Oh jee, nog maar 1 week school! Dat schoot door mijn hoofd toen ik het Mamaliefde testpanel oproepje las: “wie wil er bij Radbag.nl een leuk cadeautje shoppen voor de juf?” Over het algemeen beschouw ik mezelf als redelijk georganiseerd en attent, maar ik had hier dus nog helemaal niet over nagedacht. Snel aangemeld dus, want ik wil aardig wat juffen in het zonnetje zetten. Van bevriende juffen weet ik hoezeer dit gewaardeerd wordt. Een klein gebaar is al genoeg.

Lees ook: Juffen en Meesterdag ideeën; Wanneer Dag van de leerkracht en cadeau knutselen?
Lees ook: Originele cadeautjes voor de juffen en meesters als bedankje aan het einde van het schooljaar

Eindejaarsstress

Dit is het eerste jaar dat het gezin van deze Poldermama te maken heeft met juffen. Mijn oudste dochter begon in februari op de kleuterschool en mijn jongste ging per april tijdelijk naar de peuterspeelzaal en neemt op haar laatste schooldag afscheid, omdat mama na de zomervakantie weer aan het werk gaat. Dus wat koop je? Wat is leuk? Wat is gebruikelijk? Ben je niet snel afgezaagd? Is het erg om afgezaagd te zijn? Nee eigenlijk niet, het gaat tenslotte om het gebaar.

Eindejaarscadeautje bedankje juf - Radbag - Mamaliefde

Toch ben ik graag origineel, de 20 euro shoppingvoucher van Radbag was dus super! Ik kende deze winkel nog helemaal niet, maar hij barst van de originele grote en kleine cadeautjes. De zombie tuinkabouters of dinosaurusplantjes zouden bijvoorbeeld te gek zijn voor mijn eigen broertje. Onthoud deze site voor Sinterklaas, echt de gekste en grappigste items zijn er te vinden waarmee hilariteit is verzekerd. Zelf zou ik heel blij worden van de zaadbom die Linda uitkoos. Tuinieren de juffen graag? Geen idee. Van de invaljuf wist ik dat ze graag verre reizen maakt, van de juffen op de peuterspeelzaal weet ik vrijwel niets behalve dat ze heel lief zijn voor de kindjes, de vaste juf van mijn kleuter heeft een zoontje dat in de andere kleuterklas zit en ik kwam er vandaag achter dat ook de onderwijsassistente vrijdag in de klas is voor het vakantie afscheid. Eeps, helemaal vergeten! 5 Juffen dus om in het zonnetje te zetten.

Lees ook: Ode aan de kleuterjuf

Bedankje

Eindejaarscadeautje bedankje juf - Radbag - Mamaliefde

Eindejaarscadeautje bedankje juf - Redbag - Mamaliefde

Eindejaarscadeautje bedankje juf - Radbag - Mamaliefde

Wanneer je shopt op Radbag.nl maakt het gelukkig niet uit of je iemand goed kent of niet. Ik vond dan ook al snel iets leuks: de predict-a-pen die antwoord geeft op al je dilemma’s en bijpassende post-it vouwblaadjes, waarmee je grappige origami’s kunt maken van oude notities. Als juf schrijf je veel tenslotte. En het is best rustgevend om stap voor stap een mooi figuur te vouwen van een klein blaadje. Vroeger zat ik zelf op origami-les, dit cadeau sprak mij wel aan. Zelf zou ik het waarderen, dus ik hoop de juffen vrijdag ook.

Trakteren

Eindejaarscadeautje bedankje juf - Radbag - Mamaliefde

De invaljuf nam dinsdag al afscheid en kreeg bijna hetzelfde pakket als de peuterspeelzaaljuffen krijgen. Ik vond namelijk superleuke kleurboeken voor volwassenen voor een leuk prijsje bij de Zeeman. Hier kocht ik ook een flinke voorraad washi-tape, elke juf krijgt een rolletje tape in haar cadeautje. Uiteraard zit er voor iedereen een handgeschreven bedankkaartje bij. Mijn peuter trakteert voor haar verjaardag en afscheid Maja de Bij koekjes en bellenblaas van de Action, dit komt dus ook terug in enkele pakketjes. Verder vond ik bij Zeeman leuke dinosaurus stickers voor het zoontje van de vaste kleuterjuf, zij krijgt ook wat overgebleven samples met kortingsbonnen van Libresse die ik voor een Trnd testpanel mocht uitdelen. Nog een zakje thee, wat snoepdingetjes, cellofaan van de Zeeman en lint van de Action, dichtgeplakt met washi tape van Zeeman. Best een leuk aardigheidje toch?

Wat geven jullie de juf? Of als je zelf juf bent, wat krijg je eigenlijk allemaal?