Alsjeblieft; een gratis Valentijnscadeau voor jou!!!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, zelfs als je onder een steen hebt gelegen, maar vandaag is het Valentijnsdag. De dag die in het teken staat van de liefde, roze, rood en hartjes. Nu is Valentijnsdag niet voor iedereen weggelegd, of het nu wordt afgedaan met ‘commercieel gedoe’ of ‘vergeten’ of misschien heb je wel geen partner. Toch zou dat niet moeten hoeven. Daarom heb ik een heel leuke actie en mag ik aan iedereen een Valentijnscadeautje uitdelen in samenwerking met BesteCanvas.nl. Is dat niet bijzonder!!!

Sinds de intrede van de mobiele telefoons worden er veel meer foto’s gemaakt. Met als gevolg dat er ook steeds meer sociale media ontwikkeld zijn die zich hier speciaal op richten. Een nadeel; veel van die media zijn vluchtig. Je deelt, en daarna is het alweer ‘vergeten’. Sommige momenten die je vastlegt vragen er echter om, om bij te blijven. Al is het maar uitgeprint of verwerkt in een fotoboek.

Met een beetje creativiteit is er echter al heel snel veel meer mogelijk. Zo zijn wij gek op reizen en kijk ik altijd graag terug via de foto’s. Een paar van die foto’s hebben we op een wel heel bijzondere manier laten afdrukken. Zo zijn we voor een foto op hout gegaan met een foto die is gemaakt op de brug in een zonnig Venetië. De kleur van het water en het zomerse karakter zijn iets om naar uit te kijken met deze koude temperaturen. Deze foto heeft een plaatsje gekregen op mijn nieuwe kantoortje. Daar hoort tenslotte een foto van de kinderen 😉

Van het meidenweekend in Brussel was ik erg blij met de foto van onze dochter voor het Atomium. Ze straalt hier gewoon. En op het bed liggen een paar kussens waar er nog best meer bij kunnen zodat het een gezellig nestje wordt. Daarom ging ik voor een kussen met foto van haar. Ze was er erg blij mee toen ze hem tevoorschijn toverde en de kwaliteit van de foto is echt heel erg mooi.

Tot slot hebben ze ook kleedjes, nu had ik me wat vergist in het formaat en materiaal. Ik had een soort picknickkleed in gedachten, maar het is meer een dekentje voor op de wieg, of misschien ledikant. Leuk natuurlijk met een mooie babyfoto om als kraamvisite te geven, zo’n deken heeft niemand! Zelf heb ik een foto met het nichtje af laten drukken in het bos. Ik had namelijk bedacht dat hij wel leuk zou zijn als picknickkleed. Natuurlijk kan je ook heel goed binnen picknicken! En in de zomer ook erg fijn voor op het strand, aangezien hij dun opvouwt en dus weinig ruimte inneemt. Al lijkt het dan net alsof je op een schilderij zit 😉

Valentijnscadeautje voor jou

In samenwerking met BesteCanvas.nl mag ik ook jullie een cadeautje geven. Een nadeel; je moet hem wel zelf even maken. Met de code LIEFDECANVA kunnen jullie allemaal voor 20 maart je gratis eigen foto op canvas bestellen! Je kan kiezen uit een canvas met de afmetingen 20×20 cm (ter waarde van 28.90 EUR) of met de afmetingen 30×20 cm (ter waarde van: 32.90 EUR). De verzendkosten komen wel voor eigen rekening.

Update: De code werkt tijdelijk niet omdat deze specifiek voor Mamaliefde is aangemaakt en ook op andere kortingwebsites wordt gedeeld. Zodra hier een oplossing voor is komt er een nieuwe code.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

stories

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comments ( 13 )

 • Wat een geweldig cadeautje! Zo kan ik mijn vergeten Valentijnscadeau misschien nog goed maken 😉

 • Ooh! Wat leuk zeg! Ik ga meteen een leuke foto opzoeken voor aan de muur!

 • Dat kussen is geweldig! Wat een fijne actie!

 • Wat lief!!!! Heb een mooie van … hoe kan het ook anders, onze kids besteld. Hartelijk dank voor deze leuke actie!!!

  • Graag gedaan, veel plezier ermee!

 • Wat een leuke actie!
  De kortingscode doet het bij mij helaas niet 🙁

  • Wat vervelend, hoorde van anderen dat hij wel werkt. Misschien ze even een mail sturen?

 • He hallo,

  Is er al een oplossing voor de code?
  Vind dit een geweldige actie, LEUK van je & GOED van hen!

 • Oh wat jammer! Ik had deze pagina opgeslagen en wilde vandaag eindelijk een mooi canvas maken en bestellen. Is er al zicht op een oplossing?

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top