Als er een baby geboren wordt, hoort daar natuurlijk een kraambezoek bij en een kraamcadeautje. De vraag is echter waar moet je beginnen met zoeken, zeker als het de tweede of derde spruit in het gezin is. Daarom dat ik al een tijdje op zoek ben naar de leukste persoonlijke kraamcadeautjes met de naam van de baby. Ik begon met het geven van een lettertrein, heb een keer een spenenkoord gegeven en lakentjes met een naam en afbeelding geïnspireerd op het geboortekaartje. Dat laatste was mijn favoriet, alleen bestaat deze webshop niet meer dus moet ik op zoek naar iets nieuws. Binnenkort komen er namelijk twee nieuwe neefjes / nichtjes. Kijk je mee naar wat ik tegenkwam tijdens de zoektocht?

Lees ook: Populaire babynamen 2019; Top 10 meisjes & jongensbabynamen
Lees ook: De leukste spelletjes om cadeautjes uit te pakken, ook voor volwassenen

Houten puzzel met naam

Oké, de eerste paar jaar heeft de baby hier niet veel aan om mee te spelen. Wel staat het supermooi in de babykamer. Zeker omdat je niet alleen de naam kan aanpassen maar ook de kleuren.

Lees ook: Houten puzzel met naam

Stoel met naam

Persoonlijke kinderstoeltjes heb je in alle soorten en maten, van de standaard Ikeastoeltjes met stickers en tekeningen erop, tot en met houten stoeltjes waar met laser de naam uit is gesneden.

Lees ook: Klik-klak stoel met naam

Lakentje met naam

Dit stond heel erg hoog op mijn eigen lijstje, een lakentje met naam van de baby. Super schattig toch? Deze bestel je hier.

Slab met naam

Zodra de baby zes maanden is en het tijd wordt voor de eerste hapjes is een slab absoluut onmisbaar. Deze bestel je hier.

Lees ook: Naam baby wel of niet tijdens zwangerschap vertellen en bekend maken?

Zilveren bestek of spaarpot met naam