In november is het feest bij Landal, er wordt dan een heel speciaal Bollo-weekend georganiseerd. Speciaal voor kinderen van 0 tot 8 jaar, maar ook voor oudere broers en zussen, ooms en tantes, oma’s en opa’s en meer. Zeer geschikt dus ook als familieweekend. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij zijn gek op Bollo. Waar ze voorheen nog een beetje afwachtend waren, vliegen ze nu op hem af en knuffelen ze wat af zoals onlangs bij de opening van het nieuwe speelparadijs bij Landal Esonstad in Friesland. Ze kunnen geen genoeg krijgen en beginnen de dag het liefste met het voorlezen en eindigen met de minidisco. Toen we van de zomer bij Landal Eifeler Tor waren en de temperatuur de 40 graden aantikte waren ze dan ook lichtelijk teleurgesteld hem niet ontmoet te hebben (omdat het veels te warm was) en hij bezig was met een ‘zomerslaap’. Bij Landal Heideheuvel hebben ze zijn huisje gezien, dus ze weten precies dat hij woont in het bos. Daarom kijken ze ook nu al uit naar het Bollo-weekend bij Landal ’t Loo begin november, van 9 tot en met 11 november.

Lees ook: Kindvriendelijke vakantieparken Nederland; top 10 goedkope, beste luxe of leukste parken met kinderen of peuters.
Lees ook: Ervaringen Landal vakantieparken met kinderen per provincie; beste, mooiste met zwembad
Lees ook: Gelderland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Vakantie met baby in baby bungalow van Landal Greenparks

Meer informatie over het Bollo viert feest weekend vind je hier.

Programma Bollo-weekend

Tijdens het weekend worden er allemaal diverse activiteiten georganiseerd. Er is van alles te beleven op het park, van speciale shows, zoektochten, lampionnenparade, huifkartocht en nog veel meer. Naast de speciale Bollo-activiteiten is er nog veel meer te doen, zo kan je popcorn poffen of marsmallows roosteren op het kampvuur, is er een huifkartocht en handboogschieten.

Bij een feestje horen natuurlijk ook gasten. Speciaal voor Bollo en alle feestgangers zijn onder andere Buurman & Buurman van de partij voor leuke activiteiten. Ook de voor de kinderen bekende Shaun het Schaap en de Boer en Bitzer zullen even langskomen. Voor de avonturiers onder ons zal Rogier de Avonturier een spetterende show geven.

Alvast in de stemming komen? Download dan alvast de kleurplaat zodat de kinderen hem alvast kunnen inkleuren, tijdens het weekend kunnen ze hem dan in de brievenbus stoppen zodat ze na afloop een verrassing opgestuurd krijgen, of zelf aan Bollo geven. Ook kan je de enige echte Bollo-app met filmpjes en spelletjes installeren met Ios of GooglePlay!

De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor gasten die ook verblijven op Landal Landgoed ’t Loo.

Meer informatie over het Bollo viert feest weekend vind je hier.

Landal Landgoed ’t Loo

Het feest vindt plaats op Landal Landgoed ’t Loo in het dorpje ’t Loo-Oldebroek in Gelderland, in de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwe op korte afstand van de Hanzestad Zwolle. Dit Landalpark is dan ook de perfecte uitvalsbasis om de waterrijke Veluwerand en IJssel te verkennen, mocht je daar tijd voor overhouden tijdens dit weekend ;-)

Dit Landalpark is autovrij, wat betekent dat je de auto’s kwijt kan op een grote parkeerplaats. Natuurlijk mag je bij het laden en lossen wel naar je vrijstaande villa toe, die allemaal liggen rondom het grote recreatiemeer. Om het meer vind je ook alle activiteiten die je hier kan doen, naast het genieten van een dagje strand op de zonneweide.

Kinderen zullen zich op het park geen moment vervelen, ze kunnen naar hartenlust spelen op de Bountyboot en het speeleiland op het strand, de geitjes voeren op de nostalgische speelboerderij of een potje midgetgolfen. De spectaculaire 100 meter lange tokkelbaan over het water, low rope parcours voor het klimmen en klauteren en de ‘waterbelevingsplekken’ op het strand zorgen voor genoeg vertier in de openlucht. Ook als het regent of het koud is, is er genoeg te doen. In de overdekte Gran Place vind je een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Het zwembad biedt met een stroomversnelling, apart kinderbad, sauna en zonnebank veel zwemplezier!

Na zo’n dagje krijg je natuurlijk trek. In de overdekte Gran Place op Landgoed ’t Loo vindt u de gezellige brasserie Timber’s, Timber’s Bar, buffetrestaurant Kasteel ’t Loo met (kinder)animatie en snackbar de Smulgaard. Natuurlijk kan je ook hier je boodschappen doen om in je huisje te koken en in de ochtend verse warme broodjes ophalen.

Meer informatie over dit weekend vind je hier.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.