afstanden toch te ver vinden kan je een fiets huren, of een golfkarretje. Per huisje krijg je twee sleutels.

Meer informatie vind je hier.

Accommodatie

Wij verbleven dit weekend in de vip-huisjes voorzien van alle gemakken. Er waren twee geschakelde vierpersoonshuisjes die samen een groot huisje vormden en een derde huisje. Ideaal als je met een groep verblijft. De huisjes hebben twee tweepersoons slaapkamers met bedden die je los en tegen elkaar kan neerzetten. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, dus geen gedoe met beddengoed dat je zelf moet meenemen of moet huren. Het huisje heeft ook twee badkamers, een badkamer en-suite bij de master bedroom waar ook een tv hangt en een fohn. Hier zit een wastafel en bad met douche. Los is er een badkamer met een tweede toilet, wastafel, regendouche en een bubbelbad om heerlijk te ontspannen. Om de wellnesservaring compleet te maken kan je gebruik maken van de sauna. De woonkamer is heel ruim, met eethoek met zicht op het groen buiten en een open keuken. Buiten op het terras vind je een haard-bbq, relaxte ligstoelen waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt met het zonnetje van afgelopen weekend en een zithoek.

Naast de vip-accommodatie heb je ook de comfort, premium en exclusive verzorging. Het verschil zie je onder andere terug in interieur, maar ook verzorging zoals verse broodjes bij het ontbijt, opgemaakte bedden, dagelijkse schoonmaak, wifi etc.

Market Dome