Aan het begin van deze maand zijn we naar Castlefest geweest. Een groot meerdaags evenement in de Keukenhof, Lisse. Leuk voor een dagje, maar ook voor meerdere dagen als je daar op de camping staat. Voordat er kinderen in het spel waren hebben we ook al een keer op het terrein geslapen als medewerker van het larp-dorp. Dat dat jaar voor het eerst opgezet werd. Toen onze dochter 6 weken oud was zijn we er ook geweest. Ja, ze was aan de jonge kant. Maar ze had de Floriade en de bruiloft van haar tante ook overleefd. Dat durfden we wel aan. En dat was ook geen probleem. Ze ging mee in de wandelwagen en sliep meer dan ooit op een dag. In een speciale tent hadden ze een borstvoedingsbank gereserveerd. Helemaal fijn als het buiten stortregent en je met een huilende baby aan komt lopen; dan wordt er een puzzelspel gedaan met alle aanwezigen en kinderwagens zodat jij op die bank kan zitten om even ‘rustig’ te voeden. Grappig was ook dat we na een paar uur dezelfde moeders tegen kwamen; kinderen hadden hetzelfde ritme ;-)

Lees ook: Noord-Holland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Keukenhof Lisse met kinderen; een typisch Hollandsch uitje met speeltuin, doolhof en kinderboerderij

Dit jaar gingen we dus met twee kinderen. We waren door oma en opa gevraagd die hier graag heen wouden. Oma in een rolstoel vanwege haar Parkinson en opa had zijn arm gebroken dus zat in het gips en kon niet duwen. Geen probleem, mijn zus en ik hebben ons spontaan aangemeld om vrijwillig mee te gaan ;-) Last minute werd er nog een jurkje versierd en een kilt voor baby boy in elkaar gezet. Het was een heerlijke dag met lekker op het gras zitten, veel muziek en dansen, kort rondje over de markt, lekker eten en vooral heel veel gezelligheid. Die sfeer is daar echt geweldig. Kijk je mee?

En nu naar huis
Zijn jullie wel eens naar een evenement geweest met je kindje?

Latest posts by Linda (see all)