Ieder jaar wordt er een carnavals optocht georganiseerd in de stad. Of eigenlijk zelfs meerdere. De optocht op zaterdagmiddag is een van de grootsten. We hadden dreumes iets aan de vroege kant op bed gelegd, zodat ze goed uitgeslapen was. De optocht begint namelijk als ze net op bed ligt… De route is echter lang genoeg. Dus na het slapen ‘snel’ de fietskar in en naar het centrum racen. De eerste carnavalsvierders verlieten het centrum, dus werd even een beetje pessimistisch.

De plek waar we hadden gehoopt hem te kunnen onderscheppen stuitten we op de bezemwagen. De fiets daar geparkeerd, en naar de Markt gelopen. Handig zo’n fietskar. Daar waren de eerste wagens net aangekomen. En of ze er nu 20 of 5 zien… Het gaat om het idee. Dreumes vond het helemaal geweldig. Die zat heerlijk boven op papa’s schouders te dansen, en aandacht te trekken. Baby boy lag heerlijk te slapen in de fietskar, dus hebben we daar laten liggen. Jammer alleen dat niemand rekening met je houdt en vijf rijen voor je gaat staan.

Na een aantal wagens hadden we het gehad, en betrok de lucht, dus nog even een foto gemaakt met baby boy die net wakker was geworden en naar huis. Waar we net op tijd binnen waren voor de grote bui.

Gaan jullie naar een carnavalsoptocht toe?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.