Vanaf vandaag kun je de film Bibi en Tina 2 in de Nederlandse bioscopen terugvinden. Ik mocht, samen met mijn dochtertje Daelyn, voor Mamaliefde naar de exclusieve voorpremière en hiervan verslag doen. Hier keek ze heel erg naar uit, zodat ze al om 7 uur aangekleed naast mijn bed stond. Natuurlijk is zo’n voorvertoning altijd bijzonder, dit keer helemaal vanwege de unieke locatie. Benieuwd wat wij van de film vonden en waar we te gast waren? Je leest het hieronder.

Bibi en Tina 2; Diefstal op de manege

We kregen een mooi plekje aangewezen en er was drinken en lekkers voor iedereen. De film vonden we erg leuk, echt een aanrader. Er zitten gezellige liedjes in waarbij je eigenlijk niet stil kunt blijven zitten. Er zitten knappe jongens in, een eerste verliefdheid wordt in beeld gebracht en er zitten ook enkele spannende scènes in.

In Bibi en Tina 2 Liefde en diefstal op de manege leef je mee met de paardenmeisjes Bibi en Tina. De manege krijgt te maken met financiële problemen en Bibi en Tina doen hun uiterste best om te zorgen voor klanten. Als ze direct 5 kinderen uit 1 gezin mogen verwelkomen zijn ze natuurlijk hartstikke blij. Vooral Bibi, die voor het eerst verliefd wordt op 1 van de zonen uit het gezin, Tarik.

Daarnaast zitten Bibi en Tina met een groot mysterie. In het huis van Graaf Frankenstein is een bijzondere schilderijen- en brillencollectie gestolen. Natuurlijk proberen Bibi en Tina er alles aan te doen om dit op te lossen.

Natuurlijk ontbreken de paarden in deze film niet. Het verhaal speelt zich af op en rond een manege en Bibi en Tina geven ook les aan de gasten die op hun beurt weer in lachwekkende situaties terechtkomen tijdens hun eerste rijlessen. Daelyn glunderde bij elk paard dat voorbij galoppeerde op het scherm.

Paarden

Bibi en Tina 2 bioscoop recensie - Mamaliefde.nl

Bibi en Tina 2 bioscoop recensie - Mamaliefde.nl

Voor deze première waren ze op zoek gegaan naar een unieke locatie. Een film over paarden kun je eigenlijk ook maar op 1 plek in première laten gaan, namelijk het Education Center van niemand minder dan Anky van Grunsven. Anky was zelf ook aanwezig en dat was echt een mooi extraatje. Wat een feest was het toen we ook nog met Anky op de foto mochten en een rondleiding kregen door het Education Center. We mochten in de stallen kijken en alle meisjes die er rondliepen waren dolenthousiast bij het zien van alle paarden. Zo liep in de wei het paard rond waar ze Olympisch kampioen op is geworden. Daelyn had op school in ieder geval genoeg te vertellen en had een handtekening gekregen om trots te laten zien.

Zijn jullie dochters ook zo’n fan van paarden?

laura
Volg mij via

Latest posts by laura (see all)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bibi en Tina 2 Liefde en diefstal op de manege
Author Rating
41star1star1star1stargray