Er zijn vele boxen waar je een abonnement op kan nemen. Veel daarvan zijn voor volwassenen en vallen in de categorie ‘beautyboxen’. Er zijn enkele initiatieven waarbij je een knutselbox krijgt maar de Brickbox is weer een heel nieuw idee. Deze box zit namelijk vol met Lego. Deze wordt wereldwijd verstuurd.

Lees ook: Nieuw: Gratis LEGOLife App & Magazine
Lees ook: Populairste lego sets; van duplo tot Friends, City en Ninjago
Lees ook: LEGO World 2019 Jaarbeurs Utrecht

Wat is de Brickbox?

De Brickbox is een doos die je één keer per maand ontvangt. Je hebt verschillende abonnementsplannen voor eenmalig tot en met een jaar lang, afhankelijk van de duur van het abonnement krijg je korting. Eénmalig zal je rond de kostprijs zitten van de verschillende sets, zonder dat je betaalt voor verzending. Bij meerdere maanden wordt dat goedkoper. In de box zitten meerdere verpakkingen die bij een thema horen, zo heb je onder andere het Star Warsthema of ridders. Iedere maand is er een nieuw thema. Vaak bestaat het uit een groter doosje, een klein doosje, een polybag en wat losse figuren of items.

Lees ook: Lego World 2018 Nederland Jaarbeurs Utrecht; leukste uitje in de herfstvakantie 

Unboxing; de inhoud van de brickbox

Brickbox - Mamaliefde.nl

Het thema van de November-brickbox was race-auto’s. In de box zaten vijf verpakkingen, waaronder een Rally carset met maar liefst 90 onderdelen, de 3-in-1-Lego blue racerset en de Lego co-kart racer polybag. Om de set compleet te maken zit er een Octan-minifiguur bij en de enige echte Legotrofee voor de winnaar van de race.

Winactie

Brickbox - Mamaliefde.nl

Van Brickbox mag ik ook een abonnement weggeven voor twee maanden. Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaar contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje.

Liever niet afwachten maar meteen bestellen, leuk bijvoorbeeld om cadeau te doen, weer eens wat anders. Kijk dan hier. Met de code 10%MAMALIEFDE krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!