Althans, dit was het oordeel van een van de jongedames op het kinderfeestje van onze dochter. Ze begon er uit zichzelf over dat dit het leukste kinderfeestje ooit was. Er zijn natuurlijk heel veel soortjes kinderfeestjes voor meiden en dit was was in ieder geval een heel geslaagd feestje en dat is zeker te danken aan de geweldige bijdrage van Ursula die met de Beautytruck naar ons toe kwam voor een “little diva beauty”-party.

Voor andere moeders met kleuterdochters is het vast wel herkenbaar dat ze een gezonde interesse hebben in jouw make-up en dit het liefste zelf ook willen doen. Alleen al nageltjes lakken is een enorm feest. Een “little diva beauty”-party compleet met masker, voetenbad, make-up en nagellak is dan ook echt iets voor haar! Omdat het zo’n groot succes was en ik via Instagram veel reacties kreeg, heb ik er maar meteen een blog over geschreven ;-)

Lees ook: 40 Tips & ideeën om zelf een geslaagd en relaxed kinderfeestje te organiseren

Een kinderfeestje dat naar je toe komt

Als je ervoor kiest om het kinderfeestje niet (helemaal) thuis te organiseren kom je al snel voor het logistieke probleem te staan van vervoer. Als je allebei een auto hebt en verder geen kinderen hebt, of ze elders onder hebt gebracht, is het nog te doen. Of je kan ervoor kiezen om ze zelf te laten wegbrengen en vervolgens weer op te halen.

Zelf vind ik het fijn als een kinderfeestje voor een deel wordt verzorgd in combinatie met een uurtje thuis. Dat ze ook gewoon even rustig vrij kunnen spelen of een filmpje kijken of wat ze willen en gewoon tijd samen doorbrengen. Hoe luxe is het dan als het kinderfeestje naar je toe komt? Omdat onze straat niet heel geschikt is voor de beautytruck, hadden we afgesproken bij een rustige parkeerplaats in de wijk. Na school liepen we daar heen met een speurtocht om te gaan picknicken, dit scheelt eerst naar huis gaan en dan daarheen te lopen. Voor het picknicken konden de dames natuurlijk niet wachten met het uitpakken van cadeautjes. Ik had de dames alleen verteld dat er een ‘feestbus’ kwam, maar nog niet wat we gingen doen. Dat was een verrassing.

Lees ook: Kinderfeestje buitenshuis; 47 originele maar ook betaalbare ideeën

Een “little diva beauty”-party