Blogupdate; Nieuwe lay-out

De afgelopen tijd is Mamaliefde enorm gegroeid, en als je groeit hoort daar natuurlijk een nieuw jasje bij. Zeker nu de dagen korter worden en het buiten kouder is. Dit jasje hoefde ik echter niet zelf uit te zoeken, daarbij kreeg ik hulp van Ellis zodat er met een frisse blik naar werd gekeken en er keuzes zijn gemaakt die ik anders misschien zelf niet zo snel zou maken maar wel goed eruitzien. Achter de schermen is er de afgelopen weken heel hard aan gewerkt. Waarvan de afgelopen week het een en ander al merkbaar was. Dit ging ook wel ten koste van de kwaliteit van de blogs. Nu is het dan echt zover en kan iedereen ervan genieten.

Voor dit thema is er meer gebruik gemaakt van kleur; het minimalistische was een modetrend waar ik in maart 2015 voor koos en in de loop der tijd het een en ander aan heb veranderd maar toch niet helemaal werkte voor mij. Ik ben helemaal geen trendsetter, of volger, maar lekker eigenwijs. Daarnaast is het motto niet voor niets Live, Love, Learn and Play. In deze nieuwe opzet is er ruimte voor alles wat uit het leven gegrepen is, waar je het meeste van houdt (symbool aan de kinderen) maar ook wat handvatten die je hopelijk inspireren of aan het denken zet zonder met een vinger te wijzen zo moet je het doen, en tot slot spelen. Want van spelen leer je het meeste, de komende tijd in de aanloop naar Sinterklaas en de “speelgoed van het jaar”-verkiezing zal er ook weer een hoop speelgoed voorbij komen. De speelse kleuren en lettertypes passen daar goed bij. De kenmerkende blauwe kleur heeft echter weer een mooie ereplaats gekregen.

Ook de vaste bijdragers aan Mamaliefde hebben een passende rol gekregen; vanaf nu is op de homepage al visueel zichtbaar wie wat heeft geschreven en niet pas onderaan de blog.

Mamaliefde kan er zo voorlopig weer even tegenaan en hopelijk nog veel groter worden. Ik zit in ieder geval weer boordevol ideeën en inspiratie. Kom maar op!

Mocht je ongehoopt toch tegen een schoonheidsfoutje aan lopen of een link die niet werkt? Laat het me dan alsjeblieft even weten, bij voorkeur met printscreen, zodat ik het zo snel mogelijk in orde kan maken.

 

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comments ( 21 )

 • Gefeliciteerd met je vernieuwde site lay Out, het ziet er mooi uit en past goed bij MamaLiefde x

 • Jaaaa! Dat kleur vind ik veel beter dan dat zwart. Gefeliciteerd met je nieuwe jas.

 • Ik vind het echt heel mooi! Goed gedaan!

 • Mooi, Linda!! Ziet er gelikt uit. Gefeliciteerd!

 • Mooi jasje, ik vind dit mooier dan het zwart van eerst. Wat iedereen al zegt, een stuk frisser 🙂

 • Hoi Linda, ik ben blij te horen én lezen dat je website goed wordt ontvangen. Ik vond het een grote eer om jouw blog te mogen transformeren in deze geheel nieuwe look & feel! Klaar voor de toekomst en nóg meer lezers. GeniusApps wenst jou heel veel plezier met je nieuwe website.

 • Hoi Linda, blij dat de transformatie dan eindelijk achter de rug is 😉 Het ziet er goed uit, een prima investering! Veel professioneler en overzichtelijker.

 • Ziet er leuk uit! even wennen maar alles komt heel duidelijk naar voor

 • Het nieuwe jurkje van je blog ziet er heel erg mooi uit! Leuk!

 • Het ziet er heel erg mooi uit Linda! Proficiat!

 • Wow gaaf zeg! Zo grappig dat ik je al volg vanaf toen je nog net begonnen was en wat ben je al mega ver gekomen zeg. Super knap! En gewoon heel tof natuurlijk, je merkt aan alles dat er heel veel werk achter zit. 😉 Ik lees weer lekker verder mee met de nieuwe lay-out!

 • Zo, dat is heel mooi geworden! Al het harde werk waard geweest! Lekker overzichtelijk zo, veel makkelijker schakelen. Ben benieuwd naar al je nieuwe ideeën!

 • Heel leuk met die kleurtjes! Goed gedaan zeg!

 • Ik vind het echt een mooie verbetering! Leest prettig, mooi uiterlijk. Kun je trots op zijn!

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.