De Hema ken je misschien wel vanwege Jip & Janneke of natuurlijk de rookworst. Gelukkig hebben ze nog veel meer producten. Onder andere speelgoed en dat is waar ik je over ga vertellen. Ik bedoel schrijven. Van speelgoed wat absoluut niet mag ontbreken bij jullie thuis tot aan speelgoed waar je niet snel aan denkt bij buitenspeelgoed.

Lees ook: Hema vakantie musthaves; van draagzak tot Takkie koffer en magic zwembroek

Duurzaam speelgoed Hema

Met HEMA maak je een duurzame keuze voor jouw kinderen om ze te laten spelen met de nieuwe bioplastic strandartikelen. De collectie bestaat uit een emmer, schep en een vrachtwagen, gemaakt van suikerriet. Met de introductie van deze verantwoorde strandartikelen, wil HEMA graag bijdragen aan een duurzame wereld.

De producten uit deze nieuwe collectie worden gemaakt van bioplastic. Dit materiaal bestaat grotendeels uit ethanol dat uit suikerriet wordt gehaald. Bioplastic is duurzamer dan gewoon plastic, omdat het van hernieuwbaar materiaal wordt gemaakt en de uitstoot van CO2 wordt verlaagd.

Met dit nieuwe duurzame speelgoed wil HEMA de impact van producten verlagen door op zoek te gaan naar alternatieve en duurzamere grondstoffen en materialen. HEMA wil daarin steeds vaker gebruik maken van gerecycleerde of hernieuwbare bronnen. De introductie van duurzaam strandspeelgoed is daarmee een volgende stap naar een duurzamer HEMA.

Meer informatie vind je hier.

Waterspeelgoed

Waterpistool

Natuurlijk; een waterpistool mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht met buitenspeelgoed. Zodra het zonnetje een beetje gaat schijnen is het heerlijk om met water te spelen en elkaar nat te spuiten. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Je hebt ze in verschillende formaten; dit is de midi dus er is er ook nog een groter van 60cm en een kleinere handformaat geschikt voor jonge kinderen.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Waterballonnen

Voor een echt watergevecht heb je natuurlijk deze pot met waterballonnen nodig! Wel na afloop ook weer alle rubbertjes opvissen natuurlijk voor ze in het milieu terecht komen!

Meer informatie vind je hier.

 

 

Opblaasbaar zwembad

Een opblaaszwembad waar je ook nog eens in een apart vak zand kan doen. Zand en water is een prachtige combinatie. Is het nou niet zo lekker weer om een bad met water te vullen dan kun je het