Vanochtend heb ik jullie mijn kerstboom laten zien. Dit jaar een hele ‘saaie’ zoals er duizenden anderen zullen zijn. Een echte boom met gouden ballen. Veel saaier (traditioneler) kan het niet, althans jaren geleden vond ik dat heel saai en burgerlijk. Vorig jaar was ik nog ‘bijzonder’ bezig door de boom vol te hangen met koekjesdecoratie die ik het jaar daarvoor zeer betaalbaar had gekocht maar niet wilde mengen met de overige decoratie. Dit jaar zag ik ook een paar heel alternatieve kerstbomen voorbij komen. Gewoon een boom: echt of nep, maar die op een heel originele manier zijn volgehangen. Weer eens wat anders dan saai in één kleur, of om het anders te doen dan anders een kerstjurk met halve kerstboom.

Lees ook: 50+ Kerstboom versieren decoratie ideeën

Kerstboom van hangers

Alternatieve decoratie kerstbomen