Nog steeds kiezen ouders er voor om geboortekaartjes te versturen. Er zijn diverse trends die terugkomen. Zoals geboortekaartjes met dieren, die zijn helemaal van nu. Van vrolijke uiltjes en lieve olifantjes tot hippe flamingo’s en schattige vosjes. Je ziet ze overal voorbij komen. Welk dier steelt jouw hart? Laat je inspireren door de volgende leuke geboortekaartjes!

Flamingo

Flamingo’s stralen vrouwelijkheid en elegantie uit. We zien deze sierlijke vogels nu vaak terug in combinatie met de hippe waterverftechniek. Dit maakt het kaartje hip en trendy. Flamingo’s maken een geboortekaartje fleurig en zo krijg je de zomer direct een klein beetje in huis.

 

Vos

De laatste jaren zien we de vos steeds meer terugkomen op geboortekaartjes. De ondeugende vos geeft direct een speelse sfeer aan de kaart. Met de prachtige vrolijke oranje kleuren van de vos weet je zeker dat je kaartje een succes gaat worden!

 

Ooievaar

De ooievaar mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Dit is het klassieke beeld wat je vaak ziet bij de geboorte van een kindje. De ooievaar staat symbool voor de geboorte van een jongen of een meisje en wordt daarom vaak op geboortekaartjes gebruikt. Tegenwoordig zie je ze vaak speels getekend terug op de kaartjes.

 

Uil

Uiltjes op geboortekaartjes zijn helemaal hip. Uilen zijn stoer en lief tegelijk, hierdoor staan ze perfect op de allerleukste geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Door de lieve blik van deze uilen en de mooie kleuren van de bloemen en blaadjes op de takken maken zij je kaartje helemaal af!

Olifant

De olifant zien we telkens meer terugkomen op de geboortekaartjes. De olifant staat symbool voor kracht en geluk, woorden die goed passen bij de geboorte. Wie ervaart dat nou niet na de geboorte van een prachtig nieuw wondertje!

Ben je beestachtig enthousiast geworden van deze geweldige dierenkaartjes en begint het overal te kriebelen? Je kunt al deze kaarten vinden op de website van Kaartje2go. Wat is jouw favoriete kaartje?

Lees ook

Latest posts by Linda (see all)