Baby Annabell is vernieuwd! Voor Mamaliefde was ik (Monique) aanwezig bij een feestelijke lunchparty om Annabell en haar nieuwe Lunch Time Table te bewonderen. Ik reisde op een woensdagmiddag samen met mijn peuter Quinn af naar MaMa Kelly in Amsterdam. We werden feestelijk welkom geheten met een heerlijke cocktail. Na een korte inleiding en informatie over Baby Annabell werd de tafel volgezet met de heerlijkste gerechtjes. Quinn zat enorm te smullen van al het lekkers! Het was voor het eerst dat ik hem meenam naar een event. Extra bijzonder om dit eens samen met mijn zoon te doen in plaats van met mijn dochter.

Lees ook: Interactieve poppen

Ook jongens spelen met poppen

Baby Annabell en haar accessoires zijn natuurlijk behoorlijk roze. Net als het interieur van het prachtige MaMa Kelly, waar het feestje plaatsvond. Twijfelde ik vooraf nog een beetje of ik daar wel met mijn zoon naartoe kon gaan, bleek eenmaal daar dat hij er prima op zijn plek was. Net zoals er meisjes zijn die van robots en auto’s houden, zijn er genoeg jongens die graag met poppen spelen. Quinn vormt daarop geen uitzondering. Hij is enorm zorgzaam en staat het liefst in zijn speelkeuken eten en drinken voor ‘de baby’s’ te maken.

Na het eten was er tijd om met Baby Annabell te spelen. Quinn was vooral in de ban van de Lunch Time Table: het lunchtafeltje met licht- en geluidseffecten, kommetjes eten, een flesje en een lepel. Ook het bedje en kledingrek met poppenkleding en schoentjes werd uitgebreid bewonderd.

Baby Annabell, sinds 1998

Wist je dat Baby Annabell in 1998 ‘geboren’ is? Ze bestaat dus al 21 jaar! De nieuwste Baby Annabell en haar broertje Alexander hebben levensechte functies en zijn daarmee bijna echte baby’s. Zo houden ze van de fles, huilen ze echte tranen en houden ze van schommelen. Geef je Baby Annabell de fles, dan beweegt ze haar mond en maakt ze smakende drinkgeluiden.

Leg je Annabell neer voor een dutje, dan sluit ze haar ogen. Ze houdt ervan om in slaap gewiegd te worden. Dan geeuwt ze eens uitgebreid en valt ze met een zacht gesnurk in slaap. En net als elke baby wordt ook Baby Annabell weleens verdrietig. Als ze te haastig heeft gedronken bijvoorbeeld, of als je haar wakker maakt of niet goed vasthoudt. Ze huilt dan met echte tranen! Gelukkig kan elke poppenmoeder of -vader haar snel kalmeren.

Meer informatie vind je hier.