awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Beroemde vaders met hun kind

Komende zondag is het vaderdag. De blogjes deze week zullen dan ook met vaders te maken hebben. Zo af en toe zie je via facebook, of een andere social media, een foto langs komen van een (bekende) man met zijn kinderen. Stiekem geniet ik daar wel van. Daarom een aantal eye candy foto’s.

1. Hugh Jackman

awesome celebrity dad's with their kids - mamaliefde

Hugh Jackman (ook wel bekend als Wolverine) heeft samen met zijn vrouw Deborra-Lee Furness twee kinderen geadopteerd. Hier zie je hem zijn dochter in de lucht gooien. Fantastisch zo’n vader die speelt met zijn kind.

2. Orlando Bloom

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Orlando Bloom is natuurlijk een fantastische acteur. Wie vond Legolas in Lord of the Rings niet geweldig? Ik wel. Helemaal nu ik deze foto heb gezien van hem met zijn zoon in een draagzak. Way to go daddy!

3. David Beckham

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Eerlijk gezegd heb ik het niet zo met voetballers en dus ook niet met David Beckham. Maar deze foto van hem met een van zijn twee zoons deed me helemaal smelten. Leuker dan de voetbalwedstrijd zelf!

4. Brad Pitt

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Angelina Jolie is een van de actrices die ik wel kan waarderen. Niet eens zozeer vanwege haar acteertalent, maar vooral het feit dat ze zoveel kinderen heeft geadopteerd. Diep respect. En natuurlijk dus ook voor Brad Pitt, want kinderen voedt je samen op!

5. Ben Affleck

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Super toch als je als celebrity naast je drukke baan tijd vrij maakt om door te brengen met de kinderen. Ben Affleck heeft hier alleen aandacht voor zijn dochter op de schommel.

6. Jerry O’Conell

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Een baby is natuurlijk fantastisch, maar een tweeling helemaal. En niet omdat hij getrouwd is met de van oorsprong Nederlandse actrice Rebecca Romijn. Jerry O’Conell draagt hier zijn beide dochters op de arm.

7. Paul McCartney

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Het is alweer heel wat jaartjes geleden, sterker nog ik was er nog niet eens. Maar deze foto van Paul McCartney met zijn dochter beschermend in zijn jas is super. Zo staat hij er zelfs vaker op.

8. Patrick Dempsey

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Patrick Dempsey is niet voor niets McDreamy. Hier maakt hij die titel meer dan waar in het echte leven, geweldige foto met zo’n dochter en, wederom, een tweeling.

Barack Obama

awesome celebrity's with kids - mamaliefde

Het zal vast onderdeel zijn van een verkiezingscampagne. Maar als je als president van de Verenigde Staten in een restaurant behulpzaam een slapend kind vasthoudt mag je van mij winnen.

10. Prins William

De hekkensluiter van dit lijstje is Prins William. Al tijdens de zwangerschap was hij een echte super daddy (to be) maar op de foto die gemaakt is tijdens de doop van hun zoon, ooit de toekomstige koning van Engeland, daar straalt de trotsheid vanaf.

En bij welke foto smelten jullie helemaal weg?

 

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comment ( 1 )

  • Ach, die foto’s van Hugh Jackman en David Beckham. Geweldig!

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.